Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(sfera @ 2008 03 12, 19:41)
biggrin.gif jo, teks kurt balmain ligoniu palata. kaip matau palatos drauge jau turiu  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Nusipirksit ir pagysit. Mane jau pradeda erzinti jų saldumas, nors kvepalai tikrai geri thumbup.gif biggrin.gif Gailiuosi, kad nepirkau EDT
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 03 13, 00:41)
Nusipirksit ir pagysit. Mane jau pradeda erzinti jų saldumas, nors kvepalai tikrai geri thumbup.gif  biggrin.gif Gailiuosi, kad nepirkau EDT

mirksiukas.gif gal per dau pasipurski, nes papurskus vos vos, tas saldumas pats tas
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2008 03 13, 00:46)
mirksiukas.gif  gal per dau pasipurski, nes papurskus vos vos, tas saldumas pats tas

Tai kad purškiuos kaip ir normaliai ax.gif Gal tikrai reikėjo imti EDT g.gif o gal, kad jau pavasaris ir nelabai norisi saldėsių biggrin.gif Bet ką ir besakyčiau - kvepaliukai faini ir dar už tokią kainą... tai jau išvis gėris thumbup.gif
Atsakyti
PAUOSCIAU Balmya .... tik nesenai is rimi gryzau.... tykiai pykiai ta pradaryta dezute paemiau purkst ant rieso.... ir....
skani mediena svelni... tokia silta ir sviesi....siltas jaukus kvapas.... bet vaniles man mazoka, gal dar atsiskleis, bet vanile megstu tokia konditerine labiau..... bet kvapas sitoks pasakiskas tikria uz juokinga kaina aistruolej.... jeigu buciau nusipirkusi ant nematuskiu nebuciau prasovusi , buciau kvepinusis.... bet dabar neskubesiu griebt, palauksiu pora savaiciu, jeigu liks aistruolej reiskia man liko.... nes lyg ir kazkas jame yra tokio ne mano
Papildyta:
sfera , dar nenusipirkai?
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2008 03 13, 21:33)
PAUOSCIAU Balmya .... tik nesenai is rimi gryzau.... tykiai pykiai ta pradaryta dezute paemiau purkst ant rieso.... ir....
skani mediena svelni... tokia silta ir sviesi....siltas jaukus kvapas.... bet vaniles man mazoka, gal dar atsiskleis, bet vanile megstu tokia konditerine labiau..... bet kvapas sitoks pasakiskas tikria uz juokinga kaina aistruolej.... jeigu buciau nusipirkusi ant nematuskiu nebuciau prasovusi , buciau kvepinusis.... bet dabar neskubesiu griebt, palauksiu pora savaiciu, jeigu liks aistruolej reiskia man liko.... nes lyg ir kazkas jame yra tokio ne mano
Papildyta:
sfera , dar nenusipirkai?

zinok dar nenusipirkau verysad.gif o taip noriu. iki keliu aistruole panasiai dirba?
matai rimi EDT ne EDP. pauostyk edp gal labiau patiks. o man atvirsksciai labiau nekonditerine vanile patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sfera: 13 kovo 2008 - 19:50
QUOTE(sfera @ 2008 03 13, 19:49)
zinok dar nenusipirkau  verysad.gif  o taip noriu. iki keliu aistruole panasiai dirba?
matai rimi EDT ne EDP. pauostyk edp gal labiau patiks. o man atvirsksciai labiau nekonditerine vanile patinka  rolleyes.gif

o edp kur yra? g.gif nezinau iki keliu aistruole dirba iki 18-19val gal
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2008 03 13, 22:21)
o edp kur yra? g.gif  nezinau iki keliu aistruole dirba iki 18-19val gal

g.gif nzn zinok, man kliuvo tik edt pauostyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2008 03 14, 01:27)
g.gif nzn zinok, man kliuvo tik edt pauostyt  blush2.gif

edp turbut nelabai kur ir yra g.gif
Papildyta:
kolkas ant megztuko rankoves edt dar puikiai issilaike
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2008 03 14, 10:27)
edp turbut nelabai kur ir yra  g.gif
Papildyta:

Papildyta:
QUOTE(Indijaa @ 2008 03 14, 10:27)
edp turbut nelabai kur ir yra  g.gif
Papildyta:

Sorry, o tai jie i ka panasus (temos pavadinimas "panasus kvepalai")?
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2008 03 14, 13:03)
Papildyta:

Grįžk atgal į 27 psl. ir rasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2008 03 14, 11:03)
Papildyta:

anot Jantros i eau des merveilles ....
Atsakyti
user posted image
blink.gif Miargos, ar pablūdot? umn.gif Tema apie panašius kvepalus, a ką čia jūs dabartės prišiukšlinot? cool.gif Ir dar ištisus tris lapus. cool.gif Taigi yra tam puiki tema Kvapas dėl kurio alpstu Suprasčiau kad naujokės, ale senbuvės. nono.gif
Atsakyti