Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(biologė @ 2008 01 24, 16:47)
Nu. Trilitriaką. O paskui išsipilstysim į slovikėlius nuo majonezo, kas norės tik pauostymui - dykai privarvinsim į slovikėlius nuo krienų (mažiukai gi jie, tik po 100 ml).

Jamam, jamam, man - 10-15 ml thumbup.gif (uzteks ir tiek mazai, as kukli lotuliukas.gif )
Atsakyti
Gal kas nors žino pnašų kvapą i Issey Miyake "Le Feu D'issey"? smile.gif smile.gif smile.gif
Papildyta:
Gal kas nors žino pnašų kvapą i Issey Miyake "Le Feu D'issey"? smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Kas mego Yves Rocher "Venise" kvepaliukus, tai jiems turetu patikti Lolita Lempicka "L" wub.gif Tikrai tarp ju yra panasumo. Lolita tik sakyciau svelnesne smile.gif

user posted image ------------->> user posted image
Atsakyti
Pasiupurškiau riešą Chopard Casmir ir tas kvapas taaip įkyriai kažką priminė doh.gif Vis dėl to prisiminiau greitai - mano ex dovanotus pirmuosius kvepalus - Dior Dolce Vita. Gal lygindama vienu metu abu kvapus rasčiau skirtumų, tačiau Dolce Vita galiu "palyginti" tik iš atminties. Todėl man atrodo, kad abu kvapai identiški g.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbs: 05 vasario 2008 - 10:19
Sveikos ,
Šiemet Naujakui gavau nuo MB DIESEL smile.gif Kažkada , prisimenu buvau užsiminusi , kad buvau užėjusi į Kristiana ir uosčiau , ir kad labai patiko , tai va - pavadinimas vyrams nesunkus ir labai aiškiai suprantamas , net pamiršti nelabai įmanoma lotuliukas.gif . Kiekvieną dieną purškinėti tikrai gaila , nors buteliuką gavau didžiausią , bet visgi - brangu verysad.gif Gal kas nors esate užmačiusios kokių nors panašumų . Ir būtinai parašykite kas prekiauja . Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 02 05, 10:17)
Pasiupurškiau riešą Chopard Casmir ir tas kvapas taaip įkyriai kažką priminė  doh.gif  Vis dėl to prisiminiau greitai - mano ex dovanotus pirmuosius kvepalus - Dior Dolce Vita. Gal lygindama vienu metu abu kvapus rasčiau skirtumų, tačiau Dolce Vita galiu "palyginti" tik iš atminties. Todėl man atrodo, kad abu kvapai identiški  g.gif

user posted image  user posted image

Chopard casmir niekada neuosčiau, bet visada, kai apie juos skaitau ar matau nuotrauką, taip pat apie Dolce Vitą pagalvoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kuri zino, kas primintu Diorissimo Dior thumbup.gif Man jie taaaip patinka. Gal tik ne taip ryskiai laikosi.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 02 05, 17:12)
Chopard casmir niekada neuosčiau, bet visada, kai apie juos skaitau ar matau nuotrauką, taip pat apie Dolce Vitą pagalvoju  drinks_cheers.gif

o man visai nepanasu g.gif casmir myliu, o dolce vita uzteko pabandyt i fsio schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kazarniene: 06 vasario 2008 - 21:42
QUOTE(kazarniene @ 2008 02 06, 21:41)
o man visai nepanasu  g.gif  casmir myliu, o dolce vita uzteko pabandyt i fsio  schmoll.gif

Tai kad negali buti nepanasu g.gif Mano nosis skirtumo nejaucia. Taciau nosis - subjektyvus reagentas biggrin.gif O stai objektyvesnis:

Copard Casmir

Top note : Peach, Apricot, Raspberry, Black Currant

Middle note : Rosewood, Mandarin, Carnation, Cinnamom
Base note : Vanilla, Benzoin, Tonka, Opoponax

Dior Dolce Vita

Top note : Bergamot, Peach, Cardamom, Grapefruit

Middle note : Magnolia, Rosewood, Lily, Cinnamom
Base note : Cedarwood, Sandal, Vanilla, Castoreum
Atsakyti
user posted image
Priekyje raso "eau de parfum, Green Scent, Paris, vaporisatour natural spray, 100ml, 80%vol., 3.3.fl.oz. Atstovas Parfums Rose Valley, 11 rue Marqueritte, 75017 Paris.
Ingredients: alcohol denat, aqua (water), parfum (fragrance), CI 42090 (FDand C Blue n1), CI 10140 (FDandC Yellown5). Made in France.

Gal kas zinot tuos kvepaliukus? Ir i kuriuos jie butu panasus? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uliukas: 07 vasario 2008 - 10:17
Esu beveik įsitikinusi, kad tai vienas iš daugybės E. Arden Green Tea "analogų".
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 02 07, 11:17)
Esu beveik įsitikinusi, kad tai vienas iš daugybės E. Arden Green Tea "analogų".

O cia gali buti originalus? ax.gif (atsiprasau uz visika neismanyma doh.gif )
Atsakyti