Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(prieblanda @ 2007 08 14, 21:44)
Nu neee, atskiros planetos  schmoll.gif

gal ir taip 4u.gif pur blanca tai mama turėjo, o hugo boss femme pasipurškiau parduotuvėj ant rankos, labai patiko wub.gif , kai truputį išsivėdino pasirodė panašūs....
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2007 08 10, 08:49)
gabriela sabatini Devotion ir Escada Magnetism

O kokia kaina gabriela sabatini Devotion,mm? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreda @ 2007 08 08, 20:25)
ash tai va shiandien pastebejau, kad labai jau panashus man Versace "Bright Crystal" ir Dior Addict 2....hm... g.gif
user posted image

user posted image

Ir man viens prie vieno drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man kažkuo panašūs:
Cristobal Balenciaga į YSL Cinema.
YSL In love again į Hugo boss Femme

O pasakykit į ką panašūs Armand Basi In red? KAžkas panašaus natose yra iš Hereros 212 ir iš to pačio Moschino I love love ir Dioro "Star". Bet va labiau panašių nerandu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 08 15, 19:38)
KAžkas panašaus natose yra iš Hereros 212 ir iš to pačio Moschino I love love ir Dioro "Star". Bet va labiau panašių nerandu sad.gif

O kur tu uostei Dior "Star"?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 08 15, 20:45)
O kur tu uostei Dior "Star"?? bigsmile.gif

Turėjau. Supurškiau jau visą butelką. Pirkti tikrai ne Lt.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 08 15, 23:08)
Turėjau. Supurškiau jau visą butelką. Pirkti tikrai ne Lt.

Gaila kad ne LT verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 08 15, 23:30)
Gaila kad ne LT verysad.gif

Braškėse mačiau yra. mirksiukas.gif
Atsakyti
man laabai panasus: D&G "Light blue" ir Moschino "I love love"(siti man absoliuciai identiski,kai buvau pasipurskus kiekviena ant atskiru ranku, nei as pati nei mano MB neatskyrem kuris yra kuris).... ax.gif Escada "Magnetism" ir Elizabeth arden "Interlude"(patampa visiskai vienodi kai nusigaruoja)..... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamorous: 07 spalio 2007 - 09:31
QUOTE(Glamorous @ 2007 10 07, 10:25)
man laabai panasus: D&G "Light blue" ir Moschino "I love love"(siti man absoliuciai identiski,kai buvau pasipurskus kiekviena ant atskiru ranku, nei as pati nei mano MB neatskyrem kuris yra kuris)....

Man jie visiskai nepanasus schmoll.gif Light blue i gaivuma, o I love love i salduma.
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2007 10 07, 11:56)
Man jie visiskai nepanasus schmoll.gif  Light blue i gaivuma, o I love love i salduma.

gali but.... kiek zmoniu tiek ir nosiu lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamorous @ 2007 10 07, 11:25)
man laabai panasus: D&G "Light blue" ir Moschino "I love love"(siti man absoliuciai identiski,kai buvau pasipurskus kiekviena ant atskiru ranku, nei as pati nei mano MB neatskyrem kuris yra kuris).... ax.gif Escada "Magnetism" ir Elizabeth arden "Interlude"(patampa visiskai vienodi kai nusigaruoja).....  smile.gif

man irgi D&G Light Blue ir Moschino I Love Love identiski smile.gif
Atsakyti