Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

Mano nosiai panasus:
Lacoste Pour Femme - Trussardi Inside Woman. Kai nusigaruoja - viens prie vieno, atskirti neimanoma...
Salvador Dali Sea&Sun ir Eau de Rubylips...

Dar - visi tie rausvi "kompotiniai" kvepalai: Versace Bright Crystal, Hugo Boss Boss Femme, Gucci Envy Me... Aisku, lyginant vienu metu gal ir rasi skirtumu, bet pvz. koleges kvepinasi kai kuriais is situ paminetu, tad ant kito zmogaus juos sunku atskirti...
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2008 02 10, 23:00)
O man Pure Poison panasus i Avon Little Black Dress...  doh.gif

swoon.gif
Atsakyti
Kadangi pastaruoju metu testuoju, renkuosi (ir niekaip neissirenku hihihi.gif ) pavasarinius kvepalus, po siandieniniu bandymu panasus pasirode:
Estee Lauder Pleasures
Bvlgari Omnia Crystalline
Lancome Miracle So Magic

Nors visi priskiriami skirtingoms kvapu grupems - po poros valandu ant popiereliu labai supanasejo (Peasures gal siek tiek "aitresni" ir stipriausiai jauciasi...)
Atsakyti
Merginos, gal kas nors žinote kvepalus panašius kažkuom i Issey Miyake ,,Le Feu D'issey"(moteriški kvepalai) smile.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Chanel Coco Mademoiselle man panasus i Oscar de la Renta "Intrusion"
Atsakyti
Mano šiandieninis atradimas: Karl Lagerfeld Classic EdT yra stebėtinai panašūs į Guerlain Shalimar bigsmile.gif Rezultatas: padovanojau vyrui naujus kvepalus lotuliukas.gif
Atsakyti
Man Lancome Poeme laaaaaaabai panašūs į JPG Classique. Tik Poeme kiek švelnesni. Abu thumbup.gif

Dar labai panašūs Dior Addict 2 ir Versace Bright Crystal. Ypač pradinės natos. Versace man ryškesnis, aštresnis "konkretesnis", toks išlieka ir toliau. O Addict 2 suminkštėja, pradedu juose jausti kažkokio muiliuko g.gif kvapą, bet muiliukas gerąja prasme.
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2008 03 01, 15:45)
Man Lancome Poeme laaaaaaabai panašūs į JPG Classique. Tik Poeme kiek švelnesni. Abu  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
ypac bazinese natose jie man suvienodeja biggrin.gif
Atsakyti
Guerlain - Mahora ir Jean Desprez - Bal a Versailles stulbinamai panašūs blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 03 03, 11:58)
Guerlain - Mahora ir Jean Desprez - Bal a Versailles stulbinamai panašūs  blink.gif

Dar pasiulyciau Versace "Blonde" pauostyti biggrin.gif Butu 3 klonai, Mahora stebetinai panasi i Blonde smile.gif
Atsakyti
Armani Code man turi panašumo į Guerlain L'Instant unsure.gif
Atsakyti
Skaičiau rusaičių atsiliepimus, kad Balmya (Pierre Balmain)

user posted image

labai panašūs į Eau des Merveilles (Hermes)

user posted image

Aistruolėje pratestuoti Balmya nepavyko, nes ten stovėjo persenęs testeris vos su vienu lašu pergeltusio skysčio. O vakar visai netikėtai radau kitoje vietoje visai naują, pilna testeriuką ir jau be gailesčio pratestavau biggrin.gif Iš pat pradžių padvelkė šviežia mediena, pušynu, o paskui kvapas pasaldėjo ir tapo dar malonesnis. Dabar ir aš tokios pat nuomonės, kad Balmya ir Eau des Merveilles labai panašūs. Gal net labiau panašu į Elixir des Merveilles g.gif Laikosi gerai. Gal nusipirkti?ax.gif l

Atsakyti