Įkraunama...
Įkraunama...

Norfa

thumbup.gif Mes irgi Norfoje kartais apsiperkam. Čia tik aplinka truputį prastesnė nei kitur, bet prekių kainos normalios. Asortimentas neblogas. Kai kurių prekių specialiai važiuojam į Norfą, nes nei maximoje, nei iki tokių prekių nebūna. Labai skanūs rusiški saldainiai, kurių yra tik norfoje. Visada reikia į prekių galiojimą žiūrėti, nes ne visada spėja išmti negaliojančias. Tokių gali rasti bet kurioje parduotuvėje. Aš jei randu negaliojančią, pasakau pardavėjai ir tos prekės būna išimamos. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2007 06 13, 11:45)
Pirkom norfoi sultys stikliniame butelyje-surugusios buvo. cool.gif Grietines galiojimo laikas baigesi pries menesi ohmy.gif ...Ne parduotuve o kosmaras.

manau, kiekvienoj parduotuvej galima rasti mirksiukas.gif ypac RIMI.
Man Norfos aplinka siek tiek prastesne, negu pvz. IKI, bet i parduotuve einu apsipirkti ir daugiau ziuriu i kaina ir svezuma:4u:
Atsakyti
QUOTE(kotrina1 @ 2007 06 29, 11:16)
manau, kiekvienoj parduotuvej galima rasti mirksiukas.gif ypac RIMI.
Man Norfos aplinka siek tiek prastesne, negu pvz. IKI, bet i parduotuve einu apsipirkti ir daugiau ziuriu i kaina ir svezuma:4u:

nu salotu svieziu dar neteko norfoj matyti blink.gif blink.gif blink.gif ir mesos gaminiai sveriami tragiski doh.gif ta skyriu apeinu aplinkui net nepaziuredama.o del negendanciu produktu tai galima vaziuot i norfa ypac kai nuolaida gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(pagrandukasss @ 2007 06 29, 11:22)
nu salotu svieziu dar neteko norfoj matyti  blink.gif  blink.gif  blink.gif ir mesos gaminiai sveriami tragiski  doh.gif ta skyriu apeinu aplinkui net nepaziuredama.o del negendanciu produktu tai galima vaziuot i norfa ypac kai nuolaida gaunasi.
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuziukas: 29 birželio 2007 - 12:17
jau du kart buvo man ,kad prie kasos turiu laukt ,kol pardavėja nueis ir apkeis prekę į kitą ,nes BAR kodas nusitrynęs visiškai ir negali kasos aparatas nuskaityti kainos hihihi.gif eilutė susidaro automatiškai ,bet ką padarysi ? kitą kart reiks ir kodus apsižiūrėt ,kad negaišt umn.gif
Atsakyti
Kas si savaitgali su nuolaida,kas zino?
Atsakyti
QUOTE(kuziukas @ 2007 06 30, 12:49)
Kas si savaitgali su nuolaida,kas zino?

Sidrams ir alkoholiniam kokteiliam nuolaida Maximoje thumbup.gif sorry ne ten parasiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gulia: 30 birželio 2007 - 13:50
QUOTE(Gulia @ 2007 06 30, 14:50)
Sidrams ir alkoholiniam kokteiliam nuolaida Maximoje thumbup.gif sorry ne ten parasiau biggrin.gif

Gulia,nu a Norfoj kas? bigsmile.gif
Atsakyti
Ai,pati pasiziurejau,rankslosciams 30%,lekstems 25%Man neaktualu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kuziukas @ 2007 06 30, 14:22)
Ai,pati pasiziurejau,rankslosciams 30%,lekstems 25%Man neaktualu doh.gif

Ilgai?
Atsakyti
Iki liepos 4d.
Atsakyti
QUOTE(evansmum @ 2007 06 30, 21:57)
Iki liepos 4d.