Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras - 4 dalis

Sakykit megaitės,o per kiek laiko vonia atveža? Pavyzdžiui jei Ravak perkant iš Senukų tai jie iš kart turi ar reikia laukti? Ir iš vis, iš kur geriausia Ravak pirkti? g.gif (gal pigiau kiek ar nuolaidėlę galima iškaulint blush2.gif )
Atsakyti
Nuolaidas tai daug kas duoda, tik reik pačiam nepasididžiuoti ir paklausti blush2.gif Manau, kad kaip minimu 5 procentai nubyrės. O perkant daugiau tai 10-20 proc.
Atsakyti
QUOTE(meggem @ 2007 04 05, 10:39)
Sakykit megaitės,o per kiek laiko vonia atveža? Pavyzdžiui jei Ravak perkant iš Senukų tai jie iš kart turi ar reikia laukti? Ir iš vis, iš kur geriausia Ravak pirkti?  g.gif (gal pigiau kiek ar nuolaidėlę galima iškaulint  blush2.gif  )

Celsis neblogas nuolaidas duoda. Pabandyk.
Atsakyti
ka man daryti? doh.gif savaitgali plytkas reikia pirkti, o as neisivaizduoju net kokiu spalvu noriu doh.gif verysad.gif ir su kambariais taspac buvo doh.gif as zinau dvi spalvas kuriu man reikia nes jos wub.gif ale tos jau panaudotos lotuliukas.gif kai reikejo kambariui issirinkti ir dabar va voniai, tai nieko nebezinau verysad.gif zinau tik kad gelyciu noriu, nu papuosimui tipo, ale kokios spalvos jos turi buti neisivaizduoju verysad.gif ir vaikstau po tas pardes, po kelis kartus jau buvau keliose didesnese ir vistiek nieko verysad.gif
Atsakyti
Nieko gero ir nerasi, nebent pinigais pertekus
Atsakyti
QUOTE(rugstele @ 2007 04 04, 15:59)
Sveikos "vonininkės", mums vakar vonią atvežė bigsmile.gif . Skaičiau turbūt visas temas ir priėjau išvados: 'rinkis prekę lietuvišką' ir išsirinkom "Poliplasto" - neringa g.gif lygtais vadinas. Šiaip vaizdu patenkinta, be to ne vienoj pardėj miėjo, kad jos nenusileidžia "Ravak" vonioms, o praktiškai dar negreit galėsiu išbandyt verysad.gif .

clap.gif Mes irgi Poliplasto Neringą pirkome. Vakar vyras buvo nuvažiavęs apžiūrėti jos jau pastatytos mūsų vonioje. Sakė, kad viskas liuks, tik nepatiko, kad, nors vonios kojytes pastatė į žemiausią padėtį,- vonios priekinė panelė vis tiek "kabo" ore. Čia visų vonių priekinė panelė buna neprisispaudusi prie grindų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 04 05, 12:34)
Nieko gero ir nerasi, nebent pinigais pertekus

kad ir pinigu perteklius nepagelbeja lotuliukas.gif

as i kainas visai neziuriu, dairausi kazko mielo sau, bet nieko nepamatau.. nu pamatau tuos kvietkus kazkokius, bet tai tas tai anas neitinka, krc, praradau vilti, o diedas vis tempiasi ir tempiasi i tas pacias plytku pardes.. doh.gif
as ir pavyzdzius ziuriu, tai man yra kas patinka, bet vistiek pastoviai kazkas uzkliuna doh.gif ai kai pati nezinai ko nori tai ir kabinejiesi prie visko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 05, 11:50)
kad ir pinigu perteklius nepagelbeja  lotuliukas.gif

as i kainas visai neziuriu, dairausi kazko mielo sau, bet nieko nepamatau.. nu pamatau tuos kvietkus kazkokius, bet tai tas tai anas neitinka, krc, praradau vilti, o diedas vis tempiasi ir tempiasi i tas pacias plytku pardes..  doh.gif
as ir pavyzdzius ziuriu, tai man yra kas patinka, bet vistiek pastoviai kazkas uzkliuna  doh.gif  ai kai pati nezinai ko nori tai ir kabinejiesi prie visko  doh.gif

Nu mes tai irgi buvom praradę viltį pagal kainas kažko ieškot. Galų gale nusispjovėm ir išsirinkom tai kas patiko iš Tau ceramikos ir Italgres. Kiek visa tai kainuos neturiu žaliausio supratimo. Plytkos atkeliaus gegužės viduryje, vat tada turbūt ir apturėsim šoką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 04 05, 12:57)
Nu mes tai irgi buvom praradę viltį pagal kainas kažko ieškot. Galų gale nusispjovėm ir išsirinkom tai kas patiko iš Tau ceramikos ir Italgres. Kiek visa tai kainuos neturiu žaliausio supratimo. Plytkos atkeliaus gegužės viduryje, vat tada turbūt ir apturėsim šoką  doh.gif

eeeee.. pala.. rimtai gi.. reikia jas uzsisakineti doh.gif niekas man gi neduos tik nuejus lotuliukas.gif va cia tai pravalas.. doh.gif o as jau ruosiausi si savaitgali parsivesti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meggem @ 2007 04 05, 10:39)
Sakykit megaitės,o per kiek laiko vonia atveža? Pavyzdžiui jei Ravak perkant iš Senukų tai jie iš kart turi ar reikia laukti? Ir iš vis, iš kur geriausia Ravak pirkti?  g.gif (gal pigiau kiek ar nuolaidėlę galima iškaulint  blush2.gif  )

mes uzsisakinejom DK Ravak vonyte tai per savaite atvaziavo ir gavom 15% nuolaidele kaip naujakuriai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 05, 11:50)
kad ir pinigu perteklius nepagelbeja  lotuliukas.gif

as i kainas visai neziuriu, dairausi kazko mielo sau, bet nieko nepamatau.. nu pamatau tuos kvietkus kazkokius, bet tai tas tai anas neitinka, krc, praradau vilti, o diedas vis tempiasi ir tempiasi i tas pacias plytku pardes..  doh.gif
as ir pavyzdzius ziuriu, tai man yra kas patinka, bet vistiek pastoviai kazkas uzkliuna  doh.gif  ai kai pati nezinai ko nori tai ir kabinejiesi prie visko  doh.gif

gelbėja, yra tokių salonų, kad kvapą gniaužia, bet mes nėjom į juos biggrin.gif
O šiaip dažnai bent kelias dienas reik palaukt kokiam Irise ar DK, bet ple koks ten š cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 04 05, 13:09)
gelbėja, yra tokių salonų, kad kvapą gniaužia, bet mes nėjom į juos biggrin.gif
O šiaip dažnai bent kelias dienas reik palaukt kokiam Irise ar DK, bet ple koks ten š cry.gif

is dvarcioniu keramikos irsejau ir nebeejau daugiau schmoll.gif
irise pora kartu buvau g.gif galiausia irgi nebeeinu..
aparici, va cia man patiko.. nu cia virtuvei plytkas nusiziurejau biggrin.gif kazi kaip ten? per kiek laiko gauti imanoma? g.gif
Atsakyti