Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras - 4 dalis

QUOTE(jovitn @ 2007 03 11, 21:37)
na bandau vel:
cia

aciu uz patarima  4u.gif

MAn tai tos violetines cool!! Tikrai neiprasta spalva delto ir VEZA!!!
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2007 03 12, 14:14)
MAn tai tos violetines cool!! Tikrai neiprasta spalva delto ir VEZA!!!

kazkaip daug kas tas violetines renkasi.... g.gif as tik bijau kad po keliu metu tos geles nenusibostu....
Atsakyti
QUOTE(jovitn @ 2007 03 12, 17:20)
kazkaip daug kas tas violetines renkasi.... g.gif as tik bijau kad po keliu metu tos geles nenusibostu....

Ka beissirinksi po keliu metu nusibos. Jei issirinksi ramias vienspalves, noresis kazko ryskesnio ir atvirksiai
Atsakyti
QUOTE(jovitn @ 2007 03 12, 17:20)

man ir tos violetines graziai atrodo. tik daug priklausys, kaip isdeliosi tas plyteles.
ir dvarcioniu ramuneles grazios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 03 08, 20:30)
o man tai ji baisi  ax.gif

na kiekvienam savo, nereikia taip is karto: baisu/nebaisu. Man tai pvz SUPER! , dauk geriau nei baltos kaip klozetai hihihi.gif
Atsakyti
Kiek dabar plytelu klijavimas kainuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2007 03 13, 11:09)
Kiek dabar plytelu klijavimas kainuoja  g.gif

Kiek pati domėjausi tai Vilniuje nuo 35 Lt.
Atsakyti
na sveikos merginos mano vonia jau visai i pabaiga liko tik ivairius laikiklius sudeti, ranksluosciaus pakabinti.....
Tik stai tau ir beda duru nelabai eina kur rasti. Bandeme uzsakineti jau ne pas vienus durininkus bet jau kaip pasako termina padarymo tai nors nusisauk gun_bandana.gif 2-4 menesiu laikotarpyje, Merginos gal kas zinot marijampoleje dar kokiu durininku kur kokybe ir kaina dar prieinama butu ( ir gal greiciau pagamintu nei per 3 menesius) blush2.gif ?????
Atsakyti
Labas dienas, ponios bigsmile.gif
Norėč patarimo 4u.gif kai ką čia paint`e pakeverzojau vištos koja, gal suprasit unsure.gif

user posted image

Nupiešta kriauklė su raudona rodykle, su salotine rodykle ten bus vonios pertvarėlė...Didžiausi kelbumai kyla su spintelėmis, jos pažymėtos pilkais klaustukais...dėtumėm ilgą kampe ir virš kriauklės...tačiau nuo ilgos spintelės krašto iki tos pakabinamos būtų tuščias 15 cm tarpas unsure.gif jaučiu, kad negražiai mastau.gif o nuo pakabinamos krašto iki vonios sienelės irgi panašiai 4u.gif ką daryt? o gal pratęsti kaip nors...nežinau ar normaliai paaiškinau mastau.gif bet tikras galvos skausmas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 13 kovo 2007 - 12:09
QUOTE(Cikadelė @ 2007 03 13, 13:08)
tačiau nuo ilgos spintelės krašto iki tos pakabinamos būtų tuščias 15 cm tarpas unsure.gif jaučiu, kad negražiai mastau.gif o nuo pakabinamos krašto iki vonios sienelės irgi panašiai 4u.gif ką daryt? o gal pratęsti kaip nors...

O gal ir nieko, jei vienodi tarpai iš abiejų pusių g.gif . Arba galima atviras lentynėles ten padaryti. Gali pabandyti nupiešti su programa KitchenDraw, vizualizacijoje lengviau pamatyti, kaip gražiau (aš pati dar nebandžiau šios programos ax.gif).
Atsakyti
Merginos, kazi kaip "Ravak" vonios g.gif Mes "Rosa" nuziureja mastau.gif ir kokio firmos kriaukle renkates g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurg@: 13 kovo 2007 - 12:24
QUOTE(Jurg@ @ 2007 03 13, 12:24)
Merginos, kazi kaip "Ravak" vonios  g.gif Mes "Rosa" nuziureja mastau.gif ir kokio firmos kriaukle renkates  g.gif

Nežinau ant kiek tame tiesos, bet konsultantė, kuri ir pati prekiauja tais Ravakais, sakė, kad jie sutaupo ant vonios rėmo, dėl to vonios nėra stabilios.
Atsakyti