Aš tai vis dar netikiu meile iš pirmo žvilgsnio, bet galiu patikėti susižavėjimu

Nors mūsų istorija tokia, kad susitikus pirmą dieną MB jis mane įsiminė ilgam, o man tokio efekto nebuvo... Bet po tos pirmos dienos, jis pradėjo ieškoti preteksto su manim geriau susipažint ir pabendrauti... Man truputį nesmagu, nes aš mūsų pirmos pažinties net neatsimenu...
Kol kas dar nežinau, ar jis tas vienintelis, bet jis mano dabartė simpatija, o mūsų bendravimo pradžia (ne pirma pažintis, kurios neprisimenu, nes tą dieną susipažinau su nemažai žmonių) man buvo išskirtinė
Mes susipažinom universitete. Turiu labai ekspresyvią draugę italę, kuri MB online pažinojo ir anksčiau, tai šaukdama pribėgo pasisveikinti, o aš tiesiog stovėjau šalia. Ir ištiesiau jam ranką pasakydama savo vardą. Jis, sako, tuo momentu tarsi atsijungė. Bet po to mes greitai įėjome į auditoriją ir jis liko žiūrėti... Aš to neprisimenu, tai jis man pasakoja taip

Po mėnesio dariau vieno projekto pristatymą, į kurį jis sirgdamas atėjo (aš, aišku, iš pradžių to nežinojau) ir po prezentacijos jis man parašė, kad ji buvo labai vykusi ir profesionali. Taip pat jis pasiūlė savo pagalbą, nes yra labai "techninis" žmogus, o man tos pagalbos ir reikėjo. Ilgainiui mes pradėjom susirašinėt, kalbėtis, daug bendrauti apie viską - gyvenimą, aistrą kelionėms ir įdomiam laisvalaikiui, draugus, darbus, matematiką ir informatiką (mūsų sritys)

Kol vieną dieną, kai prisipažinau, kad dievinu jūrą, jis man pasiūlė aprodyti patį gražiausią paplūdimį. Aš jo nežinau, nes gyvenu užsienyje. Aš pasakiau, kad man tai skamba kaip pasimatymas, o jis atsakė, kad būtų gerai, jog taip ir būtų.
Ir nuvykom ten. Jau buvo ruduo, vėsu ir vėjuota, bet vaikščiojom kaip daug metų pažįstami draugai, plepėjom, gėrėm mėtų arbatą ir maitinom paukščius sausainiais. Grįždami papldimiu atgal iki mašinos stebėjom saulėlydį, kai jis pasakė man tokius žodžius:
"tu žinai, kad aš esu nuoširdus žmogus, tai noriu tau kai ką prisipažinti. Kai mes pirmąkart susitikom, tu atėjai su Viola (čia ta mano draugė italė) and I got blank. Negaliu pasakyti, kas atsitiko, bet tai buvo kažkas labai stipraus iš pirmo žvilgsnio. Nuo to laiko ieškojau būdo su tavim susipažinti geriau ir pabendrauti. Bet norėjau turėti pretekstą su tavimi pabendrauti. Dėl to labai laukiau tavo prezentacijos. Tą rytą prastai jaučiausi, bet turėjau dvi priežastis ateiti. Tu žinai, kad mano tėtis negirdi. Bet kita priežastis yra ta, kad norėjau pamatyti tave. Pamatyti, išgirsi ir surasti pretekstą su tavimi pabendrauti." Na, o mes taip ir pradėjom nuo jo laiško su pagalbos man pasiūlymu Aš pasakiau, kad man tai gana netikėta ir išraudau. Jis tai pastebėjo. Pavaikščiojom per kopas taip pat, lipom pažiūrėt ten kažkur net ir kur negalima. Vaikščiojom taip susikabinę už rankų kaip pora, bet nieko daugiau be susikabinimo už rankų nebuvo. Po to nuvažiavom į restoraną ir suvalgėm nuostabią vakarienę. Ten prabuvom beveik 4 valandas, vėl kalbėjom, kalbėjom, kalbėjom... Juokėmės daug ir daug šypsojomės vienas kitam. Po to jis parvežė namo mane ir aš pasakiau, kad taip pat turiu jam siurprizą, taip pat ir jo tėčiui. Mano siurprizas jam buvo arbata, kadangi mes abu ją be proto mėgstam. O aš apie tą arbatą jam daug pasakojau. Antrasis buvo skirtas už pagalbą kita gražiai įpakuota dėžutė arbatos. Gėrėm arbatą, plepėjom, bandėm žiūrėti žvaigždes balkone. Viskas vyko taip platoniškai, bet kartu visą laiką buvo ir kažkoks karštis Aš šiaip jau mintyse galvojau, kodėl mes iki šiol dar nepasibučiavom. Aš net pati norėjau tai padaryti, bet pagalvojau, kad per drąsu kaip pirmam kartui. Galiausiai jis nusprendė vykt namo, nes jau naktis, o mano pastate daug spynų, tai jis be manęs negalėjo išeiti. Palydėjau iki mašinos, jau abu tokie pasimetę, abiem trūksta žodžių. Tada mūsų dialogas buvo toks:
- you havent taught me a lot of Lithuanian phrases today

- I know, we can leave it for the next time
- I would still like to know some phrases, they are important ones

- Im listening

"I think I'm starting to fall in love"

- mhm..

aš pradedu įsimylėti

- (jis bando ištarti) aš pradedu įsimylėti

- "I had a wonderful time"

- aš puikiai praleidau laiką
- (jis bando) aš puikiai praleidau laiką
- and the last one, can I kiss you?

- do you want the translation or the answer?

- both

- ar galiu tave pabučiuoti? And yes, you can

- (bando) ar galiu tave pabučiuoti? I guess this is it...
Tai va taip baigėsi pasimatymas ir taip mes tapom pora

Tai aš prisimenu daug ryškiau nei mūsų tikrąją pirmąją pažintį.