Įkraunama...
Įkraunama...

Norfa

QUOTE(Mantilė @ 2007 07 02, 16:16)
dėkui už pasakojimą  verysad.gif tik kaip vyrui paaiškint ,kad nebevalgytų gatavos produkcijos blink.gif

Aš manau visose parduotuvėse yra taip pat, tik svarbu, kad būtų su "besibaigiančiu" galiojimu, o ne su "pasibaigusiu" galiojimu. Manau tai esminis skirtumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cosma @ 2007 07 02, 09:58)
Aš tapau "RIMI" prieše  schmoll.gif  savaitgalį nusipirkau supelijusį pyragą  g.gif . nors turėjo galioti dar dvi dienas. Tiesiog paėmiau gabaliuką iš šaldytuvo, o namie atidarius pamačiau, kad supelijas. Fui  schmoll.gif  mad.gif

Man IKI viena kart buvo taip. Bet kai parduotuve salia namu, tai nepatingejau pas administratore su tais "apsipukavusiais" pyrageliais nukeliauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2007 07 02, 20:15)
Man IKI viena kart buvo taip. Bet kai parduotuve salia namu, tai nepatingejau pas administratore su tais "apsipukavusiais" pyrageliais nukeliauti blush2.gif

Aš irgi nepatingėjau 4u.gif blush2.gif , bet kadangi buvo savaitgalis, tai valdžia ilsėjosi, tai atėjo tokia panelė ir atsiprašinėjo. Gražino pinigus, siūlė kito pyrago, bet aš atsisakiau, tai davė saldainių dėžę biggrin.gif
Nors vyras juokėsi iš mano pasiryžimo nešti pyragą atgal, sakė juk nenubiednėsim, bet aš manau, kad visada parduotuvę reik grąžinti blogą daiktą, kad kitą kartą jie žiūrėtų ką parduoda rolleyes.gif
Atsakyti
man Norfa nepatinka aš ten kažkodėl nerandu ko man reikai ri labai dažnai buna prekes su pasibaigusiu arba likusi 1 diena iki galiojimo pabaigos pvz. sureliai grietinė sad.gif
Atsakyti
Aš dėl NORFOS. Unikali parduotuvė. Užbėgu praeitą šeštadienį prieš važiuodama į daržą. Ir ką Jūs manote ax.gif doh.gif
Laksto apie vitrinas kažkokia nei tai administratorė, nei tai valytoja, nei tai dar velnai žino kas, į rankas įsigrūdusi kvapų purškiklį ir kad purškia kad purškia - ant prekių, ant pirkėjų, net balta parduotuvėje nuo deguonies. O jau kvapas!! schmoll.gif
Kadangi aš esu alergiša tokiems purškikliams, tai man net bloga pasidarė. Kaip moviau iš tos parduotuvės verysad.gif Net prekių nepirkau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2007 07 02, 16:16)
dėkui už pasakojimą  verysad.gif tik kaip vyrui paaiškint ,kad nebevalgytų gatavos produkcijos blink.gif

Kol apsinuodis mirksiukas.gif Per klaidas ateina patyrimas.
Atsakyti
QUOTE(raimonda23 @ 2007 07 03, 13:30)
man Norfa nepatinka aš ten kažkodėl nerandu ko man reikai ri labai dažnai buna prekes su pasibaigusiu arba likusi 1 diena iki galiojimo pabaigos pvz. sureliai grietinė sad.gif

Prekiauti prekėmis, kurių galiojimas baigsis po dienos galima , bet jei randi prekę su pasibaigusiu galiojimu, tai imk ją ir kviesk valdžią box.gif
Atsakyti
Norfose 20% procentų nuolaida kūdikių prekėms, bet pampersams turbūt nuolaidų nebūna ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurala @ 2007 07 05, 13:56)
Norfose 20% procentų nuolaida kūdikių prekėms, bet pampersams turbūt nuolaidų nebūna ?  ax.gif

Klausiau pardavėjos dėl liepos mėn. nuolaidų, tai sakė po 20h 20proc. vaisiams, o tos kur buvo iki 18proc. atseit nėra.
Bet... pirkau prieš pat 20h, ir pritaikė nuo sumos 4proc. ir valandos nuolaida 3proc. Tai nesupratau... ar taiko, ar netaiko g.gif
Na, bet čia labai norfiška nėr ko pykti tongue.gif
Mane tik domina ta nuolaida, nes noriu didesniais kiekiais užsipirkti šiokių tokių prekių, galvoju būtu visai neblogai nors 10proc. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kozete: 05 liepos 2007 - 14:02

O man "Norfa"patinka thumbup.gif Galima greit apsipirkti..O kai nieko seno neteko nusipirkti. g.gif .Paziuriu galiojimo terminus,ypac pieno.Visos parduotuves taip daro:senesni piena sudeda priekyje.Jei ko mandresnio reikia,ivaresnes mesos ,vaziuojam i"Maxima"Ta pati kokybe,tik didelis pasirinkymas..
Niekaip nesuprantu:ko ten eiti,jei sitaip nepatinka"Norfa".As asmeniskai vengiu daugelio dievinamos"Maximos"Vezimeliai didziuliai,tarpai tarp lentynu mazi..O jei dar pataikai piko metu-kaip per koki festivali pilna zmoniu..O cia ir prekes tik butiniausios, ir zmoniu mazai..
Atsakyti
QUOTE(melisyte @ 2007 07 03, 15:27)
Aš dėl NORFOS. Unikali parduotuvė. Užbėgu praeitą šeštadienį prieš važiuodama į daržą. Ir ką Jūs manote ax.gif  doh.gif
Laksto apie vitrinas kažkokia nei tai administratorė, nei tai valytoja, nei tai dar velnai žino kas, į rankas įsigrūdusi kvapų purškiklį ir kad purškia kad purškia - ant prekių, ant pirkėjų, net balta parduotuvėje nuo deguonies. O jau kvapas!! schmoll.gif
Kadangi aš esu alergiša tokiems purškikliams, tai man net bloga pasidarė. Kaip moviau iš tos parduotuvės verysad.gif Net prekių nepirkau mirksiukas.gif

Nu tokio cirko tai dar neteko matyti unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Norfoj man dar neteko nusipirkt sugedusių produktų. Mane nervuoja,kad ten visada trūksta darbuotojų ir labai blogi vežimai, tai ratai nesisuka, tai kliba visi. O dėl giriamų IKI ir RIMI galima ginčytis. Iki pardėj pirkau skystą tuttelį ir kai grįžus supyliau vaikui į buteliuką ten buvo ne pienukas,o kefyras. Galiojo dar ilgai, bet aš nepastebėjau,kad pokelis buvo pradurtas, buvo labai maža skylutė. Atgal nenunešiau,nes neturėjau čekio. RIMI pirkau ryžių mišrainę, grįžus atsidarau,omišrainė surūgus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovitav: 06 liepos 2007 - 22:33