Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas jausmas sutikus savo būsimąjį

Iš pradžių tik šeip sau, paskui galvojau, kad vienintelis, dabar po 12 metų žiūriu ir galvojų, visai ne mano žmogus, nors pažystu iki ž, bet ne mano žmogus ir juokas ima viena galvojant apie tai biggrin.gif Bet pamastau, o ką kitas medum bus pateptas biggrin.gif visi turės savo trūkumų. O ir aš nesijaučiu Dievo dovana.
Atsakyti
ojej,tampemes puse metu kaip draugai,ir tik po pirmo bucinio supratau simpatija.dar puse metu praejo iki tikru hormonu audru ir aistros.o dabar 8m.kartu ir man dar verda kraujas salia jo,neisivaizduoju,kas galetu but jo vietoj..
Atsakyti
smile.gif)) Jausmas buvo ypatingas, pamačiau ir tą vakarą sau pasakiau tyliai, noriu tokio vyro ! Jis nuostabus 4u.gif Taip ir atsitiko, jis mano ;P Žinoma, visi turi trūkumų, jis nėra išimtis, tačiau su jais aš sugyvenu wink.gif
Atsakyti
Pas mane buvo meilė iš pirmo žvilgsnio smile.gif patiko jo išvaizda,žvilgnis,apranga,stilius.. Tai buvo kažkas vau... ir net nepagalvojau kad jis į mane gali žiūrėti kaip į savo merginą smile.gif Maniau - ne man jis.. Tačiau tuo metu apie vestuves negalvojau,nes dar buvau jauna,nepilnametė. Kai dabar prisimenu net šiurpuliukai per kūną perbėga... tas jausmas niekur nedingo,ir dabar jį pamačius mane apima geras jausmas,geresnis žinoma,nes jį matau kasryt šalia savęs bigsmile.gif Negaliu niekaip apibūdinti to pirmo jausmo,tai buvo tiesiog vau wub.gif
Atsakyti
Nesakau, kad meilė, bet susižavėjimas tikrai iš pirmo žvilgsnio... tiesiog nuo pat pirmo žvilgsnio ir kontakto aš visa virpėjau, šypsena iki ausų, net naktį negalėjau ilgai užmigti, o kitą dieną galėjau galvoti tik apie jį. Nerealus ir nepaaiškinamas jausmas. Po pirmo susitikimo mes kokį mėnesį laiko nesimatėm, bet aš negalėjau jo niekaip išmesti iš galvos, kol vėl susitikome smile.gif Prieš tai man taip niekada nebūdavo, nebent kai buvau kokių dvylikos metų biggrin.gif Aišku, ta visa magija anksčiau ar vėliau išblėsta, bet malonu prisiminti savo, tikrąja ta žodžio prasme, svaigimą wub.gif
Atsakyti
Pirma mintis buvo : reikia šiekiek pakoreguot aprangą, ir šukuoseną, o tada leistis užkariaujamai, pirmi du punktai ivykdyti,o rugpjūti bus vestuvės biggrin.gif
Atsakyti
Pirmas įspūdis buvo labai tegiamas. Mačiau, kad vaikinas ne iš medžio spirtas. Pagalvojau, jog tokio vaikino panelė labai laiminga turėtų būti, bet jis panelės neturėjo! Ir dabar yra mano smile.gif
Negaliu to vadinti meile iš pirmo žvilgsnio, nes visada stengiuosi išsiaiškinti viską apie žmogų ir tik tada įsisvajoti. Bet kažką pajutau, o netrukus, kai pamačiau, koks jis darbštus, protingas, išsilavinęs, kiek daug nors toks jaunas pasiekęs, kaip man gera su juo, visiškai pamečiau galvą!
