Įkraunama...
Įkraunama...

Norfa

QUOTE(Gulia @ 2007 05 29, 15:40)
Viskas  biggrin.gif pasibaige vakarais ir rytais nuolaida? g.gif

Tai jau asibaigė nuolaidos, saku vis perkam vakarais o jokių nuolaidų nebėra
Atsakyti
nei man nei vyrui norfa nepatinka,nepatinka pati parduotuve ir joje dirbantys zmones,visi kaskokie pabaisos,susirauke,negrazus.Nuolaidos tikrai kad akiu dumimas,pasirinkimas prastas...
Mum patinka labiausiai rimi.
Atsakyti
Man Norfa labiausiai patinka iš visų prekybos centrų. thumbup.gif Nuolaidą dažniausiai gauname 4 % blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joločka: 07 birželio 2007 - 20:20
QUOTE(joločka @ 2007 06 07, 21:18)
Man Norfa labiausiai patinka iš visų prekybos centrų.  thumbup.gif  Nuolaidą dažniausiai gauname 4 %  blush2.gif

mes irgi dažniausiai 4 pr gaunam nuolaidėlę thumbup.gif
Atsakyti
as ir uz norfa, vakarais buna nuolaida iki 7-8 proc..uz taskus ir uz vakaro pirkima kai supliusuoja, tai nuo apsipirkimo nemazai susitaupo...
Atsakyti
QUOTE(Margarita23 @ 2007 06 07, 11:50)
Tai jau asibaigė nuolaidos, saku vis perkam vakarais o jokių nuolaidų nebėra

Tai kad nesibaigė. Šiandien Laisvės pr. kabėjo plakatas apie nuolaidas. Kaip supratau, ne visose parduotuvėse jos taikomos

Nuolaidos
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2007 06 08, 16:57)
Tai kad nesibaigė. Šiandien Laisvės pr. kabėjo plakatas apie nuolaidas. Kaip supratau, ne visose parduotuvėse jos taikomos

Nuolaidos

Idomu tada
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2007 06 08, 18:33)
Idomu tada

ir nuolaidos tik DARBO DIENOMIS!
Atsakyti
Gal ir gerai tos nuolaidos Norfoj, bet kai parsineši 2 pokelius pieno, užpili ant dribsnių ir pamatai, kad ten tikrų tikriausias kefyras - tada jokios nuolaidos nereikia... doh.gif Piemenėlio pienas. Skanus būdavo. Žiemą... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sedka @ 2007 06 08, 22:18)
Gal ir gerai tos nuolaidos Norfoj, bet kai parsineši 2 pokelius pieno, užpili ant dribsnių ir pamatai, kad ten tikrų tikriausias kefyras - tada jokios nuolaidos nereikia... doh.gif  Piemenėlio pienas. Skanus būdavo. Žiemą... verysad.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif prajuokinai biggrin.gif
Atsakyti
Aš ,perkaitusia galva ,varškės nusipirkau su besibaigiančiu galiojimu doh.gif žiūrėjau į datą galiojimo ,bet kažkas man susimaišė ir še tau ,parūgus buvopo dienos.
bet pati kalta blush2.gif
Atsakyti
O aš norėjau meduolinių glaistytų grybukų - baravykų nusipirkti. Kartą jau buvau senų ir neįkandamų nusipirkus, tai pas pardavėją klausiu: ar švieži? Paprastai žmogus į tokį klausimą atsako: "taip" arba "ne". O ji man rodo praplėštą dėžę ir sako: "va, parašyta, kad iki birželio 26d. galioja". Kur gi ne. Nešuosi link kasos ir galvoju: ko ji iš karto datas kaišioti pradėjo - toks jausmas, lyg teisintis kažko norėtų? Spustelnu grybo kotą, grybo kepurę - tas pats lyg akmenį įspausti norėčiau... Aišku, kad gražinau, nes tikrai neįkandami būtų. Užsistovi prekės, į kitas dėžes perdeda arba datas perklijuoja.
Atsakyti