Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(Sapho @ 2007 01 17, 20:07)
Vau, koks vaizdingas palyginimas!  doh.gif
"L'air du temps", nemari apdainuota klasika, vertinama tiek diziausiu ekspertu, tiek milijonu moteru visame pasaulyje (nuo pat 1948 metu!) kazkam dvokia plovikliu  thumbup.gif

nu nedvokia....tiesiok ne mano skonio. Man pavyzdžiui patinka ALLURE,o kažkam nuo jų galvą skauda... g.gif .Skonio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2006 10 24, 22:11)
o kur tų Cafe Cafe Puro galima rasti? kiek kainuotų?  ax.gif

Cafe Cafe kvepalų yra Sarmos parduotuvėse, pati pirkau.
Kaina g.gif atrodo apie 50 Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaičičeku @ 2007 01 17, 19:43)
Identiški kvepalai: Nina Richi '' NINA'' ir Britney Spears '' CURIUOS IN CONTROL''. blink.gif

Labai labai panašūs: Nina Richi '' LOVE IN PARIS;; ir ''CERRUTI 1881 COLLECTION''. 4u.gif

''LAIR DU TEMPS'' ir ''PREMIER JOUR" labai neryškiai skiriasi...... schmoll.gif kam virš 60......

tai kad Nina yra gaivus kvepalai, o curiuos in control saldus, nei kiek nepanashus jie schmoll.gif
Atsakyti
Labai patinka Jil Sander SUN kvapas o jų nebeveža niekas, gal kas panašų žino arba JOOP All about Eve?
Atsakyti
Man kažkuo panašūs pasirodė Burberry Brit ir Gabriela Sabatini Devotion.
Atsakyti
neatsimenu, ar jau rasiau, bet labai panasus Lancome Miracle ir Cacharel Noa Perle.
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2007 01 31, 18:20)
neatsimenu, ar jau rasiau, bet labai panasus Lancome Miracle ir Cacharel Noa Perle.

asmeniskai man jie niekuo nepanasus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 02 01, 18:44)
asmeniskai man jie niekuo nepanasus  schmoll.gif

Visu musu nosytes skirtingos wink.gif Bet paieskojau nuomoniu ir apsidziaugiau, kad ne man vienai jie panasus:

"[Noa Perle] Подойдут как альтернативный вариант любительницам Miracle. Действительно, очень похожи, но Noa Perle звучат нежней и мягче"
Atsakyti
Kam patinka T. Mugler Angel, bet ieškote pigesnių variantų, pabandykit Ulric de Varens "Miss Varens" (būna Droguose):
user posted image
Atsakyti
Dar į Angel man panašūs Chopard Wish ir S.T.Dupont Essence pure pour femme. rolleyes.gif
Atsakyti
Man DKNY Be Delicious primena Escada Signature.
Atsakyti
Šiandien priėjau išvadą, kad man Givenchy Ysatis panašūs į Hermes 24 Faubourg. ax.gif
Atsakyti