Įkraunama...
Įkraunama...

Norfa

QUOTE(Tučka @ 2007 02 11, 10:23)
gal su norfos kortele buvo 20 proc. nuolaida  g.gif  Ar turejai kortele?  rolleyes.gif

Ne GAL, o TIK su kortele mirksiukas.gif
Atsakyti
na norfa dar nenusiwyliau...mes dazniausiai perkames maisto wisai sawaitei, tai su tom nuolaidomis wisai gerai gaunas ax.gif

o del pasenusiu prekiu reikia ziureti wisose parduotuwese ka perki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Droo @ 2007 02 11, 14:11)

o del pasenusiu prekiu reikia ziureti wisose parduotuwese ka perki mirksiukas.gif

Žiūrėti reikia, bet TIK NORFOJE radau varškės kremukus su SAVAiTĘ pasibaigusiu galiojimu laiku, sakykit, ką tiek laiko niekas lentynų ten nepražiūri???
Ir dar, kad demonstratyviai padėtų prekę su pasibaigusiu realizacijos terminu atgal į lentyną, kai parodžiau doh.gif

Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2007 02 12, 01:23)
Žiūrėti reikia, bet TIK NORFOJE radau varškės kremukus su SAVAiTĘ pasibaigusiu galiojimu laiku, sakykit, ką tiek laiko niekas lentynų ten nepražiūri???
Ir dar, kad demonstratyviai padėtų prekę su pasibaigusiu realizacijos terminu atgal į lentyną, kai parodžiau doh.gif

Būtent dėl šios priežasties Norfoje labai jau retai kada ką nors perku. Šiaip tai visuomenės sveikatos centras net į anoniminius tokio pobūdžio pranešimus spėriai sureaguoja. Jei dažnai perkatės, galit pranešti. Kitą kartą atėjus apsipirkti greičiausiai tokių "bajerių" nebebus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aila @ 2007 02 11, 10:40)
Turbūt jau buvo pasibaigusi g.gif
Aš 4dienį ar 5dienį pirkau saldainių ir pačiai buvo netikėta čekį pamatyt, kad 20 proc. nuolaidą pritaikė, apie jokią akciją nebuvau mačius.

aš irgi penktadienį ryte apsipirkinėjau norfoj, akcijos nemačiau, bet nuolaidą saldumynams gavau
o dėl pasenusiu produktų aš galvoju kad priklauso ir nuo konkrečios parduotuvės ne tik nuo PC. Vieną kartą buvau Norfoj- Vilijampolei(raudondvario plente- tai siaubas 9val dar tuščia viskas tik sena- aš kalbu apie duoną pieno pr.)
Atsakyti
na man taj norfa nelabai.... g.gif nzn, gal cia iprotis kaltas, nes mazai jose lankiausi....bet kazkaip jauciuosi jaukiau maximoj....o uzejus i norfa, man kazkoks noras uzeina is ten iseit unsure.gif
Atsakyti
Man taip pat norfa nepatinka. Tiksliai net nepasakyčiau kodėl, kažkaip nejauju.
Atsakyti
o žinote kad Norfoje iki 18 d. -15% visam alkoholiui, išskyrus alų ax.gif
jei kam aktualu
Atsakyti
QUOTE(Droo @ 2007 02 11, 13:11)

Toks vaizdas, kad pateisinat tokias Norfos gudrybes doh.gif
Tikrai niekur nemačiau prieš mėnesį pasibaigusio galiojimo daktariškos dešros, tik norfoj ir net ne 1 gabaliuką, o 3 iš visų ten padėtų blink.gif O kai pasakiau šalia prekes dėliojančiai moteriškei, ta tik surikiavo jas gražiai kaip buvo ir tiek, bet neišėmė nei vieno. Ir nusipirks kokia bobulytė, kuri neįžiūri tų datų unsure.gif
Atsakyti
Man taip pat "Norfa" ne prie širdies,prastas aptarnavimas,nekokybiški produktai,mažas prekių asortimentas.... schmoll.gif
Atsakyti
O man patinka Norfa, naudojamės nuolaidomis, arčiausiai namų smile.gif . Bet vienas dalykas tai nervina unsure.gif . Susiruošiu nupirkt mišinukų ar tyrelių, tai pastoviai tas skyrius nesutvarkytas: mišinuko reik lėkt į kt parduotuvę, tyrelių lentynos praktiškai tuščios ir ne tik savaitgaly, bet ir darbo dienom blink.gif . Gal ne visose taip, aš apie Justiniškių Norfą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2007 02 15, 15:41)
Toks vaizdas, kad pateisinat tokias Norfos gudrybes  doh.gif
Tikrai niekur nemačiau prieš mėnesį pasibaigusio galiojimo daktariškos dešros, tik norfoj ir net ne 1 gabaliuką, o 3 iš visų ten padėtų  blink.gif O kai pasakiau šalia prekes dėliojančiai moteriškei, ta tik surikiavo jas gražiai kaip buvo ir tiek, bet neišėmė nei vieno. Ir nusipirks kokia bobulytė, kuri neįžiūri tų datų  unsure.gif

Kodėl Norfos gudrybes pateisinam? g.gif Nuvažiavom į Mandariną. Nupirkau vaikams kukuruzų pagraužti. Lyg ir nieko. Bet kai pamačiau galiojimo datą - apakau. Galioja iki 2006 07 doh.gif O dabar 2007 02.
Atsakyti