Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai

Siulau pasidalinti nuomonem apie kvepalus, kurie daugiau ar maziau yra panasus i kokius nors kitus (as nekalbu apie versijas, ar analogus, kuriuos kopijuoja neaiskios firmos). Is vienos puses tai naudinga tada, kai suzinai, kad megiama aromata gali nusipirkti pigiau, tik kitokiame buteliuke (pvz. labai panasus kvapas ir taip pat issilaiko "Halloween" bei UDV "Chicissime", pastarieji daug pigesni, bet ne kiek ne prastesni!) Tai pasitarnauja tada, kai nori tureti kelis skirtingus kvepalus, bet gaila uz kiekvienus moket dideles sumas rolleyes.gif

Kita vertus, tokie minciu pasidalijimai padetu zmogui, megstanciam vienus kvepalus, atrasti kitus, nebutinai tokius pat, bet kazkuo panasius. Na, kaip sakoma, "is tos pacios operos" tongue.gif O ypac jeigu nori nupirkti dovanu, bet nenori prasauti pro sali... Taip, pavyzdziui, mano drauge rinko kvepalus man - zinojo, kad kvepindavausi Lancome "Miracle", tai noredama kazko panasaus, parveze Estee Lauder "Pleasures". Nors tai ir ne tokie patys kvapai, bet kaip malonu, kai dovana "pataikyta i desimtuka"! thumbup.gif

Beje, man paciai labai panasus yra AVON "Treselle" ir Trussardi Jeans

Gal kas radot ka nors panasaus i Guerlain "Shalimar"?
Atsakyti
Na as dievinu COCo Chanel Madmuosel, bet man tiesiog pacioj Kristianoj patare, kad yra sarmoj tip top panasus kvepalai i siuos, bet beabejo pigesni, gerokai. Tai yra GENNY Caress ir tikrai, jau antra buteliuka tvarkau smile.gif) ir kaina 200 lt. mazesne. nu neblogai.
Atsakyti
man labai panasus yra Doce Gabanna "Light Blue" ir Lanvin "Ectlat D'Arpege". abeji is Kristianos, bet Lanvino parduoda ir po 30 ml rolleyes.gif
Atsakyti
Bruno Banani labai panasus i Thiery Mugler Angel kvepalus.Ir kainuoja trigubai maziau clap_1.gif .
Atsakyti
QUOTE (Vanesa @ 2004 11 17, 21:53)
Bruno Banani labai panasus i Thiery Mugler Angel kvepalus.Ir kainuoja trigubai maziau clap_1.gif .

Bruno Banani i Angel panasus?!?!? blink.gif dievinu Bruno banani wub.gif o Angel man per saldus, nepatinka, o kvapai tai visai nepanasus, bent jau man wink.gif
Atsakyti
QUOTE (judrioji @ 2004 11 17, 15:49)
Na as dievinu COCo Chanel Madmuosel, bet man tiesiog pacioj Kristianoj patare, kad yra sarmoj tip top panasus kvepalai i siuos, bet beabejo pigesni, gerokai. Tai yra GENNY Caress ir tikrai, jau antra buteliuka tvarkau smile.gif) ir kaina 200 lt. mazesne. nu neblogai.

Ot cia tai tikra tiesa smile.gif
Mano sese turejo COCO, o drauge Caress, nu toc-toc kvapas, ir abu labai thumbup.gif
Atsakyti
ooooo...gal kas zinote panasiu kvepaliuku i Versace Versus V/S

ju nebegamina, o taip norisi...liko tik puse buteliuko, dabar taupaua tiesiog... sad.gif
Atsakyti
Gal dar kas zinot i Lauros Biagiotti "Venezia" panasu kvapa? Nes ju irgi nebegamina sad.gif
Atsakyti
QUOTE (LauraB @ 2004 11 19, 15:57)
ooooo...gal kas zinote panasiu kvepaliuku i Versace Versus V/S

ju nebegamina, o taip norisi...liko tik puse buteliuko, dabar taupaua tiesiog... sad.gif

Nebegamina? Nezinojau, gaila sad.gif
Atsakyti
O gal kas zinot United colours of Benetton? wub.gif toks aukstas kvadratinis buteliukas, o virselis kaip krano tamsiai melynas, ajei kaip man jie patinka wub.gif wub.gif wub.gif bet nebera LT sad.gif sad.gif sad.gif gal kas panasiu zinote?
Atsakyti
Gal dar kas zinot i Lauros Biagiotti "Venezia" panasu kvapa? Nes ju irgi nebegamina 

Ramuniuk, pabandyk Versace "Blond" - gal bus kas panasaus? Vienam tinklapy skaiciau kad paralelinis kvapas, bet tu pati geriau pabandyk, nes as pati neuosciau wink.gif O vdrug toks pat? rolleyes.gif
Atsakyti
Bet kad turbut labai brangus tie Versace kvepalai g.gif
Atsakyti