Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras - 4 dalis

QUOTE(SoJa @ 2007 03 13, 13:45)
Nežinau ant kiek tame tiesos, bet konsultantė, kuri ir pati prekiauja tais Ravakais, sakė, kad jie sutaupo ant vonios rėmo, dėl to vonios nėra stabilios.

tai dabra visai pasimeciau....tai kokios firmos vonia geriausiai butu pirkti?man kazkaip vispool patiko MB rekia ,kad per brangu bash.gif ...o uz 1000-1500lt ar imanoma kampine vonia gauti?normalesne...
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 03 13, 12:45)
Nežinau ant kiek tame tiesos, bet konsultantė, kuri ir pati prekiauja tais Ravakais, sakė, kad jie sutaupo ant vonios rėmo, dėl to vonios nėra stabilios.

kaip suprast nestabili g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2007 03 13, 13:55)
kaip suprast nestabili  g.gif

va va ir man įdomu .. pirmą kartą girdžiu g.gif
Atsakyti
Nežinau ką reiškia ta nestabili, čia galbūt geriau atsakytų Tavydo konsultantė, aš buvau nužiūrėjus Ravak Love story, jau net minčių kitų nebuvo, bet kai konsultantė pradėjo pasakoti apie tuos Ravakus, mano akis užlkliuvo už Aquator vonytės wub.gif ir daugiau aš jau apie tą Ravaką nieko negirdėjau doh.gif konsultantė papasakojo, kad to Aquatoriaus vonios yra daugelyje sveikatingumo centrų, kad jie specializuojasi masažinėse voniose, bet man tai patiko pačios vonios. Jų puslapyje yra ir kampinių, o ir kainos kaip kainos. Brangiau, žinoma, nei kinietiškos.
aš turbūt apsistosiu ties šita http://www.aquator.e...l/rus/venus.xml
Nu bet kol dar nenupirkta, tai dar 100 proc. negarantuosiu, o tai dar bus panašiai kaip su Love story lotuliukas.gif
Beje mano info tai tikrai nėra 100 proc. patikrinta. Parašiau tik tai ką girdėjau.
Atsakyti
Nu man tai sita Rosa wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2007 03 13, 14:54)
Nu man tai sita Rosa  wub.gif
user posted image

Mes tokia pirksim wub.gif thumbup.gif

Dar klausimas is kitos temos ax.gif Gal zinot, kaip daryt su vonios langu? Ta prasme, vonioje yra langas ( nuo zemes jis yra 147cm aukstyje), ir kaip daryt palange? Klijuot plyteles, dazyt ar dar ka nors daryt? O kaip su sonais daryt?
Siaip plyteles planuojam klijuot iki lubu, o salia lango stoves vonia.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(c@stell @ 2007 03 13, 15:23)

Dar klausimas is kitos temos  ax.gif  Gal zinot, kaip daryt su vonios langu? Ta prasme, vonioje yra langas ( nuo zemes jis yra 147cm aukstyje), ir kaip daryt palange? Klijuot plyteles, dazyt ar dar ka nors daryt? O kaip su sonais daryt?
[

Pasirausiau "savo" idėjų lobyne ir kelias foto su langais radau smile.gif Man tai tokie variantai gražūs tik kaip jie padaryti tai nežinau verysad.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 03 13, 15:39)
Pasirausiau "savo" idėjų lobyne ir kelias foto su langais radau smile.gif Man tai tokie variantai gražūs tik kaip jie padaryti tai nežinau  verysad.gif
user posted image

user posted image

Grazu wub.gif
As tai noreciau dazyt aplink langa, tuos krastus, bet kadangi ten stoves vonia, ir bus kaip dusas, tai bijau, kad taskysis ant palanges, todel nepraktiska bus. O jei klijuot plyteles, tai gal nelabai ziuresis g.gif
Atsakyti
QUOTE(c@stell @ 2007 03 13, 16:23)
Mes tokia pirksim  wub.gif  thumbup.gif

Dar klausimas is kitos temos  ax.gif  Gal zinot, kaip daryt su vonios langu? Ta prasme, vonioje yra langas ( nuo zemes jis yra 147cm aukstyje), ir kaip daryt palange? Klijuot plyteles, dazyt ar dar ka nors daryt? O kaip su sonais daryt?
user posted image

as deciau tik plyteles, tokias pat kaip ant sienu, praktiskiausia ir graziai atrodo thumbup.gif tik reikia gero meistro kad graziai sudetu
Papildyta:
plyteles visur, ir lango sonuose, ir virsuje, ir palanges vietoje
Atsakyti
QUOTE(c@stell @ 2007 03 13, 15:23)
Mes tokia pirksim  wub.gif  thumbup.gif

O kur pirksit mes tai celsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2007 03 13, 19:28)
O kur pirksit mes tai celsi  g.gif

Mes tai greiciausiai Murestoj pirksim smile.gif
Atsakyti
O kokia kaina Murestoj g.gif