Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

QUOTE(vaičičeku @ 2007 01 17, 18:43)
Identiški kvepalai: Nina Richi '' NINA'' ir Britney Spears '' CURIUOS IN CONTROL''. blink.gif

Labai labai panašūs: Nina Richi '' LOVE IN PARIS;; ir ''CERRUTI 1881 COLLECTION''. 4u.gif

''LAIR DU TEMPS'' ir ''PREMIER JOUR" labai neryškiai skiriasi...... schmoll.gif kam virš 60......

Kategoriskai nesutinku, kad jie neryskiai skiriasi blink.gif Pirmieji - is ryskiu aldehidiniu kategorijos, o antrieji - svelnus vaisiniai, su citrusu natomis. Skiriasi kaip diena ir naktis. Vaiciceku, tikriausiai kazka supainiojai g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaičičeku @ 2007 01 17, 17:43)
Identiški kvepalai: Nina Richi '' NINA'' ir Britney Spears '' CURIUOS IN CONTROL''. blink.gif

Labai labai panašūs: Nina Richi '' LOVE IN PARIS;; ir ''CERRUTI 1881 COLLECTION''. 4u.gif

''LAIR DU TEMPS'' ir ''PREMIER JOUR" labai neryškiai skiriasi...... schmoll.gif kam virš 60......

Irgi visiskai nesutinku! schmoll.gif Vaičičeku, gal vienu metu daug kvepalu uostei, todel ir pasirode panasus? g.gif Sakau taip todel, kad man paciai budavo, kad vienu metu isuoscius keleta kvapu, spontaniskai pasirodo, kad va koks nors kvapas labai panasus i kazkoki kita, bet po kurio laiko pasirodo, kad paprasciausiai buvau "apsiuosciusi" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2007 01 17, 19:32)
Irgi visiskai nesutinku! schmoll.gif Vaičičeku, gal vienu metu daug kvepalu uostei, todel ir pasirode panasus? g.gif Sakau taip todel, kad man paciai budavo, kad vienu metu isuoscius keleta kvapu, spontaniskai pasirodo, kad va koks nors kvapas labai panasus i kazkoki kita, bet po kurio laiko pasirodo, kad paprasciausiai buvau "apsiuosciusi" biggrin.gif

NU gal jūs ir teisios. TIe kur pirmas poras paminėjau tai tikrai sakiau teisybe, o dėl pastarųjų tai gal ir apsiuosčiau nes vieną purškiau ant riešo, o kitą išorinėj riešo pusėj. Jau pusę dienos praėjo.....tas liekamasis aromatas vistiek, kaip sau norit sakykit, bet man panašus. Ne tas pats bet panašus schmoll.gif Jie man dvokia grindų plovikliu schmoll.gif Nesupykit kam patinka, čia tik mano subjekyvi nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(vaičičeku @ 2007 01 17, 20:38)
NU gal jūs ir teisios. TIe kur pirmas poras paminėjau tai tikrai sakiau teisybe, o dėl pastarųjų tai gal ir apsiuosčiau nes vieną purškiau ant riešo, o kitą išorinėj riešo pusėj. Jau pusę dienos praėjo.....tas liekamasis aromatas vistiek, kaip sau norit sakykit, bet man panašus. Ne tas pats bet panašus schmoll.gif Jie man dvokia grindų plovikliu schmoll.gif Nesupykit kam patinka, čia tik mano subjekyvi nuomonė.

Norėčiau, kad nors vienas grindų ploviklis taip kvepėtų... ax.gif pvz.: Premier Jour'u rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 17 sausio 2007 - 19:58
QUOTE(vaičičeku @ 2007 01 17, 20:38)
Jie man dvokia grindų plovikliu schmoll.gif Nesupykit kam patinka, čia tik mano subjekyvi nuomonė.

Vau, koks vaizdingas palyginimas! doh.gif
"L'air du temps", nemari apdainuota klasika, vertinama tiek diziausiu ekspertu, tiek milijonu moteru visame pasaulyje (nuo pat 1948 metu!) kazkam dvokia plovikliu thumbup.gif
Atsakyti
Na man L'Air du Temps skaniai nekvepia, nors as nieko pries kam kvepia ir kvepinasi.
O as pastebejau, kad Premier Jour tualetinis ir parfumuotas skirtingai kvepia. Nebeatsimenu kuri pirma karta pauosciau, tai man buvo asociacija su chrizantemomis, zodziu nepatiko.
O po to esam tureje rinkinuku, tai kai atsidarydavau dezute man skaniai pakvipdavo.
Vienu zodziu man irgi jie nera ne tik, kad identiski, bet ir nepanasus. Be to ir prasmes nera tai paciai kompanijai gaminti du identiskus kvapus.
Atsakyti
o gal kas zino, kas panasu i Burberry "Brit"? man jie labai kvepia wub.gif tik norisi nusipirkt ka nors pigiau, nes mano vaikinui tai jie nelabai... ax.gif kazkada gavau is brolio dovanu,tai mano draugas sake,kad baisiai dvokia tie kvepalai,o po kurio laiko vel jais pasikvepinau,tai jau itiko-sakiau, kad ta pati bonkute, bet jis bande irodinet,kad kitus susipyliau, nes "anie" tai nekvepejo,o sitie normalus doh.gif bet dabar tai baisu rizikuot..
Atsakyti
O as pastebejau, kad Premier Jour tualetinis ir parfumuotas skirtingai kvepia.

As maniau, kad cia tik man vienai taip atrodo g.gif Tai gal is tikruju parfumuotas vanduo nuo tualetinio kazkuo skiriasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 01 09, 10:07)
Na, ir man jie labai skirtingi kvapai. Angel negaliu pakęst, o vat nuoEuphoria svaigstu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ar čia man tik taip pasirodė, ar iš tiesų abejingų Angel nėra- vieni negali jų tiesiog pernešt, kiti svaigsta?
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2007 01 18, 11:26)
As maniau, kad cia tik man vienai taip atrodo  g.gif Tai gal is tikruju parfumuotas vanduo nuo tualetinio kazkuo skiriasi?  g.gif

Parfumuotas geriau laikosi.
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2007 01 18, 11:38)
Parfumuotas geriau laikosi.

Na, tas ir taip aisku mirksiukas.gif bet turejau omeny, kad mano nosiai pats kvapas parfumuoto ir tualetinio vandens siek tiek skiriasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2007 01 18, 12:03)
Na, tas ir taip aisku  mirksiukas.gif bet turejau omeny, kad mano nosiai pats kvapas parfumuoto ir tualetinio vandens siek tiek skiriasi  smile.gif

Matyt jautrią nosią turi biggrin.gif

Man irgi dažnai skiriasi EDP ir EDT kvapas. Nežymiai, bet skiriasi. Gal kurios nors natos mažiau/daugiau užuodžiamos esant skirtingai koncentracijai? g.gif
Atsakyti