Gal kas buvot naujoj Norfoj netoli Bigo Vilniuje? Papasakokit kaip ten kas? Ar didele parduotuve?
QUOTE(Amelita @ 2011 02 19, 11:10)
Gal kas buvot naujoj Norfoj netoli Bigo Vilniuje? Papasakokit kaip ten kas? Ar didele parduotuve?
Parduotuve didele, siam atidarymo savaitgaliui taiko 20% nuolaida sauskelnem visom, automobiliu prekems, saldainiams, miltams ir ju misiniams, 10% nuolaida svieziai mesai. Gal ir dar ka praleidau, nes tik trumpam buvau iuzbegusi apsiziureti

Sveiki, gal kas nors žinote kada Kaune Juozapavičiaus prospekte atidarys naują parduotuvę?
QUOTE(Amelita @ 2011 02 19, 10:10)
toks nejaukus kluonas....viskas pakampėse, o netoli kasų kažkokie žaislai sukrauti. Nepatiko

QUOTE(meskius_0417 @ 2011 02 19, 15:19)
Sveiki, gal kas nors žinote kada Kaune Juozapavičiaus prospekte atidarys naują parduotuvę?
Taip,butu idomu suzinoti kada tas atidarymas

kiek girdejau tai kovo menesi zada atidaryti

QUOTE(savanore @ 2011 02 25, 21:46)
aš buvau girdėjusi, kad vasario 7...
QUOTE(meskius_0417 @ 2011 02 19, 15:19)
gal Velykoms...
QUOTE(PlayIt @ 2011 02 19, 23:35)
toks nejaukus kluonas....viskas pakampėse, o netoli kasų kažkokie žaislai sukrauti. Nepatiko 

Jei viskas pakampėse, tai kas centre - šokių salė?

Parduotuvė kaip parduotuvė

QUOTE(Įdomi @ 2011 02 26, 19:30)
Jei viskas pakampėse, tai kas centre - šokių salė?
Didelė, kolkas tvarkinga. Paprastai Norfose to trūksta, tai nežinia, kiek ilgai šitoje tvarka bus 

aha, yra į ką lygiuotis
http://nevartok.lt/2...avo...rfojeā/
QUOTE(PlayIt @ 2011 02 19, 23:35)
toks nejaukus kluonas....
Anoks ten kluonas

P.S. yra ten ir N-vaistinė.