Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(sfera @ 2008 03 12, 10:43)
biggrin.gif Savanoriu rimije.
patiko. pirma atsiskleide silta mediena, kuri palaipsniui perejo i minksta, siek tiek pudrini sokolada su migdoliniu karteliu. paciam gale atsiskleide vaniles puokste. bet neikirios. siek tiek prigesintos ir susvelnintos.  lotuliukas.gif vyras ispaskos pravaiksciojo visa vakara vis pauostydamas kas cia taip skaniai kvepia. lotuliukas.gif
vanile jauciau net po duso, taip kad laiko jie kaip zverys, bent jau ant manes biggrin.gif

o tai ten buvo testeris? vakar dar buvau rimi ir nebuvo padeto testerio g.gif
jetau kaip skaniai skamba... noriu doh.gif mediena, vanile...
viskas eisiu siandien pirkti turbut i aitruole doh.gif nebesilankysiu as sitam forume viskas uzbaninti reikia, a tai nenustoju norejus... gerai kad kraustausi ir kelias savaites interneto neturesiu biggrin.gif profilaktiskai reikia

QUOTE(katalike @ 2008 03 12, 11:02)
ir kiek kainuoja? vel prie kokiu disovkiu pastatyta? smile.gif

tai zinoma kad prie disovkiu smile.gif)
savanoriu rimi 170 lt 100ml o aistruolej 100ml apie 76 lt berods
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2008 03 12, 13:25)
o tai ten buvo testeris? vakar dar buvau rimi ir nebuvo padeto testerio g.gif
jetau kaip skaniai skamba... noriu doh.gif  mediena, vanile...
viskas eisiu siandien pirkti turbut i aitruole  doh.gif  nebesilankysiu as sitam forume viskas uzbaninti reikia, a tai nenustoju norejus... gerai kad kraustausi ir kelias savaites interneto neturesiu biggrin.gif profilaktiskai reikia
tai zinoma kad prie disovkiu smile.gif)
savanoriu rimi 170 lt 100ml o aistruolej 100ml apie 76 lt berods

lotuliukas.gif ten buvo dezute atidaryta. as ja atidariau ir purkstelejau kol niekas nemate. testerio geresniu kvepalu su ziburiu ten nerasi schmoll.gif
lotuliukas.gif cia liga, totali. doh.gif nepraeinu pro kvepalus ramiai. o kazi kosmadoi ju buna? g.gif man ir 50ml sloiko uztektu, nes taupiai naudojasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2008 03 12, 11:33)
lotuliukas.gif  ten buvo dezute atidaryta. as ja atidariau ir purkstelejau kol niekas nemate. testerio geresniu kvepalu su ziburiu ten nerasi  schmoll.gif
lotuliukas.gif cia liga, totali.  doh.gif nepraeinu pro kvepalus ramiai. o kazi kosmadoi ju buna?  g.gif  man ir 50ml sloiko uztektu, nes taupiai naudojasi rolleyes.gif

niu taigi aistruolej 50 ml yra uz 42lt bet edt bebuvo like
eisiu ir as is to pradarytos dezutes patyliukais pauostyt biggrin.gif arba reikia gal ant nematuskiu pirkti bus staigmena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2008 03 12, 13:36)
niu taigi aistruolej 50 ml yra uz 42lt  bet edt bebuvo like
eisiu ir as is to pradarytos dezutes patyliukais pauostyt biggrin.gif arba reikia gal ant nematuskiu pirkti bus staigmena biggrin.gif

biggrin.gif gali ramiai ant nematuskiu pirkt, neprasausi.

o kazi kosmadoi buna? g.gif nes droge nemaciau schmoll.gif o edp gal 30 ml buvo? g.gif

poster_offtopic.gif tu gal savanoriuose gyveni?
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2008 03 12, 03:12)
pratestavau sendien bailmain, labai patiko  wub.gif
o va kvepalai purkstelti ant delno sugebejo permust net guerlaino eliziejaus laukus  blink.gif ir laikosi  thumbup.gif

QUOTE(sfera @ 2008 03 12, 12:43)
biggrin.gif Savanoriu rimije.
patiko. pirma atsiskleide silta mediena, kuri palaipsniui perejo i minksta, siek tiek pudrini sokolada su migdoliniu karteliu. paciam gale atsiskleide vaniles puokste. bet neikirios. siek tiek prigesintos ir susvelnintos.  lotuliukas.gif vyras ispaskos pravaiksciojo visa vakara vis pauostydamas kas cia taip skaniai kvepia. lotuliukas.gif
vanile jauciau net po duso, taip kad laiko jie kaip zverys, bent jau ant manes biggrin.gif

