Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(Jantra @ 2008 03 08, 12:48)
Skaičiau rusaičių atsiliepimus, kad Balmya (Pierre Balmain)

user posted image

labai panašūs į Eau des Merveilles (Hermes)

user posted image

Aistruolėje pratestuoti Balmya nepavyko, nes ten stovėjo persenęs testeris vos su vienu lašu pergeltusio skysčio. O vakar visai netikėtai radau kitoje vietoje visai naują, pilna testeriuką ir jau be gailesčio pratestavau biggrin.gif  Iš pat pradžių padvelkė šviežia mediena, pušynu, o paskui kvapas pasaldėjo ir tapo dar malonesnis. Dabar ir aš tokios pat nuomonės, kad Balmya ir Eau des Merveilles labai panašūs. Gal net labiau panašu į Elixir des Merveilles g.gif  Laikosi gerai. Gal nusipirkti?ax.gif l

Balmya aistruolej mane vilioja savo kaina , pratestuot nepavyksta nes testeris tuscias unsure.gif galvoju imt ant nematuskiu blush2.gif straige (kiek atsimenu) minejo kad juose nemazai vaniles, o man tokie vaniliniai visai patinka
Papildyta:
ir pagal sudeti kiek paskaiciau lyg ir turetu tikti jie
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2008 03 08, 15:34)
Balmya aistruolej mane vilioja savo kaina , pratestuot nepavyksta nes testeris tuscias unsure.gif  galvoju imt ant nematuskiu blush2.gif  straige (kiek atsimenu) minejo kad juose nemazai vaniles, o man tokie vaniliniai visai patinka
Papildyta:
ir pagal sudeti kiek paskaiciau lyg ir turetu tikti jie

O kur ta aistruole randasi? Atsiprasau uz offtopic blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2008 03 08, 16:34)
Balmya aistruolej mane vilioja savo kaina , pratestuot nepavyksta nes testeris tuscias unsure.gif  galvoju imt ant nematuskiu blush2.gif  straige (kiek atsimenu) minejo kad juose nemazai vaniles, o man tokie vaniliniai visai patinka

Jei patinka vaniliniai, tai tikrai tiks, nes paskui lieka bazinėsės natos su daug vanilės. Gal kiek ir saldoka g.gif Čia EDP, o EDT gal kiek ir kitaip smile.gif
Atsakyti
Šiandien nusipirkau kvepalus Versace Signature.http://www.cookiemag.com/images/style/2007/10/stit03_fashionscents.jpg
Tai man jie tokie panašūs į Celine Dion NOTES. Panašumo yra.http://flyingfib.fileave.com/Miscellanous/CelineDion5.JPG
Panašumo yra tik tai, kad abiejuose kvepaluose yra vandens lelijų.smile.gif
Atsakyti

Mano nosiai panasus kvepaliukai Hanae Morri "Haute Couture" ir Viviene Westwood boudoir smile.gif

Indija, kiek aistruolej kainuoja tas balmya? smile.gif
Atsakyti
[quote=Laukinė orchidėja,2008 02 08, 23:21]
[quote=Lelinka,2008 02 08, 18:16]
gal kas zinote koki panasu kvapa i Givenchy Hot couture ax.gif

Ir man įdomu ar yra kokių panašių g.gif
[/quote]

Dar tokių neradau rolleyes.gif . Man jie wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsiukas @ 2008 03 09, 11:51)
O kur ta aistruole randasi? Atsiprasau uz offtopic blush2.gif

Vilniuj 4u.gif

QUOTE(Jantra @ 2008 03 09, 12:32)
Jei patinka vaniliniai, tai tikrai tiks, nes paskui lieka bazinėsės natos su daug  vanilės. Gal kiek ir saldoka g.gif Čia EDP, o EDT gal kiek ir kitaip smile.gif

buvo edp ir edt ten dabar liko edt yra 50ml 42lt g.gif kaina sakyciau gundanti, zodziu gryztu i vilniu ir i aistruole trauksiu ju turbut. labai norisi saldziu kvepalu, nes dabar tokiu vaniliniu neturiu
Atsakyti

reikes ir pas mus pracekint, ash kai hanae morri pirkau tai ir pro balmain praejau, kaina tai tikrai juokinga...
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 03 09, 19:03)
reikes ir pas mus pracekint, ash kai hanae morri pirkau tai ir pro balmain praejau, kaina tai tikrai juokinga...

pratestavau sendien bailmain, labai patiko wub.gif
indija o kur vilniui aistruole? blush2.gif nes as radau rimi 100 ml edp tai kaina mane sukrete blink.gif 175 lt doh.gif
o va kvepalai purkstelti ant delno sugebejo permust net guerlaino eliziejaus laukus blink.gif ir laikosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2008 03 12, 01:12)
pratestavau sendien bailmain, labai patiko  wub.gif
indija o kur vilniui aistruole?  blush2.gif nes as radau rimi 100 ml edp tai kaina mane sukrete  blink.gif 175 lt doh.gif
o va kvepalai purkstelti ant delno sugebejo permust net guerlaino eliziejaus laukus  blink.gif ir laikosi  thumbup.gif

o kur pratestavai?apibudink kvapa
aistruole yra kur Lukiskiu stotele ( ten salia geles pasdavineja priesingoj pusej nei lukiskiu aiskste) tai ten salia namas yra, optika ir aistruole tame name ( i aistruole iejimas is kitos puses)
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2008 03 12, 11:16)
o kur pratestavai?apibudink kvapa
aistruole yra kur Lukiskiu stotele ( ten salia geles pasdavineja priesingoj pusej nei lukiskiu aiskste) tai ten salia namas yra, optika ir aistruole tame name ( i aistruole iejimas is kitos puses)

biggrin.gif Savanoriu rimije.
patiko. pirma atsiskleide silta mediena, kuri palaipsniui perejo i minksta, siek tiek pudrini sokolada su migdoliniu karteliu. paciam gale atsiskleide vaniles puokste. bet neikirios. siek tiek prigesintos ir susvelnintos. lotuliukas.gif vyras ispaskos pravaiksciojo visa vakara vis pauostydamas kas cia taip skaniai kvepia. lotuliukas.gif
vanile jauciau net po duso, taip kad laiko jie kaip zverys, bent jau ant manes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2008 03 12, 10:43)
biggrin.gif Savanoriu rimije.

ir kiek kainuoja? vel prie kokiu disovkiu pastatyta? smile.gif
Atsakyti