O as, kai saviski pamaciau, galvoju et taip ir buna uzkabina kas aki viesoj vietoj,kaip kad dabar paste, o kaip pakalbint toki zmogu cia dirbanti jei tik ne oficialiai..bet galvoju cia tai vyriokas,noreciau tokio.. Praejus porai savaiciu,vel ji paste sutikau,jis mane prisimine,siek tiek pakalbejom,paklause vardo. Galvoju likimas ryt nueisiu i ta pati pasta sokoladuko nusipirkt ( cia uk kartais pastas buna sumaisytas su parduotuve

). Nueinu ant kitos dienos,o dirba kitas vyras,sudas galvoju, reiskia taip ir turi but

po 2d as iseinu is namu darban ir jis man is kitos gatves puses,kad mojuoja,kad mojuoja,sedo i masina privaziavo,nuveze i dabra,bet ir vel jokio nr neapsikeitem

galvojau ,aisku uzimtas

ir dar po 2d eidama atgal is miesto namo,ji netycia susitikau,jis buvo issiziojes,pribego,apsikabino,pakstelejo i skruosta ir pakviete i restorana

ir nuo tada prasidejo musu meiles istorija

kaip po to paaiskejo,maniskis mane irgi isimylejo is pirmo zvilgsnio,o sake,kai pirma karta mane aistringai pabuciavo,jam net kojos linko ir suprato,kad tai as jo gyvenimo moteris

niekada netikejau,kad du zmones taip gali isimylet vienas kita ir tokiom aplinkybem,bet pasirodo yra tiesa,jei lemta tai lemta ir prie siukslines sau skirtaji sutiksi

o as visada giliai sirdi zinojau,kad jis bus mano ir tik mano