Zuiki, o Vainetoj buvai? ir dar berods 1000 plytelių kaune yra
Su Iris tai bent jau Klaipėdoj bėdų su pristatymu yra, neatveža laiku
QUOTE(Slapux @ 2007 04 05, 13:15)
Zuiki, o Vainetoj buvai? ir dar berods 1000 plytelių kaune yra
vainetos nezinau, 1000 plyteliu buvau, nieko neuzmaciau
va dar beda tame kad as nesugebu viskam iskarto ieskoti, man susake kad pirm virtuvei reikes, as jai ir ieskojau, per daug i vonia nesigilinau, nes negaliu penkiu darbu iskart dirbt, daba jau virtuvej isvis neaisku kas bus o voniai si savaitgali jau uzsimane susipirkt aisku pati kalta bet pasiskusti tai irgi norisi
Mes radom kas mums patiko ir tiko vilniuje Pliteliu turguje,kur netoli senuku fabijonisese
QUOTE(Cinderella @ 2007 04 05, 13:34)
Mes radom kas mums patiko ir tiko vilniuje Pliteliu turguje,kur netoli senuku fabijonisese
cia tam hansos turguje gal? as maciau tas raklamas ju, bet kazkaip neprisiruosiu iki tos puses nulekt nors ir keli zingsniai nuo namu nerimta kazkaip atrodo.. gal ten lenku plytkos? ar kodel as cia taip juos nuvertinau?
Zuiqti Tu pasižiūrėk internete kokio stiliaus vonios daugmaž norėtum, o tada jau lengviau parduotuvėje orientuotis. Nes parduotuvėse gi dažniausiai viena plytelė padėta ir labai sunku nuspręsti tiks ji ar ne, kai nežinai ko nori. O kai jau mintyse yra "eskizas" tai labai lengva primesti tinka ar ne, patinka ar prie kito stendo jau žingsniuot reikia
QUOTE(SoJa @ 2007 04 05, 13:51)
Zuiqti Tu pasižiūrėk internete kokio stiliaus vonios daugmaž norėtum, o tada jau lengviau parduotuvėje orientuotis. Nes parduotuvėse gi dažniausiai viena plytelė padėta ir labai sunku nuspręsti tiks ji ar ne, kai nežinai ko nori. O kai jau mintyse yra "eskizas" tai labai lengva primesti tinka ar ne, patinka ar prie kito stendo jau žingsniuot reikia
as zinau ko noriu mazdaug.. visos plyteles paprastos eina ir imaisyta kazkur kazkaip kvietku juosteles prie tu kvietku ir reiktu derinti tas vientisas plyteles o spalvos kokios tai neisivaizduoju.. man patinka toki kvietkai kaip kad vaikystej piesdavom.. viduriukas ir penki lapeliai bet va spalvos pastoviai kliuna tai man ta negrazi, tai ta kur grazi jau nebetinka man, nes kambary padaryta ir t.t. ir pan.. zodziu va, yra dvi spalvos, t.y. pilka ir melyna del kuriu as baldielinu, pilkas kolidorius su virtuve bus, o melynas jau yra kambarys, visos kitos spalvos man tai tuom tai kituom neitinka ir zodziu tu jau panaudotu vel nenoriu naudoti ir kartotis ir taip uzburtas ratas.. durna boba zodziu
Skirtingu pliteliu yra tam turgelije,musu isigytos yra ispaniskos,kaip ir geros kokybes tiesa beda ta kad jas jau nupirkom,remonta darom patis,sugalvojom kaip isdestisim o dabar kaip priejom iki klijavimo tai pamatem kad musu sugalvotas rastas nebeiseis tai dabar galvojam nauja rasta su turimu pliteliu kiekiu nezinau kas gausis tikiuosi viskas bus gerai...
ir dar del spalvos,nesuprantu kodel sakai kad negali panaudti tau patinkanciu spalvu,pvz man graziai atrodo balta su melynu,labai dera tarpusvy,vonia atrodo erdvi ir svesi
pvz:
juk melynos begale atspalviu,tai kad nesiparink ir pasisteng isivaiduoti kuo tu nori
ir dar del spalvos,nesuprantu kodel sakai kad negali panaudti tau patinkanciu spalvu,pvz man graziai atrodo balta su melynu,labai dera tarpusvy,vonia atrodo erdvi ir svesi
pvz:
juk melynos begale atspalviu,tai kad nesiparink ir pasisteng isivaiduoti kuo tu nori
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 05, 13:37)
cia tam hansos turguje gal? as maciau tas raklamas ju, bet kazkaip neprisiruosiu iki tos puses nulekt nors ir keli zingsniai nuo namu nerimta kazkaip atrodo.. gal ten lenku plytkos? ar kodel as cia taip juos nuvertinau?
Ten vokiškos plytelės daugiausia. Ir visai nieko pasirinkimas būna.
tai reiks nueiti siandien
Papildyta:
sitas varijantas man labai pradejus cia lankytis toki ir nusiziurejau ir dar kelis panasius tik biski bijau baltos spalvos nors virtuvel irgi baltas zadu deti tada grindis reiktu tamsiai melynas daryti ar kokias? nes man dabar ir yra svarbiausia grindines kuo greiciau nusipirkti
Papildyta:
QUOTE(Cinderella @ 2007 04 05, 14:10)
sitas varijantas man labai pradejus cia lankytis toki ir nusiziurejau ir dar kelis panasius tik biski bijau baltos spalvos nors virtuvel irgi baltas zadu deti tada grindis reiktu tamsiai melynas daryti ar kokias? nes man dabar ir yra svarbiausia grindines kuo greiciau nusipirkti
Pas mus Irisas plyteles is "Paradyz ceramica" pristate per 4 savaites kokybe jau ir vonioj isdetos savaitgali foto bus
Dabar Celsi pagirsiu 10 poc, nuolaida ravakui tikrai duos ir kabinai 45 gavau drauge dirba
Dabar Celsi pagirsiu 10 poc, nuolaida ravakui tikrai duos ir kabinai 45 gavau drauge dirba
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 05, 13:18)
vainetos nezinau, 1000 plyteliu buvau, nieko neuzmaciau
VAINETA čia gražių plytkų yra, bent jau Klp O kodėl sakai, kad pirma reikia grindines tau nusipirkt manrods grindys paskiausiai klijuojamos
QUOTE(Slapux @ 2007 04 05, 14:40)
VAINETA čia gražių plytkų yra, bent jau Klp O kodėl sakai, kad pirma reikia grindines tau nusipirkt manrods grindys paskiausiai klijuojamos
tai kad pirma grindis klijuoja
ai zinau sita, buvom bet neuzsibuvom gal kad pavargus tada buvau lb