Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(Dolce Vita @ 2008 03 14, 23:04)
user posted image
blink.gif Miargos, ar pablūdot? umn.gif Tema apie panašius kvepalus, a ką čia jūs dabartės prišiukšlinot? cool.gif  Ir dar ištisus tris lapus. cool.gif Taigi yra tam puiki tema Kvapas dėl kurio alpstu Suprasčiau kad naujokės, ale senbuvės. nono.gif

Nu, taigi į temą kalbamės - apie panašius kvepalus biggrin.gif lotuliukas.gif Tik gal kiek, tas pokalbis išsitempė per daug į ilgį ax.gif Sorry, kad sunervinom, bet labai jau daug čia nervingų ir besijaučiančių, kad čia asmeninis jų forumas. Nieko asmeniško netaikau, bet mane irgi erzina, kai nėra jokio pakantumo naivioms merginoms kurios dar tik pradeda domėtis kvapų pasauliu. Suprantu, kad senbuves erzina tas neišmanymas, bet mūsų tiek daug ir tokių skirtingų, ir pagal amžių ir pagal išsimokslinimą, pagal gyvenamą vietovę, ir pagal parfumerinį pažinimą. Gal nusiteikim, kad mes visos seserys - gal vyresnes, gal kitos jaunesnės, bet mes MOTERYS, ir tikrai nereikia mums pyktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 03 14, 23:18)
bu bu bu...

Ar čia buvo aliuzija į toleranciją?
Labai nuvalkiota sąvoka, kuri, deja, dažnai baigiasi už mūsų buto/namo/daržo durų

Kariaukime tolew box.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 03 15, 01:30)
Ar čia buvo aliuzija į toleranciją?
Labai nuvalkiota sąvoka, kuri, deja, dažnai baigiasi už mūsų buto/namo/daržo durų

Kariaukime tolew  box.gif

Jo, tokios jau priimtos nuostatos, kad kaip moteris - taip ir konkurentė visame kame verysad.gif Tai gal ir pakariaukime - visgi sportas box.gif
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 03 14, 23:18)
Sorry, kad sunervinom, bet labai jau daug čia nervingų ir besijaučiančių, kad čia asmeninis jų forumas. Nieko asmeniško netaikau, bet mane irgi erzina, kai nėra jokio pakantumo naivioms merginoms kurios dar tik pradeda domėtis kvapų pasauliu. Suprantu, kad senbuves erzina tas neišmanymas

Tai kad čia niekas ir nesipyksta. mirksiukas.gif Kalbant apie Indijaa ir Sfera, tikrai nemanau kad tai naivios mergaitės, priešingai - jau senokai besilankančios kvepalų temoje forumietės, jokiais būdais nenaujokės, ir apskritai - šaunios pašnekovės. Kad daugiau tokių. rolleyes.gif Jas aš gerai pamenu jau nuo Guerlain pirmosios temos laikų, jau ten tapome, kaip kad sakai, tarsi sesėmis. Užtai ir leidžiu sau taip pajuokauti. biggrin.gif O kalbant apie mane, neišmanantys naujokai ir nepatyrę kvepalų pasaulyje manęs jokiais būdais neerzina, nejaugi galėjo taip kada pasirodyti? O gal tu visai ką kitą turėjai omenyje, tik aš tave ne taip supratau? Jei taip, tai parašyk man prašau AŽ. smile.gif

Beje dėl subforumo - jis mums išties kaip namai. smile.gif Dauguma senųjų forumiečių labai ilgai jo laukė, prašė, apie jį svajojo ir pagaliau vieną gražią 2007 metų spalio dieną jis buvo sukurtas. Užtai turbūt taip savaime gaunasi, kad ne vienai tampa svarbi kiekviena sukurta tema ir žinia. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 15 kovo 2008 - 01:29
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 03 14, 23:04)
user posted image
blink.gif Miargos, ar pablūdot? umn.gif Tema apie panašius kvepalus, a ką čia jūs dabartės prišiukšlinot? cool.gif  Ir dar ištisus tris lapus. cool.gif Taigi yra tam puiki tema Kvapas dėl kurio alpstu Suprasčiau kad naujokės, ale senbuvės. nono.gif

