QUOTE(belladonna @ 2007 02 03, 22:53)
sveikutes
gal tai kvailai nuskambes, bet ziuredama romantini filma isgirdau : "kai sutikau savo busima vyra pajutau stebukla apemusi mane vos palietus jo ranka....pajutau kad tai mano vienintelis, kad su juo praleisiu likusi savo gyenima ir pasensim kartu..."
vaikysteje man mociute pasakojo kad tox pat jausmas kauri cia aprasiau buvo kaip sutiko ssavo 3- iaji vyra...
man susipazystant su savo vyru taip nenutiko, bent jau man ,o vyro neklausiau apie tai...
idomu ar kuriai nors taip nutiko?
Na nėra meilės iš pirmo žvilgsnio, jei čia apie tai. Ir sakykite jūs, mielosios, ką norite - net ir tos, kurios pirmą pažinties dieną su savo ypatinguoju lovoje pabaigėt. Kai istorija toliau klostosi gražiai kaip pasakoje, tai ir norisi tikėti, kad ir jos pradžia buvo tokia pat nežemiška. Prisipažinsiu, kai pirmą kartą žvilgterėjau į šią temą, norėjosi parašyti, kad man taip ir buvo. Na taip, nuo pirmos pažinties dienos žinojau, kad mes būsim pora ir kad tai žmogus, šalia kurio jaučiuosi taip, lyg pažinočiau jį labai seniai. Bet jei būtų susiklostę kitaip, kas čia žino - gal jau seniai būčiau tuos prisiminimus norom ar nenorom ištrynusi.
❀ Tiesa - visai ne tai, ką galima įtikinamai įrodyti, bet tai, kas viską daro paprasta ir suprantama (A.de Sent Egziuperi)