Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras - 4 dalis

QUOTE(ashley @ 2007 03 08, 11:01)
dedu Jums savo brėžinių varaintus. Vonios kambarys 6,5kv.

user posted image

Abiejuose variantuose nežinau, kaip užslepti skalbiankę ir džiovyklę  g.gif. Čia yra dušo kabina. Galvojam apie aukštą padėklą, kad busimiems vaikams butų galima teškentis.

user posted image

Šiame variante bijau, kad bus per ankšta tarp vonios ir spintelės. Net nežianu.......

Ashley, man antras variantas visai geras atrodo, nes su vonia! Spintelės pas tave, kiek suprantu, 60 cm gylio - tai užtektų 50 cm, kriauklės dažniausiai tokios ir būna. Tada ir erdvės daugiau bus. O bokštas "džiovyklė ant skalbyklės" visai gerai paslėptas už sienelės. O turi dar vieną sanmazgą su klozetu?
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 03 08, 10:50)
Ashley, man antras variantas visai geras atrodo, nes su vonia! Spintelės pas tave, kiek suprantu, 60 cm gylio - tai užtektų 50 cm, kriauklės dažniausiai tokios ir būna. Tada ir erdvės daugiau bus. O bokštas "džiovyklė ant skalbyklės" visai gerai paslėptas už sienelės. O turi dar vieną sanmazgą su klozetu?

user posted image

Man vonia irgi labiau prie širdies. O gal vis tik tuliką geriau sukeisti su spintelėmis vietomis. Tada ir tulikas bus truputi pasikovojęs, tik įdomu ar atsisėdę ant klozeto keliais netrankysim vonios g.gif
Atsakyti
QUOTE(ashley @ 2007 03 08, 11:57)
Man vonia irgi labiau prie širdies. O gal vis tik tuliką geriau sukeisti su spintelėmis vietomis. Tada ir tulikas bus truputi pasikovojęs, tik įdomu ar atsisėdę ant klozeto keliais netrankysim vonios  g.gif

Gal galima spinteles statyti kaip variante su dušu, o klozetą į nišą?
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 03 08, 11:07)
Gal galima spinteles statyti kaip variante su dušu, o klozetą į nišą?

Saja 4u.gif Einu dabar braižyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na ir man pačiai priimtinesnis variantas.. Bijau, kad gali būti per ankšta tarp kriauklės ir tos pertvaros (už kurios yra skalbimo mašinų piramidė).
user posted image
O vonia bus tokia smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ashley @ 2007 03 08, 12:57)
Na ir man pačiai priimtinesnis variantas.. Bijau, kad gali būti per ankšta tarp kriauklės ir tos pertvaros (už kurios yra skalbimo mašinų piramidė).

O kaip jūs galite tiek sienos išgriauti? blink.gif Klozetas į gretimą kambarį neįvažiuos? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 03 08, 12:04)
O kaip jūs galite tiek  sienos išgriauti?  blink.gif Klozetas į gretimą kambarį neįvažiuos?  lotuliukas.gif

Tie sienos blokeliai sustatyti taip, kad būtų arčiau realybes. Čia jau mano nemokėjimas naudotis braižymo programa blush2.gif . Tačiau bendrajame plane nišos gylis 35 cm, o plotis 100cm. Kairė siena nėra laikančioji, ji stora tik todėl, kad ten užslepti visi vamzdynai. Sienos storis už tualeto tikrai neatitinka realybės, na ji tik atskaitos taškas.... Su tokiu mano brėžinio planu, tulikas tikrai įvažiuotų į miegamąjį lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashley: 08 kovo 2007 - 12:42

user posted image
o va sita kriaukle kaip musu, tik musu duobe ne tokia gili...

MIKEPODUHOVKE,
Gal galetum pasakyti kur tokia kriaukle grazia pirkai, kaip tik ieskau ko nors panasaus. Ir gal gali kainyte parasyti, is anksto dekoju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ashley @ 2007 03 08, 13:40)
Tie sienos blokeliai sustatyti taip, kad būtų arčiau realybes. Čia jau mano nemokėjimas naudotis braižymo programa  blush2.gif . Tačiau bendrajame plane nišos gylis 35 cm, o plotis 100cm. Kairė siena nėra laikančioji, ji stora tik todėl, kad ten užslepti visi vamzdynai. Sienos storis už tualeto tikrai neatitinka realybės, na ji tik atskaitos taškas.... Su tokiu mano brėžinio planu, tulikas tikrai įvažiuotų į miegamąjį  lotuliukas.gif

Aišku lotuliukas.gif . Žiūriu, tavo paskutiniame plane ir šiaip vonia išplatėjo, prie skalbyklės daugiau vietos, tilps ir nešvarių skalbinių krepšys. O tarp spintelės ir sienutės, kiek suprantu, bus apie 110 cm - tai nemažai. Arba galima pastumti spintelę iki nišos krašto ir plautuvę prie to krašto daryti, jei nori prie kriauklės daugiau erdvės už nugaros turėti. O prie durų nenori iki kampo pratęsti spintelę, kad pasidėjimui vietos daugiau būtų? Šiaip labai faina, didelė vonia, ir su langu wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 08 kovo 2007 - 13:42
aschley...iskur gavai tokius tikslius vonios ismatavus..man dabar irgi labai aktualu..as esu braizymo statdijoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ashley @ 2007 03 08, 12:57)
user posted image
O vonia bus tokia  smile.gif
user posted image

ir as ta picolla nusiziurejau....bet kiek ieskojau virs 2000lt kainuoja blink.gif ...gal kas zinot kur pigiau rasti?
Atsakyti
QUOTE(Justincikas @ 2007 03 08, 13:02)
user posted image
o va sita kriaukle kaip musu, tik musu duobe ne tokia gili...

MIKEPODUHOVKE,
Gal galetum pasakyti kur tokia kriaukle grazia pirkai, kaip tik ieskau ko nors panasaus. Ir gal gali kainyte parasyti, is anksto dekoju.  4u.gif

kriauklė man tai super atrodo.
Atsakyti