Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(marce @ 2007 12 22, 17:39)
o kas būtų labai panašu į Escada "Magnetism"?  4u.gif

aga, mane irgi domina i ka?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2007 12 22, 21:23)
aga, mane irgi domina i ka?smile.gif

Escada Magnetism ir Escada Magnetic Beat panašūs, tik Magnetic Beat kiek lengvesni, man ne tokie saldūs, ir dėl to priimtinesni cool.gif
Atsakyti
QUOTE(marce @ 2007 12 22, 16:39)
o kas būtų labai panašu į Escada "Magnetism"?  4u.gif

Man dar i Magnentism'a panasus Paco Rabanne Black XS pour Femme rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 12 22, 23:47)
Man dar i Magnentism'a panasus Paco Rabanne Black XS pour Femme  rolleyes.gif

man tai ne. paco rabanne geresni cool.gif
Atsakyti
Ačiū, reikės pauostinėt 4u.gif blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Nežinau kokiu būdu, bet man labai panašūs CK Euphoria ir Chanel COCO MADEMOISELLE EdP blink.gif Peržiūrėjau sudėtį - nei vienos bendros natos g.gif schmoll.gif Gal kas bent jau pabandytų kažką paaiškinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(#Asta# @ 2008 01 03, 11:26)
Nežinau kokiu būdu, bet man labai panašūs CK Euphoria ir Chanel  COCO MADEMOISELLE EdP  blink.gif Peržiūrėjau sudėtį - nei vienos bendros natos  g.gif  schmoll.gif Gal kas bent jau pabandytų kažką paaiškinti  unsure.gif

man ne trupucio nepanasus, labai megstu coco m., bet euphorijos neperkur rolleyes.gif
Atsakyti
Man panasus, bent jau virsutinem natom : Guerlain " MAHORA" ir Chanel " COCO" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 01 03, 11:28)
man ne trupucio nepanasus, labai megstu coco m., bet euphorijos neperkur rolleyes.gif

Mademoiselle šiandien tik atnešė paštininkė - nebuvau jos niekada uosčiusi, bet kvapas man grynai CK Euphoria ( bent jau pradinės natos) , nepatinka man ta Euphoria, bet sesė turi ir naudoja dažnai, tai tą kvapą gerai žinau. Coco dabar jaučiu - toks labiau švelnesnis, ne taip rėžiantis nosį rolleyes.gif Bet galiu pasakyti - Chanel m.patinka, o vat Euphoria - nea schmoll.gif
Atsakyti
Man labai K.Minogue Darling ir Gucci Envy Me panašūs smile.gif
Atsakyti
Hermes - Un Jardin En Mediterranee (jeigu neklystu ir jie yra parfumexprese) ir Bvlgari - Eu de Blank identiski ax.gif bent jau ant manes
Atsakyti
Gal zinot i ka panasus Ghost Deep night? Niekur situ neberandu nusipirkti unsure.gif
Atsakyti