Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(Uliukas @ 2008 02 07, 10:18)
O cia gali buti originalus?  ax.gif (atsiprasau uz visika neismanyma  doh.gif )

"Analogas" tą ir reiškia - kvepalų kopija. Kaip čia dabar suprantamiau pasakyt. Legalizuotas fuflo. Kvapas panašus į Green Tea, buteliukas šiek tiek panašus, pavadinimas panašus, tačiau skiriasi, todėl niekas negali apkaltinti originalių kvepalų padirbinėjimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 02 07, 11:24)
"Analogas" tą ir reiškia - kvepalų kopija. Kaip čia dabar suprantamiau pasakyt. Legalizuotas fuflo. Kvapas panašus į Green Tea, buteliukas šiek tiek panašus, pavadinimas panašus, tačiau skiriasi, todėl niekas negali apkaltinti originalių kvepalų padirbinėjimu smile.gif

Va as irgi taip pagalvojau... Bet vis tik pasitikrinau. doh.gif Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 02 06, 23:01)
Tai kad negali buti nepanasu  g.gif  Mano nosis skirtumo nejaucia. Taciau nosis - subjektyvus reagentas  biggrin.gif  O stai objektyvesnis:

Copard Casmir

Top note :  Peach, Apricot, Raspberry, Black Currant

Middle note :  Rosewood, Mandarin, Carnation, Cinnamom
Base note :  Vanilla, Benzoin, Tonka, Opoponax

Dior Dolce Vita

Top note :  Bergamot, Peach, Cardamom, Grapefruit

Middle note :  Magnolia, Rosewood, Lily, Cinnamom
Base note :  Cedarwood, Sandal, Vanilla, Castoreum

nu va, viskas kaip ir aisku mano nosiai smile.gif as sandalo nepernesu smile.gif (atrodo jo g.gif )
Atsakyti
Jus jau manes neapmetykit pomidorais (galite bulvemis), bet man ZEN turi kazka panasaus is Coco Mademoiselle blush2.gif
Atsakyti
O man šiandien Coco Mademoiselle pasirodė panašūs į Miss Boucheron, tik bazė kita. Gal čia bergamotė ir rožės tokį įspūdį sukelia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 02 07, 19:05)
O man šiandien Coco Mademoiselle pasirodė panašūs į Miss Boucheron, tik bazė kita. Gal čia bergamotė ir rožės tokį įspūdį sukelia? g.gif

Tikrai, yra tiesos tavo pastebėjime. Kai pirmą kartą pasipurškiau Miss Boucheron, pasirodė toks linksmas vaisinis kompotėlis, vos ne į saldumą.
O prieš porą dienų pasipurškiau - saldumo nerasta, ir tikrai į šiprą užneša, bet niekaip negalėjau suprasti, kokius čia man kvepalus primena...
Atsakyti
As ant vieno rieso pasitupdziau Versace Bright Crystal, o ant kito Miss Boucheron - ieskau panasumo su Ralph Lauren Romance. O kiek prisimenu Coco Mademoiselle man tokiu asociaciju nesukeldavo g.gif
Atsakyti
gal kas zinote koki panasu kvapa i Givenchy Hot couture ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Seeme @ 2008 02 07, 21:59)
As ant vieno rieso pasitupdziau Versace Bright Crystal, o ant kito Miss Boucheron - ieskau panasumo su Ralph Lauren Romance. O kiek prisimenu Coco Mademoiselle man tokiu asociaciju nesukeldavo g.gif

Seeme, o Jums panasus Romance i Bright crystal ?
Atsakyti
Va, va man irgi ZEN panašūs į Coco Mademoiselle pasivaideno
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2008 02 08, 18:16)
Seeme, o Jums panasus Romance i Bright crystal ?

Man tikrai panasus.
As vakar priejau isvada, kad tiek Miss Boucheron, tiek Bright Crystal panasus i Romance, turi kazkoki saltuma. Tik Bright Crystal saldesni ant galo. As Romanco dabar neturiu, bet esu supurskusi kokias 2.5 bonkeles.
Atsakyti
[quote=Lelinka,2008 02 08, 18:16]
gal kas zinote koki panasu kvapa i Givenchy Hot couture ax.gif

Ir man įdomu ar yra kokių panašių g.gif
Atsakyti
Testavau Chanel, tad Coco Mademoiselle=Chance, o Chance Eau Fraiche bazinėse natose - į Hugo Boss Femme. ax.gif

Atsakyti