Įkraunama...
Įkraunama...

Norfa

QUOTE(Jolirta @ 2010 12 18, 09:20)
mamukai,atrodo, kad pykstat ne vien ant pardaveju. Kaip gali nuotaika sugadinti kitas zmogus, juk tik ja pats susigadini. unsure.gif

Nu man norfoj irgi daznai pagadina nuotaika, kai pvz pastoviai nera sudeta kainu, o kai paklausi tai kaip uzriaumoja susirask mazdaug, tai ka as zinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nerke @ 2010 12 18, 20:36)
Nu man norfoj irgi daznai pagadina nuotaika, kai pvz pastoviai nera sudeta kainu, o kai paklausi tai kaip uzriaumoja susirask mazdaug, tai ka as zinau  ax.gif

cia tik mes sugadinam sau nuotaika. Nemalonu, kai elgiasi, atrodo, kad taves nera. Bet juk patys nervuojames, o kalte uzmetam kitiems del t o.
Atsakyti
Man taip pat nepatinka kainų nebuvimas. tenka tada temptis prekes iki kasos, kad kasininkė nuskanuotų ir pasakytų kainą. O jei kaina netenkina, palieku pas kasininkę. bet man atrodo, kad šitaip joms kaip tik nepatogiau - įsivaizduokit, kokią krūvą tokių prekių tenka tampyti kasininkėms...
Atsakyti
mano gimtojo miestelio norfoje galima pasijust, kaip sovietiniais deficitu laikais: lentynos apytustes, pasirinkimo jokio, tokiu "prabangu" kaip grietinele ir pan, net nesvajok rast biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2010 12 17, 21:44)
Po keleto mėnesių, netyčia patekau į Norfą... doh.gif  doh.gif  doh.gif Ir vėl nuotaika sugadinta asocialių(matyt) pradavėjų.Jau lygis, - siaubekas. Kažin TOKIAS specialiai į Norfą atrenka dirbt, ar kaip? g.gif  g.gif  g.gif yra toks įspūdis... O gal tik mano mieste jos tokios g.gif  g.gif  g.gif

ir ka gi jos padaro tokio? g.gif
Atsakyti
Labas, gal man kas atsakys... ax.gif

Kur yra Norfos vaistines Vilniuje? Zinau, kad yra Norfoj bazej. O kur dar?

Ir ar Gintarine vaistine, tai ta pati Norfos vaistine, tik kitu pavadinimu?Ir ten galioja Norfos korteles nuolaida?

Ir idomu kada prades veikti Norfa salia Bigo, kur anksciau buvo RImi...

Jau radau.

adresiukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 15 vasario 2011 - 10:36
QUOTE(Amelita @ 2011 02 15, 11:28)
idomu kada prades veikti Norfa salia Bigo, kur anksciau buvo RImi...

Atidarymas planuojamas siandien (t.y. 18d) 14 val mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akb @ 2011 02 18, 11:10)
Atidarymas planuojamas siandien (t.y. 18d) 14 val  mirksiukas.gif

ACIU. 4u.gif 4u.gif Idomu ar bus ten vaistine Norfos?
Atsakyti
QUOTE(akb @ 2011 02 18, 11:10)
Atidarymas planuojamas siandien (t.y. 18d) 14 val  mirksiukas.gif

Gal kokių neblogų akcijų-atrakcijų bigsmile.gif ta proga bus, nežinot?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 02 18, 12:12)
Gal kokių neblogų akcijų-atrakcijų bigsmile.gif ta proga bus, nežinot?

Nieko daugiau nezinau, tik siryt vaziuodama stabtelejau paziuret kas ant duru parasyta. Tai buvo tik tiek, kd planuojama atidaryt 14 val.
Atsakyti
Bet kokiu atveju labai smagu. Norfos reikejo siam rajone.
Atsakyti
o kada Norfos Kaune, Juozapavičiaus prosp. atidarymas??? ax.gif
Atsakyti