Įkraunama...
Įkraunama...

Norfa

QUOTE(kristynka* @ 2013 05 08, 15:29)
O ka daryti jai as norfa kortele, per ziopluma palikau norfos parduotuvei kasoje >?
kasininkes kaip visad nieko nezino.
gaila ten buvusiu sukauptu lt doh.gif

Va, ką Norfos svetainė rašo g.gif

"Kortelę pavogus arba ją pametus, kreipkitės į norfa@norfa.lt ir nurodykite kontaktinius duomenis (vardą, pavardę), kuriuos pildėte išduodant / įsigyjant naująsias NORFA korteles (arba klasikinę, arba sidabrinę, arba auksinę) bei kuriose NORFA parduotuvėse dažniausiai apsiperkate.
Jeigu Jūs vis dar turite senąją nevardinę NORFA lojalumo kortelę, galėsime pakeisti arba blokuoti kortelę tik tuo atveju, jeigu Jūs:
1) nurodysite visą senos kortelės numerį (16 skaitmenų)
2) nurodysite el.paštą, kuriuo buvote užsiregistravę seną nuolaidų kortelę tinklalapyje http://www.norfa.lt/lt/mano-kortele/

Kitais atvejais kortelės keitimas ar blokavimas nėra galimas."
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 05 08, 16:29)
O ka daryti jai as norfa kortele, per ziopluma palikau norfos parduotuvei kasoje >?
kasininkes kaip visad nieko nezino.
gaila ten buvusiu sukauptu lt doh.gif

Grįžtat į tą pačią parduotuvę, kurioje palikot kortelę ir kreipiatės į parduotuvės vedėją. Geriausia, kad su savimi turėtumėt seną čekį, kuriame yra kortelės numeris.
Atsakyti
Pasiskambinau savos pardes vedejai, pasake kad kazkokia kortele yra palikta.
ir pasake atsinesti saknele kur yra korteles nr, arba ceki sena. kaip tycia saknele ismetus, o siuksliu maisus isnesiau siandien ryta doh.gif
bet nuejau, kasininkes paprasiau ir ji padave kortele, korteles netikrinau, ar tai mano ar ne, bet vis bent jau pirkti naujos nereikes. tikiuosi kad tai maniske thumbup.gif
Atsakyti
O mane papiktino norfos pardavėja doh.gif
Dabar su tais lipdukais...
Apsipirkom, ji ten kažkaip ėmė kuistis - ar tai nepatogiai juos pasiėmė, ar kas, bet nesiplėšė jai.
Tai vyras ir pajuokavo: duokit visą ruliuką.
O ji: na ir kam? vistiek visko neįpirksit blink.gif doh.gif
Nuuu blyyyn... Kas jai davė teisę mūsų pinigus skaičiuot blink.gif
Žinau, kad joms ten sunku ir pan., bet gi elementaraus padoraus elgesio su pirkėjais kažkas galėtų apmokyti (jei jau tėvai laiku neišmokino) doh.gif
Atsakyti