Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas jausmas sutikus savo būsimąjį

Njoo... pagalvojau, kas cia per nesamone kazkokia - kaciokas be smegenu ir su mazu p**u... spjoviau i sulini.. po savaites nuejome i pasimatyma, o dar po savaites jau kartu gyvenom. nu, tebegyvenam. doh.gif
p.s. stereotipai issklaidyti. biggrin.gif
Atsakyti
Netekėjus aš dar, bet galiu pasakyti, kad per pirmąjį pasimatyma jaučiau, kad jis kažkuom ypatingas 4u.gif
Jis, po mūsų pirmo pasimatymo savo geriausiam draugui pasakė, kad vieną nuostabią dieną jis tikrai mane ves bigsmile.gif

Dabar tik laukiu kol jis žengs tą žingsnį blush2.gif

Atsakyti
Pirmą kartą pamačius tai nelabai atkreipiau dėmesį į jį, tik antrą kartą susitikus ir pabendravus pradėjau galvoti, kad jis kažkuo ypatingas wub.gif
Atsakyti
Uzteko keliu sek suprast,kad tai mano zmogus blush2.gif
Atsakyti
Visai nepatiko kai pirma karta pamaciau. Buvo klube,beabejo isgeres,pagalvojau eilinis prielipa,taciau numeri daviau ax.gif Kai antra karta susitikom,tiksliau kvaile pasakiau kur gyvenu,o po keliu valandu jis paskambino ir liepe iseiti,nes lauke kieme su gelem:blink: Ir net tada nepatiko,tik po 3 pasimatymu supratau,kad jis ypatingas niekselis biggrin.gif
Atsakyti
O as prisijungiu prie romantikiu burio wub.gif - mano pirmasis jausmas tikrai buvo meile, o pirmoji mintis ji pamacius- "jis bus mano amzinai" smile.gif
Pamenu prisigyriau draugems, kad radau savo vyra.... o po to dar ilga ilga kelia teko nueiti, kol tikrai tapome sutuoktiniais... bet visalaik zinojau - jei ne jis taps mano vyru - tai netaps niekas daugiau..
linkiu visoms ta patirti - uztikrintuma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(namu-madam @ 2012 10 02, 16:37)
O as prisijungiu prie romantikiu burio wub.gif  - mano pirmasis jausmas tikrai buvo meile, o pirmoji mintis ji pamacius- "jis bus mano amzinai" smile.gif
Pamenu prisigyriau draugems, kad radau savo vyra.... o po to dar ilga ilga kelia teko nueiti, kol tikrai tapome sutuoktiniais... bet visalaik zinojau - jei ne jis taps mano vyru - tai netaps niekas daugiau..
linkiu visoms ta patirti - uztikrintuma  blush2.gif

Vat manes irgi nepaleidzia toks jausmas, bet kelias vis dar ilgas ir sudetingas rolleyes.gif Kazin, ar sis jausmas neklaidingas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2007 02 04, 03:38)
Man tai tikrai taip nebuvo.Pagalvojau:stovi ir spokso,gal as jam skolinga?... blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 10 03, 00:28)
Vat manes irgi nepaleidzia toks jausmas, bet kelias vis dar ilgas ir sudetingas  rolleyes.gif Kazin, ar sis jausmas neklaidingas  g.gif

palaikau kompanija. Kadangi tas kelias be galo sudetingas, pernai nutariau tai uzbaigti, nors tas jausmas iki siol nepaliko manes blink.gif ir jis po metu grizo pas mane su pasiulymu ji aplankyti, pabuti jo sveciu (jis kitoje salyje), todel darau prielaida, kad ir jo tas jausmas neapleido.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2012 10 03, 17:56)
palaikau kompanija. Kadangi tas kelias be galo sudetingas, pernai nutariau tai uzbaigti, nors tas jausmas iki siol nepaliko manes blink.gif  ir jis po metu grizo pas mane su pasiulymu ji aplankyti, pabuti jo sveciu (jis kitoje salyje), todel darau prielaida, kad ir jo tas jausmas neapleido.. doh.gif

4u.gif Tuomet linkejimai stiprybes ir kantrybes smile.gif
Na, mes irgi katik po issiskyrimo susitaikem, bet kaip cia bus nezinia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 10 03, 19:00)
4u.gif Tuomet linkejimai stiprybes ir kantrybes  smile.gif
Na, mes irgi katik po issiskyrimo susitaikem, bet kaip cia bus nezinia  rolleyes.gif

aciu, tikrai visko daug reikes... doh.gif o kiek jus atostogu atskirai turejote..?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apvalute: 03 spalio 2012 - 17:36
QUOTE(Apvalute @ 2012 10 03, 18:35)
aciu, tikrai visko daug reikes...  doh.gif  o kiek jus atostogu atskirai turejote..?

Pusmeti mirksiukas.gif
Atsakyti