Mano nosiai panasus:
Lacoste Pour Femme - Trussardi Inside Woman. Kai nusigaruoja - viens prie vieno, atskirti neimanoma...
Salvador Dali Sea&Sun ir Eau de Rubylips...
Dar - visi tie rausvi "kompotiniai" kvepalai: Versace Bright Crystal, Hugo Boss Boss Femme, Gucci Envy Me... Aisku, lyginant vienu metu gal ir rasi skirtumu, bet pvz. koleges kvepinasi kai kuriais is situ paminetu, tad ant kito zmogaus juos sunku atskirti...
QUOTE(kackac @ 2008 02 10, 23:00)
O man Pure Poison panasus i Avon Little Black Dress...
Kadangi pastaruoju metu testuoju, renkuosi (ir niekaip neissirenku ) pavasarinius kvepalus, po siandieniniu bandymu panasus pasirode:
Estee Lauder Pleasures
Bvlgari Omnia Crystalline
Lancome Miracle So Magic
Nors visi priskiriami skirtingoms kvapu grupems - po poros valandu ant popiereliu labai supanasejo (Peasures gal siek tiek "aitresni" ir stipriausiai jauciasi...)
Estee Lauder Pleasures
Bvlgari Omnia Crystalline
Lancome Miracle So Magic
Nors visi priskiriami skirtingoms kvapu grupems - po poros valandu ant popiereliu labai supanasejo (Peasures gal siek tiek "aitresni" ir stipriausiai jauciasi...)
Merginos, gal kas nors žinote kvepalus panašius kažkuom i Issey Miyake ,,Le Feu D'issey"(moteriški kvepalai)
Chanel Coco Mademoiselle man panasus i Oscar de la Renta "Intrusion"
Mano šiandieninis atradimas: Karl Lagerfeld Classic EdT yra stebėtinai panašūs į Guerlain Shalimar Rezultatas: padovanojau vyrui naujus kvepalus
Man Lancome Poeme laaaaaaabai panašūs į JPG Classique. Tik Poeme kiek švelnesni. Abu
Dar labai panašūs Dior Addict 2 ir Versace Bright Crystal. Ypač pradinės natos. Versace man ryškesnis, aštresnis "konkretesnis", toks išlieka ir toliau. O Addict 2 suminkštėja, pradedu juose jausti kažkokio muiliuko kvapą, bet muiliukas gerąja prasme.
Dar labai panašūs Dior Addict 2 ir Versace Bright Crystal. Ypač pradinės natos. Versace man ryškesnis, aštresnis "konkretesnis", toks išlieka ir toliau. O Addict 2 suminkštėja, pradedu juose jausti kažkokio muiliuko kvapą, bet muiliukas gerąja prasme.
QUOTE(Annika @ 2008 03 01, 15:45)
Man Lancome Poeme laaaaaaabai panašūs į JPG Classique. Tik Poeme kiek švelnesni. Abu
ypac bazinese natose jie man suvienodeja
Guerlain - Mahora ir Jean Desprez - Bal a Versailles stulbinamai panašūs
QUOTE(jbs @ 2008 03 03, 11:58)
Guerlain - Mahora ir Jean Desprez - Bal a Versailles stulbinamai panašūs
Dar pasiulyciau Versace "Blonde" pauostyti Butu 3 klonai, Mahora stebetinai panasi i Blonde
Armani Code man turi panašumo į Guerlain L'Instant
Skaičiau rusaičių atsiliepimus, kad Balmya (Pierre Balmain)
labai panašūs į Eau des Merveilles (Hermes)
Aistruolėje pratestuoti Balmya nepavyko, nes ten stovėjo persenęs testeris vos su vienu lašu pergeltusio skysčio. O vakar visai netikėtai radau kitoje vietoje visai naują, pilna testeriuką ir jau be gailesčio pratestavau Iš pat pradžių padvelkė šviežia mediena, pušynu, o paskui kvapas pasaldėjo ir tapo dar malonesnis. Dabar ir aš tokios pat nuomonės, kad Balmya ir Eau des Merveilles labai panašūs. Gal net labiau panašu į Elixir des Merveilles Laikosi gerai. Gal nusipirkti? l
labai panašūs į Eau des Merveilles (Hermes)
Aistruolėje pratestuoti Balmya nepavyko, nes ten stovėjo persenęs testeris vos su vienu lašu pergeltusio skysčio. O vakar visai netikėtai radau kitoje vietoje visai naują, pilna testeriuką ir jau be gailesčio pratestavau Iš pat pradžių padvelkė šviežia mediena, pušynu, o paskui kvapas pasaldėjo ir tapo dar malonesnis. Dabar ir aš tokios pat nuomonės, kad Balmya ir Eau des Merveilles labai panašūs. Gal net labiau panašu į Elixir des Merveilles Laikosi gerai. Gal nusipirkti? l