Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras - 4 dalis

QUOTE(wilike @ 2007 03 16, 08:49)
Kai pasižiūriu į tokias vonias, tai galvoju, kur mano galva buvo  kai namą projektavom  doh.gif  Pasidarėm kamurkę, dabar vos sutalpint viską eina  blink.gif

erdvi vonia tai tikrai gražu, bet kai tokiam nemažam kambary atvirai klozetas stovi, tai man neeee ax.gif nejauku kažkaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šešėlis @ 2007 03 16, 11:33)
erdvi vonia tai tikrai gražu, bet kai tokiam nemažam kambary atvirai klozetas stovi, tai man neeee ax.gif nejauku kažkaip smile.gif

Nu va aš irgi taip pagalvojau ir atsisakiau bidė, tam kad visgi WC galėčiau atitverti, o tai pas mane irgi apie 25 kvadratai - vonia, dušas, pirtis, suoliukas atsipūsti, tai vis tiek jei nebūtų atitvertas tai vargu ar ir būtų naudojamas
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 03 14, 16:13)
Matau, čia visi akrilines vonias renkasi, bet gal kas ir apie plieninę galvoja? bigsmile.gif Mes renkamės plieninę Kaldewei firmos su 30 metų garantija (storesnė) dėl to, kad 1) mandresnės formos vonia mūsų voniai butu per didelė (tilptų, bet mažai laisvos erdvės liktų), o jei standartinės formos, tai akrilo privalumų nepanaudojame, 2) priežiūra paprastesnė, 3) plieninėje vonioje galėsiu skalbti didelius drabužius (pvz., pati skalbiu striukes ir kitus drabužius, kurių negalima skalbti skalbyklėje), o akrilas bijotų skalbiklių. Va.  ax.gif O kad nebarškėtų ir šilta būtų, reikės apipurkšti putomis iš apačios.  mirksiukas.gif

messios firmos plienine rinkomes, jau treti meai naudojames, jokiu nusiskundimu neturiu, tiesa, apipurskem makrofleksu pries idedami, tai nebarska visai, siluma gerai laiko.
tiesa, palyginus su spizine, si labai slidi.
Atsakyti
ryt vaziuojam i kauna pirkti plyteliu......palinkekit man sekmes nes neisivaizduoju kokia spalva rinksiuos....zinau tik kad noriu dideles baltas plyteles maisyti su mozaika..... ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jovitn @ 2007 03 16, 16:32)
ryt vaziuojam i kauna pirkti plyteliu......palinkekit man sekmes nes neisivaizduoju kokia spalva rinksiuos....zinau tik kad noriu dideles baltas plyteles maisyti su mozaika..... ax.gif

nueik i aparici (cia savanoriuose, netoli patranku) vakar perejom kelias pardes tai tik toj mums labai patiko bigsmile.gif dar namu interjero centre yra demesio vertu plyteliu.. bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitar: 17 kovo 2007 - 11:59
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitar: 17 kovo 2007 - 13:13
QUOTE(Onora @ 2007 03 16, 16:13)
messios firmos plienine rinkomes, jau treti meai naudojames, jokiu nusiskundimu neturiu, tiesa, apipurskem makrofleksu pries idedami, tai nebarska visai, siluma gerai laiko.
tiesa, palyginus su spizine, si labai slidi.

Paieškojau internete "messios firmos" vonios - tai neradau. Paskui supratau, kad reikia skaityti "mes šios firmos..." lotuliukas.gif. Slidi, sakai? g.gif Mačiau, kad būna ir su neslidžiu dugnu, bet negražiai atrodo - tokie taškeliai, kaip nešvari atrodo schmoll.gif.
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2007 03 15, 23:01)

Na pritariu,tikrai maniškis dar daugiau laiko praleistų tokioje aplinkoje.Įtariu,kad ir aš pati lotuliukas.gif
QUOTE(lile @ 2007 03 16, 07:56)
Na itariu tada manikis visai i wc neiseitu smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Jurgitar @ 2007 03 17, 11:57)
[url=http://imageshack.us][img]

Laaaabai gražu! thumbup.gif
Atsakyti
Turiu baisinį rūpestį...Reikia artimiausiu metu pirktis visą vonios įrangą...Mano brangiausias patikėjęs jį man.Galvoju apie Ravako įrangą.Sunkus reikalas ir dėl plytelių ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 03 14, 17:11)
Vadinasi ne tik mes galvojame apie plieninę vonia  thumbup.gif. O formų būna gan įvairių, gali pasižiūrėti www.kaldewei.com. Kai kurias galima iš karto gauti "Murestoj" arba "Senukuose". Kaina už 170 cm ilgį apie 600 Lt. "Muresta" gali atvežti ir vonią, kurios jie sandelyje neturi (per 3-5 savaites), bet kaina gerokai išauga. Aš domėjausi 175 cm vonia - tai kaina būtų 1000 Lt.

Mes pries pora dienu uzsakem Murestoj Kaldewei plienine vonia. Vadinasi Saniform Plus ir ismatavimai 180x80. bigsmile.gif Kita savaite turi atvezti. Labai labai laukiam! Kaina isejo 940lt su kojelem. 4u.gif
Atsakyti