Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras - 4 dalis

QUOTE(ligiukss @ 2007 03 08, 18:53)
kriauklė man tai super atrodo.

o man tai ji baisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 03 08, 18:30)
o man tai ji baisi  ax.gif

drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 03 08, 14:44)
aschley...iskur gavai tokius tikslius vonios ismatavus..man dabar irgi labai aktualu..as esu braizymo statdijoje  mirksiukas.gif

Iš bendro buto plano. Tik lango duomenys nelabai tikslūs, bei durų.... bet sienų matmenys nurodyti plane. Visi kiti daiktai išdėstyti yra standartinio dydžio iš programos KITCHENDRAW, tik atitinkamai pakoregavau kapinę vonią. Nes seniai sedžiu šiame forume, renku info, ir kažkas buvo įdėjęs Piccola vonios nuotrauką su matmenimis, o man ji wub.gif Tink kaina galėtų būti mažesnė doh.gif O šiaip viskas- standartas +- keli cm.
Papildyta:
QUOTE(Saja @ 2007 03 08, 13:41)
Aišku  lotuliukas.gif . Žiūriu, tavo paskutiniame plane ir šiaip vonia išplatėjo, prie skalbyklės daugiau vietos, tilps ir nešvarių skalbinių krepšys. O tarp spintelės ir sienutės, kiek suprantu, bus apie 110 cm - tai nemažai. Arba galima pastumti spintelę iki nišos krašto ir plautuvę prie to krašto daryti, jei nori prie kriauklės daugiau erdvės už nugaros turėti. O prie durų nenori iki kampo pratęsti spintelę, kad pasidėjimui vietos daugiau būtų? Šiaip labai faina, didelė vonia, ir su langu wub.gif .

Ačiū, Saja, kartais reikia tik padrasinimo iš šalies ir tada imi tikėti, kad tai ka darai yra visai neblogai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashley: 08 kovo 2007 - 19:57
QUOTE(Jurg@ @ 2007 02 28, 16:04)
Mes i mazaja vonia kur bus su kabina  issirinkom stai  sitas plyeles  ax.gif
user posted image

kokios gražios spalvos plytelės wub.gif ar brangios?

QUOTE(Lunata @ 2007 03 02, 18:42)
Beje, mes issirinkom vonios kambariui plyteles. Tik va kai paskaiciavom, kad vien jos mums kainuos apie 2000lt, dabar galvojam, kad gal dar paieskoti... Bet sitos mums labai patinka. Jeigu daugiau niekas nepatiks, imsim sitas.  blush2.gif user posted image

šitas irgi buvau nužiūrėjusi, bet kad brangu doh.gif

QUOTE(jolax @ 2007 03 06, 18:04)
Mes taip pat neseniai isirengeme vonia. As esu labai patenkinta ir savo dziaugsmu labai noriu pasidalinti su jumis. Plyteles pirktos Dvarcionyse ,,Pirk preke lietuviska" biggrin.gif . Ir , manau, kad ne ka prastesnes uz italisku firmu, o kaina aisku skiriasi. Labai atsiprasau uz betvarke krepsuose, kai paveikslavau net nepastebejau blush2.gif , bet sie krepsai labai patogu visokiems dalykeliams susideti. Toksai pat yra ir skalbiniu krepsys. Na PUka idejo labai graziu fotografiju, bet man sitokios kriaukles ne pagal kisene, rengemes pagal savo finansines galimybes.
user posted image

žadam rinktis tokias plyteles thumbup.gif thumbup.gif abiems su vyru labai patiko thumbup.gif tik mes pirksim tą šviesųjį variantą, beveik baltą su tamsiai rudų ir auksinių atspalvių gėlėmis
Atsakyti
Norejau ideti daug ideju, bet taip ir nesupratau kaip iterpt nuotrauka...
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2007 03 09, 13:56)
kokios gražios spalvos plytelės  wub.gif ar brangios?

Paieskok, buvau kainas sudejus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajan @ 2007 03 09, 15:07)
Norejau ideti daug ideju, bet taip ir nesupratau kaip iterpt nuotrauka...

Pasiskaityk čia wink.gif

http://www.supermama...showtopic=22679

http://www.supermama...showtopic=22679

Atsakyti
man tai kriaukle baisi doh.gif O jei koks papuosalas nukris, tai ir su visam biggrin.gif doh.gif

user posted image

Atsakyti
http://images21.fotk....jpg?1173464548
Atsakyti
QUOTE(Dajan @ 2007 03 09, 21:25)

nieko man cia nerodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitn @ 2007 03 10, 20:03)
nieko man cia nerodo  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Justincikas @ 2007 03 08, 14:02)
user posted image
o va sita kriaukle kaip musu, tik musu duobe ne tokia gili...

MIKEPODUHOVKE,
Gal galetum pasakyti kur tokia kriaukle grazia pirkai, kaip tik ieskau ko nors panasaus. Ir gal gali kainyte parasyti, is anksto dekoju.  4u.gif

jinai nusipirko buta su tokia kriaukle
Atsakyti