Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginami ar prisegami plaukai?

www.FantasmAgoria.com tinklapyje --> accesories --> hair and wigs ( http://www.fantasm-a...t,70;subcat,294 ) radau dirbtinių plaukų sruogų paveiksliuką. Gal kas turi ar žino, kaip jas pritvirtinti? Savo plaukų mažai turiu, norėčiau ryškių sruogų, o plaukų priauginimas man kiek per brangus, o Fantasmagorijoje sruoga 5 Lt, gal įmanoma namų sąlygomis juos prisitvirtinti kaip nors?
Atsakyti
Sveikos smile.gif Nors aš tik naujo ke dar čia, bet man labai reikia objektyvaus jūsų patarimo. Prisiskaičiau čia labai daug apie tuos plaukų priauginimą bei prisegimą ir negaliu apsispręsti g.gif kurį būdą pasirinkti?
Atsakyti
Sveika 4u.gif

As renkuosi prisegamus plaukus. Nusipirkau Gariunuose dirbtinius uz 55 litus, tikrai tvirtai laikosi, ir labai graziai atrodo. Kadangi dirbtiniai, siek tiek siurkstoki ir linke veltis, todel nusprendziau,kad isigysiu prisegamus naturalius. Labai patogu prisisegt ir issisegt, net miegojau su jais- jokiu nekilo problemu, ir tas prisegimas nei spaudzia nei ka.

Priauginti man kirpejai nerekomendavo, nes mano plaukai silpni, reti, pats plaukas labai plonas, zodziu nuo prigimties mano plaukuciai labai nevyke verysad.gif Kirpeja sake, kad priauginimas pakenktu,plaukai isslinktu... Be to, priauginimas kainuoja smarkiai brangiau, o graziai atrodo tik 2-3 men.

Mano patarimas- pasikonsultuok su kirpejais, kaip tavo plaukams... Bet kokiu atveju gali pradet nuo prisegamu, pajusi, ka reiskia but ilgaplauke, ir gal tada ir pamatysi, ar reikia ar ne tau prisiaugint...

Prasinesk, ka nusprendei mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pellagija: 04 vasario 2007 - 00:39
viena drauge buvo prisiauginus plaukus.. tos sruogos buvo is naturaliu plauku, kiek atsimenu prisiaugino 40 sruogu.. bet man tai nepatiko koks rezultatas buvo.. plauku stuktura (priauginamu) skyresi nuo jos naturaliu plauku doh.gif bet tai pasimate tik po keliu plovimu, o tuos plaukus labai priziurejo ir vistiek nelabai kaip ten jie atrode.. bet kas nezinojo kad ten ne jos plaukai tai net ir neitare nieko lotuliukas.gif galvodavo kad oho kaip greit plaukai ataugo lotuliukas.gif
Atsakyti
Man kirpėja patarė neperisiauginti, nes pati buvo prisiauginusi ir ją labai nervino tos kapsules, tai greitai nusiėmė tas sruogas. Be to gazdina, tai kad nežinia kokio brūdo privaryta į tas kapsules. Deja, mano plaukai taip pat ploni, silpni ir linkę slinkti verysad.gif bandysiu prisegamus, bet ir su tais iškilo problema, nes garbanotų ir mano spalvos neturi, tai sake, jog užsakys, bet nepažada, jog tikrai atveš verysad.gif žinau, kad tokiu ilgų savo plaukų neatsiauginsiu, nes labai greitai nušiūra ir kai tik nueinu pas kirpėja, tai nukerpa ką atsiauginus būnu verysad.gif
Atsakyti
wub.gif As turiu prisegamus naturalius plaukucius,bet kad jie graziai atrodytu,tai juos irgi reikia gerom priemonem priziuret,nes kitaip buna siurkstoki.
Siaip thumbup.gif daikciukas,kai nori patapti ilgaplauke tongue.gif Bet kad tos sukutes neerzina,tai nepasakyciau doh.gif Jei prisisegu diena,tai i kokio vakarelio pabaiga,tikrai svajoju juos issisegti g.gif Miegot nebandziau,bet itariu tikrai nepatiktu unsure.gif
Bet vistiek noriu prisiaugint plaukucius,kad ir turiu tuos tresus.Kiekviena diena ju neprisiseginesi,man nepatinka,kai galvoje nuolat prisegiota kazko mirksiukas.gif
Atsakyti
o kur Kaune yra pirkti prisegamu plauku? mirksiukas.gif
Atsakyti
o as turiu priaugintas sruogas, jau kelis kartus taip dariaus, nuima senas uzdeda naujas smile.gif ir vel taip ruosiuos daryt, man gerai kazkaip ax.gif
Atsakyti
Na kiek as angliskai supratau is aprasymo, tai cia prisegamos sruogos. Plauku sruoga turi virsuje toki segtuka- klipsa, su danteliais lyg mazos sukytes, isismeigia ir tvirtai prisitvirtina prie plauku.
Atsakyti
Gal galite rekomenduoti kur kaune prisiauginti plaukus? Vietų yra daug, bet gal kas žino, kur gerai ir nebrangiai priauginėja plaukus? Ačiū už atsakymą.
Papildyta:
QUOTE(Aislanda @ 2007 02 06, 15:26)
o kur Kaune yra pirkti prisegamu plauku? mirksiukas.gif

Žinau kad bazėje galima nusipirkti prisegamų sruogų. Ir dirbtinų ir naturalių. Pasirinkimas tikrai didelis.
Atsakyti
Dabar yra naujas plaukų priauginimo būdas "vario žiedeliais'' .Nėra chemijos ir terminio apdorojimo,spec.priemonių taip pat nereikia.
http://www.grozioklu...?n=67&l=182&k=1
Atsakyti
QUOTE(vhillmute @ 2007 03 06, 11:07)
Dabar yra naujas plaukų priauginimo būdas "vario žiedeliais'' .Nėra chemijos ir terminio apdorojimo,spec.priemonių taip pat nereikia.
http://www.grozioklu...?n=67&l=182&k=1
o kaip su kaina? g.gif
Atsakyti