Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginami ar prisegami plaukai?

QUOTE(Nicolė @ 2007 10 14, 13:31)
ir ar apsiimat uz tokia kaina gaminti jei plaukai pirkti ne pas jus ir kaip manai ar verta uz tokia kaina pirkti
laukiu jolanciukes ar kitu atsakymo  4u.gif  ax.gif

Labutis,tai ten kiek suprantu tresas be sukyciu,taip?tai apsimoka,nes pas mus jie po 350lt,o kitur 370 ir dar brangiau.
Atsakyti
QUOTE(jolanciuke @ 2007 10 14, 21:12)
Labutis,tai ten kiek suprantu tresas be sukyciu,taip?tai apsimoka,nes pas mus jie po 350lt,o kitur 370 ir dar brangiau.

na, taip bet ilgis tai neilgas toks vidutinis, bent jau pasirode tik idomu koks plotis reiks kita kart nusinest metra blush2.gif nes ten neparasyta o sake gali isimti pasiziureti. siaip pati plauka ciupinejau tai toks geras pasirode raso simtaprocentiniai zmogaus plaukai kinu gamybos, bet pirmas kur lietuvoj pirkus ir kirpeja sake kinijos vienuoliu plaukai, bet super gera kokybe as siaip ir pirkau brangesnius, nes kiti buvo prastesnes kokybes.
Atsakyti
Pirkciau NATURALIUS sviesius prisegamus plaukus. geriau butu is vln. rasykit i el pasta R_aimonda@one.lt lauksiu.
Atsakyti
Aš parduodu komplektą natūralių, tamsiai rudų lygių tresų. Banguotus jau pardaviau, Noriu 150 lt
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 09 17, 18:45)
O čia jau priauginti
user posted image


Elina, gal gali isduoti pas ka dareisi priauginima?
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2007 10 17, 23:58)
Elina, gal gali isduoti pas ka dareisi priauginima?

Klaipėdoje pas Editą. Va, dar vakar pasakojau, kad kitoms skauda galva nuo priaugintų, tai ji pasakė, kad blogai pridėjo, per arti galvos ir kapsulių nenuglūdino. Vakar dažiausi plaukus, jie pas mane jau trečias mėnuo priauginti, tai kirpėja negalėjo atsistebėti, sakė, kapsulės tvarkingos, lygios kaip ledas smile.gif . Tfu tfu tfu. Tikrai esu patenkinta. Šiandien esu išlygintais plaukais, pabandysiu vakare foto įmesti, gerai atrodo ax.gif blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 19 spalio 2007 - 09:38
Va žadėta nuotrauka ( dukrytė fotkino, tai taip vaikiškai ir gavosi verysad.gif ). Tiesa, pasirudinau plaukus ax.gif

user posted image
Atsakyti
a kiek gi mokejai? kiek cia tu sruogu tau reikejo??? o kokiam salone dirba ta Edita? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaituke @ 2007 10 19, 19:55)
a kiek gi mokejai? kiek cia tu sruogu tau reikejo??? o kokiam salone dirba ta Edita?  4u.gif
g.gif
Man prilitavo 80 g.gif ( pamiršau blink.gif , rodos, tiek) sruogų. Edita dirba Aidos studijoj. Mokėjau virš 1000 lt ax.gif
Atsakyti
baisus pinigai doh.gif mano plaukais nera lb stori bet ir neploni... truputi zemiau peciu, tai lb noreciau ilgio iki puse nugaros ir taip iskarpytu i trikampi kazi kiek cia man reiktu sruogu. ech baigiu jau galva nusilauzt bemastydama...
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Jau mėnuo kai turiu prisegamus natūralius plaukus, labai tinka ir patinka man,tik nežinau ar man čia taip papuolė, bet labai daug juose žilų plaukų unsure.gif dukart dažiau, bet vistiek matosi, kad yra žilų , tai nemažai jų jau išroviau verysad.gif išplaunu tresus su Nivea briliant brown šampūnu ir tokiu pat balzamu, po to ištepu Gaia plaukų kauke-kremu,palaikau 20min.,praskalauju ir tada dar drėgnus plaukus patepu Parisienne plaukų fluidu-serumu karsta.gif (taip man patarė EUROKOS pard.) ir nesuprantu ar aš kažką ne taip darau ar priemonės netikusios,nes jie vistiek tokie šiurkštūs , kažkodėl man peršasi mintis , kad mano tresai iš senos žilos bobutės plaukų (brr...kažkaip bjauru pagalvojus), kiek žinau, kai plaukai pražyla ,tai palieka tokie stagarai o mano tresai tokie ir yra g.gif žodžiu parduotuvėje kai konsultante man juos segė tai vis traukinėjo tuos žilus plaukus ir aš dar jai padėjau doh.gif o juk galėjau atsisakyt tų ir prašyt kitų, bet ne, aš taip jų norėjau , kad tai pasirodė maža smulkmena doh.gif ai tiek to.Gal kas man patars ką daryt ,kai išplaunu plaukus ir dar drėgnus noriu juos iššukuot o jie daugiausia prie šukyčių siaubingai susišiaušę ir vargais negalais juos iššukuoju, gal papurkšt kuom nors?
Atsakyti
Mergytės, gal kuri turite parduoti tresus šviesių plaukų, noriu ilgų, kokių 70-80cm. gali būti ilgesni net.
Atsakyti