Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

Kas kvepia panašiai į Mexx diversity? verysad.gif
Jų nebėra Lietuvoje cry.gif
Atsakyti
keliu temą į viršų bigsmile.gif

sakykit, gal kas bandėti iš šio sąrašo pirkti kvepalus? g.gif kaip kokybė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sfinxute @ 2006 10 24, 09:59)
keliu temą į viršų  bigsmile.gif

sakykit, gal kas bandėti iš šio sąrašo pirkti kvepalus?  g.gif kaip kokybė?  g.gif

Aga, man irgi idomu... Tik kad ten Kaunas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sfinxute @ 2006 10 24, 08:59)
keliu temą į viršų  bigsmile.gif

sakykit, gal kas bandėti iš šio sąrašo pirkti kvepalus?  g.gif kaip kokybė?  g.gif

Čia ne kvepalai, čia "pilstukas". Visiškai neverti dėmesio (mano nuomonė). mirksiukas.gif
Atsakyti

O gal zinot, kokiu panasui i ana sui "secret wish"? blush2.gif
Atsakyti
Chopard "Wish" ir Angel labai labai panasus, kaina skiriasi apie 100lt, bet "wish" turi kazkoki prieskoni, "pirmaja nata" kuri "prasigaruoja" kazkur per 10min ir tada kvapai super panasus. Iskart juos lyginti nemanau kad verta,bet pabandykit abieju pasipurkst ant skirtingu ranku ir po kokio pusvalanduko pauostyti,nustebsit kokie jie panasus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariella @ 2006 07 26, 16:41)
Dar pora atradimu bigsmile.gif

I Cacharel Amor Amor labai panasus Cafe Cafe Intenso,
i daugumos numyleta D&G Light Blue - Cafe Cafe Puro,
tik sitie analogai laikosi trumpiau

o kur tų Cafe Cafe Puro galima rasti? kiek kainuotų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2005 08 01, 17:41)
Oi galima galima laugh.gif  Tik jei pasakysiu tai iki gyvenimo galo man neissimokesi  cool.gif
Juk sakiau "Refan" pilstoma parfumerija. www.refan.lt arba www.tarpgeliu.lt (spausti "apie refan" )

Refan mazai kwapu panasus i originalus, kazkox jauciasi toks prieskonis specifinis kaip kad kitos sako, cia gal nuo tos esencijos g.gif o pati is refan naudojau carolina herrera 212, kai pinigu neturejau is bedos, ale mano vyriokui kaip patiko doh.gif o dabar duodi pauostyt kwapus tai ee jo mhm, skanus mhm, neswarbu kad kaina simtais, o wa tuos uz keliolika litu tik uzuodzia ir issilydo-ystrigo jam tas kwapas kai susipazinom ir jokeis D&G, armani ir gucci neismusi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Aga refan tikrai turi toki specifini kvapa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2006 10 24, 22:11)
o kur tų Cafe Cafe Puro galima rasti? kiek kainuotų?  ax.gif

Man taip pat butu idomu blink.gif
Papildyta:
QUOTE(plyta @ 2006 01 13, 15:58)
o gal zinot ka panasaus i hugo deep red?

Yra labai panasus Eurokose 15,90lt, o dezute tokia bordo, paklausk pardaveju tikrtai jos zino rolleyes.gif
Atsakyti
ieškau panašių į Versace Crystal Birght ir į Chanel Coco Madmuasele wub.gif
Atsakyti
Identiški kvepalai: Nina Richi '' NINA'' ir Britney Spears '' CURIUOS IN CONTROL''. blink.gif

Labai labai panašūs: Nina Richi '' LOVE IN PARIS;; ir ''CERRUTI 1881 COLLECTION''. 4u.gif

''LAIR DU TEMPS'' ir ''PREMIER JOUR" labai neryškiai skiriasi...... schmoll.gif kam virš 60......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaičičeku: 17 sausio 2007 - 17:50