Atsakyti
O as, kai saviski pamaciau, galvoju et taip ir buna uzkabina kas aki viesoj vietoj,kaip kad dabar paste, o kaip pakalbint toki zmogu cia dirbanti jei tik ne oficialiai..bet galvoju cia tai vyriokas,noreciau tokio.. Praejus porai savaiciu,vel ji paste sutikau,jis mane prisimine,siek tiek pakalbejom,paklause vardo. Galvoju likimas ryt nueisiu i ta pati pasta sokoladuko nusipirkt ( cia uk kartais pastas buna sumaisytas su parduotuve biggrin.gif ). Nueinu ant kitos dienos,o dirba kitas vyras,sudas galvoju, reiskia taip ir turi but doh.gif po 2d as iseinu is namu darban ir jis man is kitos gatves puses,kad mojuoja,kad mojuoja,sedo i masina privaziavo,nuveze i dabra,bet ir vel jokio nr neapsikeitem doh.gif galvojau ,aisku uzimtas doh.gif ir dar po 2d eidama atgal is miesto namo,ji netycia susitikau,jis buvo issiziojes,pribego,apsikabino,pakstelejo i skruosta ir pakviete i restorana thumbup.gif ir nuo tada prasidejo musu meiles istorija thumbup.gif kaip po to paaiskejo,maniskis mane irgi isimylejo is pirmo zvilgsnio,o sake,kai pirma karta mane aistringai pabuciavo,jam net kojos linko ir suprato,kad tai as jo gyvenimo moteris 4u.gif niekada netikejau,kad du zmones taip gali isimylet vienas kita ir tokiom aplinkybem,bet pasirodo yra tiesa,jei lemta tai lemta ir prie siukslines sau skirtaji sutiksi 4u.gif o as visada giliai sirdi zinojau,kad jis bus mano ir tik mano wub.gif
Atsakyti
Paskaicius jusu zinutes, apima toks geras jausmas. Cia turbut tas moteriskas silpnumas blush2.gif
O man buvo visai kitaip. Pirma karta kai ji pamaciau, paklausiau saves: koki velnia as cia veikiu? biggrin.gif Drauge mane istempe is namu supazindinti su savo vaikino draugu. Toks kuklus vaikinukas su akinukais. Stovi toks nedrasus, vos zodi islemena, pagalvojau kad ne man toks zmogus. Taciau jau vakare negalejau uzmigti ramiai, nes vienos mintys buvo apie ji. Kita diena jau ejau su juo i pasimatyma. Ir pasimatymas tesiasi jau 7 metus 4u.gif
Atsakyti
Jau per pirmąjį pasimatymą supratau... neesu ta kuri bando na gal pavyks, aš matau, kad nėra tos liepsnelės ir net neprasidedu, o tada kažkas buvo kitaip nei visada... dabar esame susižadėję 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond_ @ 2013 05 13, 22:12)
Pirma mintis buvo : reikia šiekiek pakoreguot aprangą, ir šukuoseną, o tada leistis užkariaujamai, pirmi du punktai ivykdyti,o rugpjūti bus vestuvės  biggrin.gif

thumbup.gif Man pirma mintis buvo, kad mielas ir toks rūpestingas. Antra mintis, kad jaudina jo...... rankos smile.gif Trečia mintis, kad jo, yra ką koreguoti: aprangą, šukuoseną, bet tai jau nesvarbiausia. Nors iki tol, labai labai į tai žiūrėjau, jei jau pabaisiuks atrodė, tai jau ir savybių jokių nebeieškojau geros jos ar ne. Sakyčiau ir likimas prisideda, atneša savo ir viskas pasikeičia 180 laipsnių kampu.
Atsakyti
Na pirma karta sutikus savo vyra pajutau ta svaiguli, bet kartu ir liudesi,kad tokie vaikinai i tokias kaip as pilkas pelytes neziuri. Be to buvau isitikinusi,kad mergina jis turi,tik daug daug veliau suzinojau, kad klydau. Na kuri butu atsilaikiusi pries uniformuota karinese juru pajegose tarnaujanti vaikina...biggrin.gif
Kai antra kart ji sutikau, jis atkreipe i mane demesi, buvau daug lieknesne, labiau pasitikinti savimi, labiau save mylejau ir svaigau nuo pirmos meiles idijotui, kuriam veliau pasigailejau atidavusi sirdi...
Na o pries trecia susitikima jis paprase mano drauges kad ji mane jam pado vanotu gimtadienio proga. Nuo tada ir esam kartu vasara atsventeme trecias vestuviu metines ir turime dvimeti suneli. O tas svaigilys kaskart apima kai jis pasako, kad as jo dovanele.smile.gif
Atsakyti