Siulau pasidalinti nuomonem apie kvepalus, kurie daugiau ar maziau yra panasus i kokius nors kitus (as nekalbu apie versijas, ar analogus, kuriuos kopijuoja neaiskios firmos). Is vienos puses tai naudinga tada, kai suzinai, kad megiama aromata gali nusipirkti pigiau, tik kitokiame buteliuke (pvz. labai panasus kvapas ir taip pat issilaiko "Halloween" bei UDV "Chicissime", pastarieji daug pigesni, bet ne kiek ne prastesni!) Tai pasitarnauja tada, kai nori tureti kelis skirtingus kvepalus, bet gaila uz kiekvienus moket dideles sumas
Kita vertus, tokie minciu pasidalijimai padetu zmogui, megstanciam vienus kvepalus, atrasti kitus, nebutinai tokius pat, bet kazkuo panasius. Na, kaip sakoma, "is tos pacios operos" O ypac jeigu nori nupirkti dovanu, bet nenori prasauti pro sali... Taip, pavyzdziui, mano drauge rinko kvepalus man - zinojo, kad kvepindavausi Lancome "Miracle", tai noredama kazko panasaus, parveze Estee Lauder "Pleasures". Nors tai ir ne tokie patys kvapai, bet kaip malonu, kai dovana "pataikyta i desimtuka"!
Beje, man paciai labai panasus yra AVON "Treselle" ir Trussardi Jeans
Gal kas radot ka nors panasaus i Guerlain "Shalimar"?
Na as dievinu COCo Chanel Madmuosel, bet man tiesiog pacioj Kristianoj patare, kad yra sarmoj tip top panasus kvepalai i siuos, bet beabejo pigesni, gerokai. Tai yra GENNY Caress ir tikrai, jau antra buteliuka tvarkau ) ir kaina 200 lt. mazesne. nu neblogai.
Bruno Banani labai panasus i Thiery Mugler Angel kvepalus.Ir kainuoja trigubai maziau .
QUOTE (Vanesa @ 2004 11 17, 21:53) |
Bruno Banani labai panasus i Thiery Mugler Angel kvepalus.Ir kainuoja trigubai maziau . |
Bruno Banani i Angel panasus?!?!? dievinu Bruno banani o Angel man per saldus, nepatinka, o kvapai tai visai nepanasus, bent jau man
QUOTE (judrioji @ 2004 11 17, 15:49) |
Na as dievinu COCo Chanel Madmuosel, bet man tiesiog pacioj Kristianoj patare, kad yra sarmoj tip top panasus kvepalai i siuos, bet beabejo pigesni, gerokai. Tai yra GENNY Caress ir tikrai, jau antra buteliuka tvarkau ) ir kaina 200 lt. mazesne. nu neblogai. |
Ot cia tai tikra tiesa
Mano sese turejo COCO, o drauge Caress, nu toc-toc kvapas, ir abu labai
ooooo...gal kas zinote panasiu kvepaliuku i Versace Versus V/S
ju nebegamina, o taip norisi...liko tik puse buteliuko, dabar taupaua tiesiog...
ju nebegamina, o taip norisi...liko tik puse buteliuko, dabar taupaua tiesiog...
QUOTE (LauraB @ 2004 11 19, 15:57) |
ooooo...gal kas zinote panasiu kvepaliuku i Versace Versus V/S ju nebegamina, o taip norisi...liko tik puse buteliuko, dabar taupaua tiesiog... |
Nebegamina? Nezinojau, gaila
O gal kas zinot United colours of Benetton? toks aukstas kvadratinis buteliukas, o virselis kaip krano tamsiai melynas, ajei kaip man jie patinka bet nebera LT gal kas panasiu zinote?
QUOTE |
Gal dar kas zinot i Lauros Biagiotti "Venezia" panasu kvapa? Nes ju irgi nebegamina |
Ramuniuk, pabandyk Versace "Blond" - gal bus kas panasaus? Vienam tinklapy skaiciau kad paralelinis kvapas, bet tu pati geriau pabandyk, nes as pati neuosciau O vdrug toks pat?