rolleyes.gif na nelabai mes cia ir islindom is temos remu, tik apsvarstem kvapa ir galimybes kur ji galima pauostyti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 03 15, 03:13)
Tai kad čia niekas ir nesipyksta. mirksiukas.gif Kalbant apie Indijaa ir Sfera, tikrai nemanau kad tai naivios mergaitės, priešingai - jau senokai besilankančios kvepalų temoje forumietės, jokiais būdais nenaujokės, ir apskritai - šaunios pašnekovės. Kad daugiau tokių. rolleyes.gif Jas aš gerai pamenu jau nuo Guerlain pirmosios temos laikų, jau ten tapome, kaip kad sakai, tarsi sesėmis. Užtai ir leidžiu sau taip pajuokauti. biggrin.gif O kalbant apie mane, neišmanantys naujokai ir nepatyrę kvepalų pasaulyje manęs jokiais būdais neerzina, nejaugi galėjo taip kada pasirodyti? O gal tu visai ką kitą turėjai omenyje, tik aš tave ne taip supratau? Jei taip, tai parašyk man prašau AŽ. smile.gif

Beje dėl subforumo - jis mums išties kaip namai. smile.gif  Dauguma senųjų forumiečių labai ilgai jo laukė, prašė, apie jį svajojo ir pagaliau vieną gražią 2007 metų spalio dieną jis buvo sukurtas. Užtai turbūt taip savaime gaunasi, kad ne vienai tampa svarbi kiekviena sukurta tema ir žinia. 4u.gif

blush2.gif oi kaip smagu kai kažkas mane pamena dar iš Guerlaino laikų. šendien pasikvepinau Mitsouku ir koncerte sulaukiau daug komplimentu

jantra , centrofilija nekariaukit, gyvenkim draugiškai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sfera: 15 kovo 2008 - 01:31
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 03 15, 01:13)

ajajaj susigedau ir sedziu nuraudusi bei galva nuleidusi blush2.gif daugiau nebedarysiu taip, isijautem su sfera biggrin.gif

baigiam tuomet apskritai pykcius ir Offtopic.....

Atsakyti
Grįžtam į vėžes... t. y. į temą: Guerlain Aqua Allegoria Lilia Bella labai panašūs į Dior Diorissimo. Abu dvelkia gaiviom, rasotom, ką tik pražydusiom pakalnutėm. Lilia Bella su aiškiu alyvų prieskoniu, o Diorissimo - su vos jaučiamu citrusų. Vėliau, bazinėse natose, Diorissimo labiau jaučiasi mediena, o Lilia Bella - gėlės. Ir, berods, Dioras ilgiau laikosi, nors nesu visiškai tikra - bandžiau ne vienu metu.
Atsakyti
Neskaiciau prisipazinsiu visos sios temos, bet man asmeniskai labai skaniai kvepia ir labai pansus dolce&gabbana "light blue" ir moshino"love love"
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aauste @ 2008 03 19, 18:18)
Neskaiciau prisipazinsiu visos sios temos, bet man asmeniskai labai skaniai kvepia ir labai pansus dolce&gabbana "light blue" ir moshino"love love"
4u.gif

drinks_cheers.gif , dar prie sitos serijos CK IN2U mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien uostau CD DUNE ir jaučiu panašumą su CK OBSESSION g.gif
Atsakyti
Pernai Oriflame turėjo tokius kvepalus Bahia paradise. Labai neblogi, ale labai silpnai laikydavo. Gal žinot, gal kokios kitos (solidesnės) firmos turi panašų kvapą. Gal oriflame nuo ko nors ,,nubeždžioniavo"? ax.gif Pagrindinis kvapas - strelicijos, vėliau - baltasis persikas, jazminai, frezijos. Pabaigos šleifas - baltas muskusas, sandalmedis, jei gerai supratau. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Mano nosiai Boucheron Trouble panašūs į Kenzo Amour. Tik pastarieji švelnesni, subtilesni. Tikra palaima mano nosiai ir dūšiai sleep.gif
Atsakyti