Akvilyte, negaliu ir aš nepagirt Labai dailiai atrodo
Man tai veidrodžio rėmas žiauriai patiko, taip gražiai įkomponuota. Čia jis iš tų plytelių dekoriukų padarytas, kur ir dušinėj juostelė eina? Ar čia man vaidenas?
QUOTE(akvilyte @ 2007 02 17, 18:37)
bandėm bet matosi keramikos keli mm tai ir neišėjo
na bet mes guodžiamės kag tai vistiek tūūūūūūūūūūūūūūkstantį kartų geriau nei buvco prieš tai
Papildyta:
nes ir tos baaaaaaaaaaaaaisios aguonos
na bet mes guodžiamės kag tai vistiek tūūūūūūūūūūūūūūkstantį kartų geriau nei buvco prieš tai
Papildyta:
nes ir tos baaaaaaaaaaaaaisios aguonos
tai aisku geriau ir graziau jus viska taip apgalvojote aguonos labai grazios idomu butu paciupineti veidrodys, praustuvas ir skalbykle kur ikisot viskas labai labai ... ir dar patys daret
QUOTE(happy @ 2007 02 17, 16:39)
klausyk ten pas tave sikpoperis tamsiai rudas padetas ? -priderinai prie plytku?
ne ten žvakė.. o popierius kabo prie pisuaro... ištiesi ranką ir turi
QUOTE(Supergirl @ 2007 02 17, 16:43)
Čia jis iš tų plytelių dekoriukų padarytas, kur ir dušinėj juostelė eina? Ar čia man vaidenas?
taip... sumanymas pradinis kitas buvo.. turėjo veidrodis būt didesnis ir dar kitas veidrodis būt turėjo.. bet paskui atsisakėm tos idėjos ir liko daug dekoro... tai panaudojom jį duše ir kaip tik jo dėka nereikėjo plytkų pjaustyt o ir šiaip pasigyvino...
ačiū už pagyras.. smagu kad ne tik man patinka
akvilyte,viskas
man labai grazu tas veidrodzio "ireminimas"
QUOTE(akvilyte @ 2007 02 17, 17:23)
nu kūūūū.. pagaliau galiu pasirodyt ir savo vonios kambarį, kuriuo iki šiol negaliu atsidžiaugt baigėm tik vakar.... (na dar kampe spintelės trūksta )prašom kritikuot
jai ne pasloptis kiek kainavo nuo iki. gal man i az parasik
Akvilyte, labai graži vonia, spalvos tokios prabangios, ir fantastiškas veidrodis su įrėminimu, ir tas raudonas akcentas su aguonomis . O rankšluosčio raudono neplanuoji? Ir aukštas praustuvo kranas gražus, tik ar nesitaškys labai nuo jo? Dar toks įdomus ir kol kas neįprastas namuose dalykas - vyriškas pisuaras. Šiaip pagalvojus turėtų būti labai praktiška - ir vyrui patogiau, ir nesitaško kur nereikia
QUOTE(Forma @ 2007 02 10, 18:56)
pigios su masazais tai as kazkaip nedrisciau pirkti
kodel? Brangijos ne reiske geros.Medziaga is
Rusijos,USA,Voketija...o gamina kinija. Vyras veza tai ir zinou tik etiketes klijojama.
Akvilyte, super Labai labai gražu. Tikrai verta buvo tiek pastangų įdėti O pusvonė Ravak? Pas mus irgi tokia tik apdailą mes darėmės iš mozaikinių plytelių ir durys plastikas Daug gražiau stiklas