Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

gal kas žinot dior addict 2 kvepalams alternatyvą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(allure @ 2007 07 26, 17:19)

O kokių variantų ieškai, ar iš pigesnių, ar šiaip kad būtų panašūs? g.gif Man jie pasirodė panašūs į Gucci Envy Me ir šiek tiek į Chopard Wish Pink Diamond. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 26 liepos 2007 - 16:44
na ačiū smile.gif ištiesų perku brangesnius kvepalus,ir norėčiau nusipirkti panašų kvapa i addict 2 smile.gif nors ištiesų butų idomu sužinoti panašių kvapų ir iš pigesnių variantų,kasdienai purškioti biggrin.gif nes brangiuosius tausoju darbui,ir siaip kokioms progoms blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(allure @ 2007 07 26, 17:19)

Gucci II, Versace Bright Crystal.
Atsakyti
Mano nuomone - Lancome Hypnose labai panašus kvapas į Cacharel Liberte 4u.gif
Atsakyti
MEXX Waterlove panasus i Betty Barclay Indian Summer
Atsakyti
Atsiprasau, kad neperskaiciau temos, todel gal pasikartosiu, bet noriu paklaust, gal kas zinot kazka panasaus i Dolce&Gabbana-Light Blue, noreciau pigesnio varianto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daigga @ 2007 07 29, 15:05)
Atsiprasau, kad neperskaiciau temos, todel gal pasikartosiu, bet noriu paklaust, gal kas zinot kazka panasaus i Dolce&Gabbana-Light Blue, noreciau pigesnio varianto 4u.gif

Jau pati radau wub.gif , Droge Lottus kvepaliukai, labai panasus, net gi skaniau kvepia tokie gaivus wub.gif ir kaina super priimtina 50ml-69lt thumbup.gif
Atsakyti
O kaip atrodo tie Lottus?Interne ieskojau tokio pavadinimo kvepalu, bet neradau blush2.gif
Papildyta:
Gal zinot alternatyva Georgio Armani Sensi ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrine7: 01 rugpjūčio 2007 - 07:24
QUOTE(Skarlet @ 2007 01 18, 12:32)
Ar čia man tik taip pasirodė, ar iš tiesų abejingų Angel nėra- vieni negali jų tiesiog pernešt, kiti svaigsta?

man patinka Angel, tik juos reikia saikingai purksti, nes turejau viena kolege, kuri mego vasara nesaikingai kvepintis siai kvepalais lotuliukas.gif
Atsakyti
Absoliuciai identiski : D&G "light blue" ir Moschino "i love love"....... wub.gif tik pastarieji zymiai ilgiau laiko nei D&G.

Atsakyti
O man i D&G "Light Blue" yra pnasus Alessandro Dell'acqua "Woman In Rose". Drauge juos turejo, tai vis atrodydavo, kad ji su Ligt Blue pasikvepinus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cavalli: 03 rugpjūčio 2007 - 11:22