Labai gražiai aprašei ir labai tiksliai smile.gif O tu EDP ar EDT pirkai? Aš turiu EDP, bet gal man jie bent kiek ir saldoki g.gif Galvoju, kad gal reikėjo EDT pirkti. Nors vanilė labai miela smile.gif
O laiko, tai jau tikrai ,kad gerai thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Indijaa @ 2008 03 12, 13:36)
niu taigi aistruolej 50 ml yra uz 42lt  bet edt bebuvo like

Kaune, tai yra ir EDP ir EDT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 03 12, 14:15)
Labai gražiai aprašei ir labai tiksliai smile.gif O tu EDP ar EDT pirkai? Aš turiu EDP, bet gal man jie bent kiek  ir saldoki g.gif Galvoju, kad gal reikėjo EDT pirkti. Nors vanilė labai miela smile.gif
O laiko, tai jau tikrai ,kad gerai thumbup.gif
Papildyta:
Kaune, tai yra ir EDP ir  EDT smile.gif

mirksiukas.gif sito lobio dar neturiu, bet mirstu kaip NOOOOOOOOOOOORIU doh.gif lotuliukas.gif vakare trauksiu i medziokle blush2.gif

as EDP uosciau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sfera: 12 kovo 2008 - 13:31
QUOTE(sfera @ 2008 03 12, 11:40)
biggrin.gif gali ramiai ant nematuskiu pirkt, neprasausi.

o kazi kosmadoi buna?  g.gif  nes droge nemaciau schmoll.gif o edp gal 30 ml buvo?  g.gif

poster_offtopic.gif tu gal savanoriuose gyveni?

kosmadoj nemaciau schmoll.gif zvalgiausi kosmadoj sarmoj ar yra, nes norejau pauostyt

kolkas gyvenu naugarduko gatvej , tai savanoriai man praktiskai ranka pasiekiami.... bet neuzilgo kraustausi toooli nuo cia
QUOTE(Jantra @ 2008 03 12, 12:15)

Kaune, tai yra ir EDP ir  EDT smile.gif

buvo anksciau ir edp ir edt dabar liko edt tik, ispirko

QUOTE(sfera @ 2008 03 12, 13:29)
mirksiukas.gif sito lobio dar neturiu, bet mirstu kaip NOOOOOOOOOOOORIU doh.gif  lotuliukas.gif vakare trauksiu i medziokle blush2.gif

as EDP uosciau  cool.gif

nebekalbek as irgi svaigstu kaip noriu, dega tiesiog, bet siandien lyg laiko nelabia bera i aistruole nulekti, nors galvoju gal rasiu , nes dega kaip noriu
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2008 03 12, 18:02)
kosmadoj nemaciau  schmoll.gif  zvalgiausi kosmadoj sarmoj ar yra, nes norejau pauostyt

kolkas gyvenu naugarduko gatvej , tai savanoriai man praktiskai ranka pasiekiami.... bet neuzilgo kraustausi toooli nuo cia

buvo anksciau ir edp ir edt dabar liko edt tik, ispirko
nebekalbek as irgi svaigstu kaip noriu, dega tiesiog,  bet siandien lyg laiko nelabia bera i aistruole nulekti, nors galvoju gal rasiu , nes dega kaip noriu

tai tu kvapo nezinai, o as zinau. va nezinociau butu ramuma, o dabar doh.gif lotuliukas.gif

g.gif idomu kur ju dar yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2008 03 12, 16:11)
tai tu kvapo nezinai, o as zinau. va nezinociau butu ramuma, o dabar  doh.gif  lotuliukas.gif

g.gif idomu kur ju dar yra g.gif

man nuo aprasymo ir kainos kirba, kad reikia.....
zinok, daugiau niekur ju neuzmciau, nes zvalgiausi zvalgiausi noredama pauostyt , kai aistruolej pamaciau ir sudeti paskaiciau
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2008 03 12, 18:32)
man nuo aprasymo ir kainos kirba, kad reikia.....
zinok, daugiau niekur ju neuzmciau, nes zvalgiausi zvalgiausi noredama pauostyt , kai aistruolej pamaciau ir sudeti paskaiciau

wub.gif sudetis superine. ir jie pasirodo ganetinai seni, priskirti klasikai. ***** as jau jais kliedziu. doh.gif blush2.gif as net syryt atsikeliau su mintim kad noriu kvepet butent jais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sfera: 12 kovo 2008 - 17:30
QUOTE(sfera @ 2008 03 12, 17:30)
wub.gif sudetis superine. ir jie pasirodo ganetinai seni, priskirti klasikai. ***** as jau jais kliedziu.  doh.gif  blush2.gif as net syryt atsikeliau su mintim kad noriu kvepet butent jais

matua susirgom viena ir tapacia liga ir kol nenusipirksim neisgysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2008 03 12, 19:32)
matua susirgom viena ir tapacia liga ir kol nenusipirksim neisgysim biggrin.gif

biggrin.gif jo, teks kurt balmain ligoniu palata. kaip matau palatos drauge jau turiu lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti