Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas jausmas sutikus savo būsimąjį

Pamačiau ir daugiau nebegalėjau jo pamiršti wub.gif
Jau keturiolika metų mes kartu smile.gif
Atsakyti
Pamaciusi pajutau, kad tai zmogus kuris yra skirtas man, ir as neklydau wub.gif
Atsakyti
Mano vienas draugas jį atsivedė "tarp kitko" į svečius biggrin.gif
Pamenu tada truputį pykau, kad neįspėjęs atėjo su nepažįstamu biggrin.gif
Bet tu matai kaip apsiverčia viskas aukštyn kojom, kai tie nepažįstami tampa artimesni, nei draugai cool.gif
Atsakyti
O buvo taip: tikrai jau ne..... bet jau bus 9m kaip kartu biggrin.gif
Atsakyti
Patiko jo linksmumas ir draugiškumas,na aišku ir meilumas tongue.gif bet ,kad būsime vyras ir žmona tikrai tą pirmą diena taip nepagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
Pirma karta pamacius susizavejau jo sypsena ir pagarba blush2.gif dar ir siandien mane zavi jo sypsena blush2.gif
Atsakyti
Pirma pamačiau jo foto ir sau mintyse pasakiau "Jis bus MANO" biggrin.gif taigi..ir bus..rudenį planuojam vestuves.. wub.gif
Atsakyti
Man buvo siek tiek panasiai kaip pirmame poste aprasyta smile.gif mes susipazinom draugu vakarelyje, visa nakti prasokom kartu (atsimenu kai galvojau kad su niekuo dar nebuvo sokti taip lengva..), apsikeitem numeriais, bet gyvenom ir studijavom skirtinguose miestuose..ta nakti as jauciausi tokia laiminga, jis vis kviete mane salia atsistesti, namo vedesi uz parankes ir pan. Net gryzus namo (i savo miesta) buvau labai laiminga. Galvojau kad tiesiog buvo geras savaitgalis, bet kai jis parase, kai sirdute suvirpedavo kiekviena karta pamacius jo zinute supratau kad ne siaip cia viskas...po tos nakties praejo jau siek tiek daugiau nei 2 metai, mes vis dar kartu, daugiausiai atskirai praleide esam 1men, ir tai tik del labai rimtu aplinkybiu...kai dabar pagalvoju apie ta pirmaja nakti, tai zinau kad tada tas jausmas man buvo todel kad zinojau kad sutikau Savaji.. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kaip pamaciau pagalvojau omg koks grazus ir taktiskas wub.gif Tuomet kaip sutikdavau taip sirdis dauzydavosi kad nezinodavau kaip elgtis, kad neapsikvailinciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Nutirpau ir apsvaigau biggrin.gif Bet maniau,jog labai daug paneliu turi ir nekrisiu jam po kojom lyg dar vina is ju schmoll.gif tai vaidinau neprieinama... Kuri laika wub.gif
Atsakyti
Pamaciau ir pagalvojau - Calvino Kleino modelis vienai nakciai lotuliukas.gif O manes nedomino tai...Su tuo alia modeliu jau 7 menesiai...Never said never tongue.gif blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Pirma labai nepatiko, o po to jau taip pradėjo patikt, kad net liūdna būdavo kai kartu nebūdavom biggrin.gif
Atsakyti