Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras - 4 dalis

QUOTE(Jurg@ @ 2007 02 06, 09:43)
Sianakt Forma sapnavau  biggrin.gif kad pas mane atvaziavo kazka projektuot  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 02 06, 08:39)
Man net seilė nutyso bežiūrint į Ravak Love story. Jau nebuvo abejonių, kad imam tą ir būtent tą, kol nenuėjome į TAVYDĄ ir ekspozicijoje nepamatėm  St.Tropez vonią iš Aquator. Nu jos net spava baltesnė, ji tokia tvirta ir graži, kad Ravakas nublanko iš karto.

o man kaip tik nepatinka tos superduper baltos vonios doh.gif Jei tam kambary tik vonia-tai dar normaliai,bet jei kriaukle,tulikas ir dar kokia bide ir jie visi skirtingu
atspalviu-tada baisu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(smėliukė @ 2007 02 05, 22:20)
Atsiprasau, jei kartosiuos (praeta tema prabegom tik paskaiciau), bet gak jus jau isstudijavusios vonios santechnikos rinka ir zinot kur pigiausiaos ir geriausios vonios? g.gif  Idomu  ar Ravak tikrai geresnes uz kitas, ar tik kaina didesne? kur jus pirkot kriaukles, bide, vonias? ax.gif

mes pirkom is poliplastas, nuvaziavom i gamykla Rokuose-tai ir kaina dar nuderejom,
i vieta atveze.. apie devejimasi nieko dar negaliu pasakyt-dar nenaudojom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 02 06, 10:07)
mes pirkom is poliplastas, nuvaziavom i gamykla Rokuose-tai ir kaina dar nuderejom,
i vieta atveze.. apie devejimasi nieko dar negaliu pasakyt-dar nenaudojom  blush2.gif

gal as akla, bet nematau ten vien voniu kainu, tik masaziniu sistemu doh.gif

pasirodo akla smile.gif kainos visai nieko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giga*: 06 vasario 2007 - 10:15
QUOTE(Giga* @ 2007 02 06, 10:14)
gal as akla, bet nematau ten vien voniu kainu, tik masaziniu sistemu  doh.gif

pasirodo akla smile.gif kainos visai nieko  bigsmile.gif

giga
-akis prakrapstom-tikrai yra.. Paziurej pirmo stulpelio apacioj-tan parasyta "vonios kaina su sifonu ir kojelem"
Atsakyti
O vonia geriau akriline ar akmens mases rinktis? g.gif Polyplasto vonios daugiau kampines... Mums labiau standartines reikia... nu yra viena tokio modelio bet nelabai... schmoll.gif

Ir ka mastot apie tas sieneles plastikines? Ar geriau ta vonios prieki is plyteliu daryt ar ta plastinine sienele rinktis? Musu su vyru nuomones vel issiskyre... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gugute* @ 2007 02 05, 17:39)
Mes iš Dvarčionių pirkome plyteles voniai. Ten yra dizainerė, tai labai patenkinta likau jos darbu. Mums tereikėjo išsirinkti plyteles, o ji  tris variantus nemokamai nupaišė ir viską suskaičiavo. Aparicci salone nusižiūrėjome labai fainas plyteles pirmam aukštui, bet ten nėra dizainerės (bent jau Klaipėdoje), tai paprašėme tos pačios dizainerės iš Dvarčionių ir ji, už papildomą mokestį, vėl nubraižė keletą variantų, o mums išsirinkus viską suskaičiavo.

O kokioje čia parduotuvėje pirkote dvarčionių plyteles? Kaip suprantu Klaipėdos?
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2007 02 06, 17:43)
O kokioje čia parduotuvėje pirkote dvarčionių plyteles? Kaip suprantu Klaipėdos?

dvarčionys turi savo parduotuvę šilutės pl mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 02 06, 19:06)
dvarčionys turi savo parduotuvę šilutės pl  mirksiukas.gif

Aišku, nežinojau, kaip tik dvarčionių Herba plyteles žadam užsisakyti. Dabar pažiūrėjau jų puslapyje ir radau tikslų adresą, ačiū už info drinks_cheers.gif
Atsakyti
o mes gal jau si savaitgali baigsim vonioje plytkas deti thumbup.gif begalo laukiu
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2007 02 06, 20:48)
o mes gal jau si savaitgali baigsim vonioje plytkas deti  thumbup.gif  begalo laukiu

Nu tai lauksim nuotraukyciu ax.gif
Atsakyti
Mielosios, prasau pagalbos. Kazkuri idejot i foruma sia nuotrauka,
o dabar negaliu jos pamirsti mirksiukas.gif .
Jau susiplanavom kad vonioj darysim tokia pertvarele nuo klozeto ir labai noriu tokiu mediniu dalykeliu.
Noriu jusu pasiteirauti ar cia veidrodis turetu buti daromas jau su medziu, ar cia tas medis apie veidrodi kazkaip lipinamas. beje ar tai turetu buti grynas medis, matyt jau is plokstes nepadarysi.
Beje kas man tai galetu padaryti. Viskas butu analogiska kaip nuotraukoj.
Apsvietimukas irgi, labai man jauku tokios lemputes.
Na merginos padekit.
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2007 02 05, 15:58)
Sveikutes,

gal kuri zinot ar darot vonios vizualizacija?
issirinkome plyteles ir labai noreciau kad keleta vaizdeliu padarytu su plytelem. Kaip jas padelioti ir pan. Nes reikia tiksliai zinoti kiek pirkti, bu dar ir brungiios rupuzes smile.gif

Del plyteliu kiekio pasiskaiciavimo, issidestymo man labai gelbsti paprasciausias Excel'is bigsmile.gif Labai paprasta apsiskaiciauoti reikiama kieki, kai jau zinai norus, turi 'vizualizacija' galvoje. Cia panasiai kaip ant milimetrinio popieriaus.
Atsakyti