Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras - 4 dalis

Zuiki, o Vainetoj buvai? ir dar berods 1000 plytelių kaune yra g.gif
Su Iris tai bent jau Klaipėdoj bėdų su pristatymu yra, neatveža laiku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 04 05, 13:15)
Zuiki, o Vainetoj buvai? ir dar berods 1000 plytelių kaune yra  g.gif
Su Iris tai bent jau Klaipėdoj bėdų su pristatymu yra, neatveža laiku  unsure.gif

vainetos nezinau, 1000 plyteliu buvau, nieko neuzmaciau schmoll.gif

va dar beda tame kad as nesugebu viskam iskarto ieskoti, man susake kad pirm virtuvei reikes, as jai ir ieskojau, per daug i vonia nesigilinau, nes negaliu penkiu darbu iskart dirbt, daba jau virtuvej isvis neaisku kas bus doh.gif o voniai si savaitgali jau uzsimane susipirkt doh.gif aisku pati kalta biggrin.gif bet pasiskusti tai irgi norisi bigsmile.gif
Atsakyti
Mes radom kas mums patiko ir tiko vilniuje Pliteliu turguje,kur netoli senuku fabijonisese 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinderella @ 2007 04 05, 13:34)
Mes radom kas mums patiko ir tiko vilniuje Pliteliu turguje,kur netoli senuku fabijonisese 4u.gif

cia tam hansos turguje gal? g.gif as maciau tas raklamas ju, bet kazkaip neprisiruosiu iki tos puses nulekt doh.gif nors ir keli zingsniai nuo namu doh.gif nerimta kazkaip atrodo.. gal ten lenku plytkos? ar kodel as cia taip juos nuvertinau? g.gif
Atsakyti
Zuiqti Tu pasižiūrėk internete kokio stiliaus vonios daugmaž norėtum, o tada jau lengviau parduotuvėje orientuotis. Nes parduotuvėse gi dažniausiai viena plytelė padėta ir labai sunku nuspręsti tiks ji ar ne, kai nežinai ko nori. O kai jau mintyse yra "eskizas" tai labai lengva primesti tinka ar ne, patinka ar prie kito stendo jau žingsniuot reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 04 05, 13:51)
Zuiqti  Tu pasižiūrėk internete kokio stiliaus vonios daugmaž norėtum, o tada jau lengviau parduotuvėje orientuotis. Nes parduotuvėse gi dažniausiai viena plytelė padėta ir labai sunku nuspręsti tiks ji ar ne, kai nežinai ko nori. O kai jau mintyse yra "eskizas" tai labai lengva primesti tinka ar ne, patinka ar prie kito stendo jau žingsniuot reikia smile.gif

as zinau ko noriu mazdaug.. visos plyteles paprastos eina ir imaisyta kazkur kazkaip kvietku juosteles bigsmile.gif prie tu kvietku ir reiktu derinti tas vientisas plyteles g.gif o spalvos kokios tai neisivaizduoju.. man patinka toki kvietkai kaip kad vaikystej piesdavom.. viduriukas ir penki lapeliai bigsmile.gif bet va spalvos pastoviai kliuna g.gif tai man ta negrazi, tai ta kur grazi jau nebetinka man, nes kambary padaryta ir t.t. ir pan.. zodziu va, yra dvi spalvos, t.y. pilka ir melyna del kuriu as baldielinu, pilkas kolidorius su virtuve bus, o melynas jau yra kambarys, visos kitos spalvos man tai tuom tai kituom neitinka ir zodziu tu jau panaudotu vel nenoriu naudoti ir kartotis ir taip uzburtas ratas.. durna boba zodziu biggrin.gif
Atsakyti
Skirtingu pliteliu yra tam turgelije,musu isigytos yra ispaniskos,kaip ir geros kokybes ax.gif tiesa beda ta kad jas jau nupirkom,remonta darom patis,sugalvojom kaip isdestisim o dabar kaip priejom iki klijavimo tai pamatem kad musu sugalvotas rastas nebeiseis doh.gif tai dabar galvojam nauja rasta su turimu pliteliu kiekiu doh.gif nezinau kas gausis verysad.gif tikiuosi viskas bus gerai... ax.gif

ir dar del spalvos,nesuprantu kodel sakai kad negali panaudti tau patinkanciu spalvu,pvz man graziai atrodo balta su melynu,labai dera tarpusvy,vonia atrodo erdvi ir svesi thumbup.gif
pvz:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

juk melynos begale atspalviu,tai kad nesiparink ir pasisteng isivaiduoti kuo tu nori 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinderella: 05 balandžio 2007 - 13:17
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 05, 13:37)
cia tam hansos turguje gal?  g.gif  as maciau tas raklamas ju, bet kazkaip neprisiruosiu iki tos puses nulekt  doh.gif  nors ir keli zingsniai nuo namu  doh.gif  nerimta kazkaip atrodo.. gal ten lenku plytkos? ar kodel as cia taip juos nuvertinau?  g.gif

Ten vokiškos plytelės daugiausia. Ir visai nieko pasirinkimas būna.
Atsakyti
tai reiks nueiti siandien bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cinderella @ 2007 04 05, 14:10)
user posted image
juk melynos begale atspalviu,tai kad nesiparink ir pasisteng isivaiduoti kuo tu nori 4u.gif

sitas varijantas man labai thumbup.gif pradejus cia lankytis toki ir nusiziurejau ir dar kelis panasius bigsmile.gif tik biski bijau baltos spalvos doh.gif nors virtuvel irgi baltas zadu deti g.gif tada grindis reiktu tamsiai melynas daryti g.gif ar kokias? g.gif nes man dabar ir yra svarbiausia grindines kuo greiciau nusipirkti doh.gif
Atsakyti
Pas mus Irisas thumbup.gif plyteles is "Paradyz ceramica" pristate per 4 savaites kokybe thumbup.gif jau ir vonioj isdetos blush2.gif savaitgali foto bus
Dabar Celsi pagirsiu 10 poc, nuolaida ravakui tikrai duos ir kabinai 45 gavau thumbup.gif drauge dirba
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 05, 13:18)
vainetos nezinau, 1000 plyteliu buvau, nieko neuzmaciau  schmoll.gif

VAINETA čia gražių plytkų yra, bent jau Klp mirksiukas.gif O kodėl sakai, kad pirma reikia grindines tau nusipirkt g.gif manrods grindys paskiausiai klijuojamos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 04 05, 14:40)
VAINETA čia gražių plytkų yra, bent jau Klp  mirksiukas.gif  O kodėl sakai, kad pirma reikia grindines tau nusipirkt  g.gif  manrods grindys paskiausiai klijuojamos  g.gif

tai kad pirma grindis klijuoja g.gif
ai zinau sita, buvom bigsmile.gif bet neuzsibuvom schmoll.gif gal kad pavargus tada buvau lb
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 05 balandžio 2007 - 13:47