Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras - 4 dalis

QUOTE(c@stell @ 2007 03 31, 07:28)
Labai jauki vonia  thumbup.gif
Tik norejau paklaust, kokie ismatimai ranksluosciu dziovintuvo  ir koks vonios plotas? Mum dabar reik issirinkt ranksluosciu dziovintuva, ir niekaip nenusprendziam del dydzio, nes buvom viena nusipirke, bet gerokai per maza. Tai gerai kad atgal prieme  ax.gif

Aciu 4u.gif
musu vonia 6,15 kvd.m . dziovintuvo ismatavimai 175cmx60cm. sakyciau visai silta tik minejau kad neturim duru tai viso efekto dar nepajutom. sako vyras geriau isideti didesni ( siluma kaulu nelauzo lotuliukas.gif ) ir isideti reguliatoriu tuo atveju jei bus per silta. smile.gif mes taip ir padarem nors prisukti jo dar neteko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(conviva @ 2007 03 30, 16:33)
Sveikos 4u.gif

Rytoj jau užsakinėsim santechniką voniai, o niekaip negaliu apsispręst dėl vonios apstatymo. Gal patarsit, kaip jums atrodo geriau ax.gif (čia ant greičio papaišiau ant popieriaus, tad nelabai lygiai gavosi  blush2.gif , na bet gal suprasit.. ax.gif )

Vonia - 5,4 kv.m. Norim pirkt Ravak vonią RosaII, tik niekaip negalim apsispręst dėl dydžio, o nuo to priklauso ir vonios apstatymas.

1variantas
Norint sutaupyt vietos, galvojame imt 150*105 (bet, kaip Forma minėjo, joje pilnai neišsitiesi g.gif , o mes su vyru labai mėgstam pamirkt vonioj thumbup.gif)
Tada tilptų tik 50 cm kriauklė. Skalbimo mašina pasislėptų kampe, o priešais klozetą statytume didelę spintelę, kad suslėpt visą vonioj laikomą turtą  biggrin.gif  Beje, šiam variante, priešais klozetą lieka daugiau vietos..

2 variantas
Vonią statant prie kitos sienos, ją galima pirkt ir didesnę, 160*105 ar net 170*105. Tada tilps ir didesnė kriauklė, pvz, su praplatintais kraštais. Bet, mažiau vietos priešais klozetą, lieka tik 50-60 cm, o tam, kad įdėt skalbinius į skalbimo mašiną, jaučiu reiktų net ant kloziko atsisėst biggrin.gif  g.gif 
Bei lieka mažiau vietos spintelei..

Kokį var. rinktumėtės jūs ir kodėl?..  ax.gif  g.gif

trečias variantas:
tualetą dėčiau prie durų, o kriauklę, skalbyklę ir spintelę - palei priešingą sieną.
Vien klozetas prie kriauklės man šiaip sau atrodo...
Atsakyti
Sveikos, hi.gif
Atsiprašau, kad klausiu dviejose temose, bet noriu pasitarti dėl plytelių spalvų vonioje. Kaip jums atrodytų švelniai oranžinės ir švelniai žalios spalvų derinys baltame fone? T.y. daugiau baltos spalvos, bet prie jos ir žalia su oranžine - ar tai geras derinys? Štai tokios spalvos:
user posted imageuser posted image
Ir kokia "balta" spalva prie jų geriau tiktų - baltesnė ar gelsvesnė? T.y. taip
user posted image
user posted image
user posted image
ar taip
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 04 01, 23:08)
Sveikos, hi.gif
Atsiprašau, kad klausiu dviejose temose, bet noriu pasitarti dėl plytelių spalvų vonioje. Kaip jums atrodytų švelniai oranžinės ir švelniai žalios spalvų derinys baltame fone? T.y. daugiau baltos spalvos, bet prie jos ir žalia su oranžine - ar tai geras derinys? Štai tokios spalvos:

Dera abu variantai rinkis kas tau mieliau mirksiukas.gif
Atsakyti
idesiu savo vonios "gabaliuka" ax.gif

http://images24.fotk....jpg?1175499513
Atsakyti
QUOTE(pagrandukasss @ 2007 04 02, 11:22)

Na man nelabai blush2.gif blush2.gif Bet čia tik mano nuomonė 4u.gif Nes aš žiauriai nemėgstu mėlynų spalvų vonioj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pagrandukasss @ 2007 04 02, 11:22)

na man ir nelabai, gal dėl ti kad norisi šilumos o mėlyna man šaltoka, bet šiaip įdėja nebloga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akorus @ 2007 04 02, 12:51)
Na man nelabai blush2.gif  blush2.gif Bet čia tik mano nuomonė 4u.gif Nes aš žiauriai nemėgstu mėlynų spalvų vonioj doh.gif

virsuj dar yra ir zalios lotuliukas.gif tik nesimato.o man butent del vonios gaila buta pardavineti doh.gif skonio reikalas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pagrandukasss @ 2007 04 02, 12:22)

toks vonios interjeras buvo madingas prieš 10metų, visdėlto neverta daryt be dizainerio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dekor: 02 balandžio 2007 - 13:02
Man tie derinukai tinka tarpusavyje, bet tokie jau be dvasios... Noris ryškiau.
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2007 04 02, 14:02)
toks vonios interjeras buvo madingas prieš 10metų, visdėlto neverta daryt be dizainerio.

na mes ne del mados darem ax.gif o kaip mums grazu.o jau dizaineriai tai kartais kaip sugalvos,tai nors imk ir nusisauk lotuliukas.gif MB mates l.daug ju paisulymu lotuliukas.gif

naujam bute kol kas galvoju apie ryskiai raudonas ir baltas plyteles ax.gif cia kazkada buvo imesta tokia vonia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2007 04 02, 13:02)

Nu kaip čia pasakius dėl tų dizainerių g.gif Gyvens tai žmonės bute, o ne dizaineriai. Tai svarbu, kad patiems žmonėms jų sukurtuose namuose būtų gerai. Pavyzdžiui aš, pabendravus su dizaineriu, nusprendžiau, kad man jo tikrai nereikia schmoll.gif Ten kur man reikėjo rasti sprendimus - dizaineris nieko nesugalvojo. O ten kur mano manymu viskas buvo gerai, primygtinai siūlė griaut sieną, neva tam, kad šviesos daugiau patektų (paprastai namo grįžtu tik pernakvoti, tai man "labai aktuali" ta šviesa doh.gif ) doh.gif Man nepatinka tai, kad be konkrečių argumentų jie primygtinai reikalauja daryti nemenkus pinigus kainuojančius sprendimus, jiems tai žmonių pinigų negaila, o iš tikro tai naudos jokios. Man mostelėjo ranka kur turėtų laiptai būti, o kad ten jų padaryti neįmanoma, net nepastebėjo. Ai ir dar ten buvo visokių niuansų, vienu žodžiu jei pats žmogus nežinos ko nori, tai joks dizaineris jam nepagelbės blush2.gif
Atsakyti