Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

As vis uosciau uosciau, uosciau uosciau - nu man Juozo Statkeviciaus ir Shiseido Feminite du Bois, kaip broliukai kvepaliukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 01 24, 09:43)
As vis uosciau uosciau, uosciau uosciau - nu man Juozo Statkeviciaus ir Shiseido Feminite du Bois, kaip broliukai kvepaliukai biggrin.gif

uj ne unsure.gif Shiseido Feminite du Bois tai as ir pati visai pasikvepinciau rolleyes.gif gan smagus kvapas... bet vat su Juozuku tai niekur nedrisciau iseit unsure.gif o ir paciai butu ko gero wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 01 24, 09:59)
uj ne  unsure.gif Shiseido Feminite du Bois tai as ir pati visai pasikvepinciau  rolleyes.gif gan smagus kvapas... bet vat su Juozuku tai niekur nedrisciau iseit  unsure.gif o ir paciai butu ko gero wacko.gif

O tu pabandyk paimt 2 lapukus ir uzpurkst ju, o tada po kokiu 15-20 min pauostyk - nu man labai panasus tonai islindo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 24 sausio 2008 - 10:03
QUOTE(F_A @ 2008 01 24, 10:02)
O tu pabandyk paimt 2 lapukus ir uzpurkst ju, o tada po kokiu 15-20 min pauostyk - nu man labai panasus tonai islindo blush2.gif

nenoriu as to Juozuko daugiau uostyt schmoll.gif unsure.gif gal po keliu meteliu huh.gif
Atsakyti
Sakyčiau ant lapukų dauguma panašaus tipo kvapų supanašėja. F_A, kitą kartą būtinai abu pabandyk ant savo odos. mirksiukas.gif Visai kitas efektas... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 01 24, 10:35)
Sakyčiau ant lapukų dauguma panašaus tipo kvapų supanašėja.  F_A, kitą kartą būtinai abu pabandyk ant savo odos.  mirksiukas.gif  Visai kitas efektas...  rolleyes.gif

Juozuka esu turejus, o musytes ant odos irgi bandziau - pasirode panasus ax.gif Na gal reiktu ant ranku dar ir vienus ir kitus tuo pat metu uzsipurkst biggrin.gif jauciu i pilna trulika ilipus isbaidyciau ne viena su tokiu "molotovo kokteliu" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 01 24, 09:43)

Man tai antros eilės pusbroliai - panašumo neabejotinai yra, bet gal labiau bendram charaktery, negu natose. Feminite saldesni, gaivesni, ir slyvos (kai kam net su koka kola) dominuoja, o Juozukas tamsesnis, tirštesnis, dūmai ir smilkalai... Man kažkur tarp jų (o gal arčiau Juozuko) stovi Donna Karan Black Cashmere g.gif
Ai, priminei čia... doh.gif Dabar gal jau ir Juozulio noriu... doh.gif Ypač kai pamačiau kainą - 165 dol. už 50 ml. Tai mes čia dar papigiaj galim nuskint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 01 24, 12:51)
Man tai antros eilės pusbroliai - panašumo neabejotinai yra, bet gal labiau bendram charaktery, negu natose.  Feminite saldesni, gaivesni, ir slyvos (kai kam net su koka kola) dominuoja, o Juozukas tamsesnis, tirštesnis, dūmai ir smilkalai... Man kažkur tarp jų (o gal arčiau Juozuko) stovi Donna Karan Black Cashmere g.gif
Ai, priminei čia... doh.gif  Dabar gal jau ir Juozulio noriu... doh.gif  Ypač kai pamačiau kainą - 165 dol. už 50 ml. Tai mes čia dar papigiaj galim nuskint lotuliukas.gif

Pasirašau po šiuo biologės tekstu. Absoliučiai drinks_cheers.gif o Juozukas pas mus tikrai pigus. smile.gif
Atsakyti
Aš vis uostau uostau ir niekaip negaliu prisiminti į ką L instant Guerlain panašūs. O kvapas grąžina į labai ankstyvą vaikystę g.gif Gal padėsit prisimint? Gal kas nors iš Dzintars šedevrų ar tuomet tik "po blatu" gaunamų egzempliorių g.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 01 24, 13:51)
Man tai antros eilės pusbroliai - panašumo neabejotinai yra, bet gal labiau bendram charaktery, negu natose.  Feminite saldesni, gaivesni, ir slyvos (kai kam net su koka kola) dominuoja, o Juozukas tamsesnis, tirštesnis, dūmai ir smilkalai... Man kažkur tarp jų (o gal arčiau Juozuko) stovi Donna Karan Black Cashmere g.gif
Ai, priminei čia... doh.gif  Dabar gal jau ir Juozulio noriu... doh.gif  Ypač kai pamačiau kainą - 165 dol. už 50 ml. Tai mes čia dar papigiaj galim nuskint lotuliukas.gif

Visiskai solidarizuojusi su biologes nuomone (tik Juozukas man ne tirstesnis, o atvirksciai, o visa kita - tiksliai (cia tik mano nosies nuomone thumbup.gif ))
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 01 24, 12:51)

QUOTE(Africa @ 2008 01 24, 12:54)
Pasirašau po šiuo biologės  tekstu.  Absoliučiai drinks_cheers.gif  o Juozukas pas mus tikrai pigus.  smile.gif

tai ka, imam Juozuka urmu? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 01 24, 15:14)
tai ka, imam Juozuka urmu? bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Nu. Trilitriaką. O paskui išsipilstysim į slovikėlius nuo majonezo, kas norės tik pauostymui - dykai privarvinsim į slovikėlius nuo krienų (mažiukai gi jie, tik po 100 ml).
Atsakyti