Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(Riuriu @ 2007 10 17, 14:48)
Gal kas zinote koks skirtumas tarp Kenzo Flower seno ir RYOKO:mastau: , kvapas lyg ir taspats, parduotuveje man taip ir nesugebejo isaiskint unsure.gif

Kaip supratau, tik tara skiriasi ir yra ne tik Kenzo Flower, bet ir kitų Kenzo kvapų, kaip Summerbykenzo, L'eauparkenzo ir vyriški kvapai.
user posted image
This smooth pebble fits snugly into the palm of your hand and slips easily into your pocket – the perfect travel companion. Thus we dubbed it Ryoko, which means travel in Japanese.

Stopover in Venice, Bali, Jakarta or Rio… No matter where you venture, the Ryoko keeps you company with your favorite fragrance and flaunts its color like a good-luck charm.

The sunny, woody, aquatic or powdery floral notes of Kenzo fragrances find a new home in this collection of bottles that are sure to become a beloved object.

The design, distinctive to the senses, beckons us to make each one our own. As a final touch, each bottle is carefully protected in a fitted neoprene pouch with a colorful interior.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FREDUCI: 04 gruodžio 2007 - 23:27
Mano manymu, Dior Midnight Poison ir YSL Elle yra labai panasus, tik Dior kvapas yra zymiai astresnis, stipresnis pradzioje, o kai issivedina, mazdaug po valandos, jau kvepia grynai YSL Elle. Midnight Poison turiu savo kolekcijoje, todel, kai pauosciau YSL Elle, is karto pagalvojau, kad jie man jau kazka primena. O ka jus pasakysit?
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2007 12 06, 23:14)
Mano manymu, Dior Midnight Poison ir YSL Elle yra labai panasus, tik Dior kvapas yra zymiai astresnis, stipresnis pradzioje, o kai issivedina, mazdaug po valandos, jau kvepia grynai YSL Elle. Midnight Poison turiu savo kolekcijoje, todel, kai pauosciau YSL Elle, is karto pagalvojau, kad jie man jau kazka primena. O ka jus pasakysit?

drinks_cheers.gif
Neturiu nei vienų nei kitų, bet aną dieną pauosčius YSL Elle pagalvojau, kad neseniai kažką panašaus uosčiau, o kai dabar pasakei tai tikrai gi jie labai panašūs i Midnight Poison.
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2007 12 06, 22:14)

Pradzioje juos pasipurskus labai primena ir Perles de Lalique ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2007 12 07, 10:36)

Dar geriau biggrin.gif Ir nesuprasi, kas pirmas sukure si aromata...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CINEMA: 07 gruodžio 2007 - 11:52
QUOTE(CINEMA @ 2007 12 07, 12:48)
Dar geriau biggrin.gif  Ir nesuprasi, kas pirmas sukure si aromata...

aisku Lalique, jie unikalus wub.gif tongue.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riuriu: 07 gruodžio 2007 - 12:05
o man panašūs DKNY obuoliukai ir Lacoste spring ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2007 12 07, 09:36)

Visiškai sutinku bigsmile.gif Man taip pat tiek vieni, tiek kiti Perles de LALIQUE priminė drinks_cheers.gif
Atsakyti
o kas būtų labai panašu į Escada "Magnetism"? 4u.gif
Atsakyti
Anna Sui "Dolly girl on the beach" man grynai D&G"Light blue" g.gif
Atsakyti
Man Christian Dior- Hypnotic Poison turi panašumų su Hugo Boss- Intense smile.gif.
Atsakyti
O man Guerlain Shalimar turi panašumo su CD Addict... g.gif . Abijuose labai ryškiai jaučiasi vanilė.
Atsakyti