nei man nei vyrui norfa nepatinka,nepatinka pati parduotuve ir joje dirbantys zmones,visi kaskokie pabaisos,susirauke,negrazus.Nuolaidos tikrai kad akiu dumimas,pasirinkimas prastas... Mum patinka labiausiai rimi.
Gal ir gerai tos nuolaidos Norfoj, bet kai parsineši 2 pokelius pieno, užpili ant dribsnių ir pamatai, kad ten tikrų tikriausias kefyras - tada jokios nuolaidos nereikia... Piemenėlio pienas. Skanus būdavo. Žiemą...
Gal ir gerai tos nuolaidos Norfoj, bet kai parsineši 2 pokelius pieno, užpili ant dribsnių ir pamatai, kad ten tikrų tikriausias kefyras - tada jokios nuolaidos nereikia... Piemenėlio pienas. Skanus būdavo. Žiemą...
Iš šilumos, iš meilės, iš tikėjimo,su niekuo nepakeičiamu juoku,į šį pasaulį jie ateina - atsineša čia viską, kuo tikiu:Neramų miegą, mielą šypsnį,linksmas akis ir daug keistų garsų,ir lūpas, iš kurių sulaukiam žodžių:"Mama, aš tave myliu..."
Aš ,perkaitusia galva ,varškės nusipirkau su besibaigiančiu galiojimu žiūrėjau į datą galiojimo ,bet kažkas man susimaišė ir še tau ,parūgus buvopo dienos. bet pati kalta
O aš norėjau meduolinių glaistytų grybukų - baravykų nusipirkti. Kartą jau buvau senų ir neįkandamų nusipirkus, tai pas pardavėją klausiu: ar švieži? Paprastai žmogus į tokį klausimą atsako: "taip" arba "ne". O ji man rodo praplėštą dėžę ir sako: "va, parašyta, kad iki birželio 26d. galioja". Kur gi ne. Nešuosi link kasos ir galvoju: ko ji iš karto datas kaišioti pradėjo - toks jausmas, lyg teisintis kažko norėtų? Spustelnu grybo kotą, grybo kepurę - tas pats lyg akmenį įspausti norėčiau... Aišku, kad gražinau, nes tikrai neįkandami būtų. Užsistovi prekės, į kitas dėžes perdeda arba datas perklijuoja.