Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras - 4 dalis

QUOTE(sirse @ 2007 03 05, 22:33)
.. norejom iki kaledu pasidaryti remonta - jau kaip ir paveluotai 12.09 begom ieskoti plyteliu. Susiradom ''1000 plyteliu'' toki daug maz tinkama varianta - tai va- dabar jau praejo 3 menesiai- sedim- laukiam plyteliu  doh.gif

opliaaa blink.gif nu geras doh.gif man tai aiskino,kad per pora savaiciu atveza g.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 03 06, 08:03)
opliaaa  blink.gif  nu geras  doh.gif  man tai aiskino,kad per pora savaiciu atveza  g.gif

nu man išvis žadėjo po savaitės g.gif nors gal nuo gamintojo priklauso.. gal iš vienų dažniau iš kutų rečiau veža g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2007 03 05, 21:57)
man fainos kriaukles
user posted image
user posted imagegelyte

man sios dvi ... pirmosios tokios kuklios ir neiseinancios su mada, o antroji labai zaisminga thumbup.gif
Atsakyti
Mes taip pat neseniai isirengeme vonia. As esu labai patenkinta ir savo dziaugsmu labai noriu pasidalinti su jumis. Plyteles pirktos Dvarcionyse ,,Pirk preke lietuviska" biggrin.gif . Ir , manau, kad ne ka prastesnes uz italisku firmu, o kaina aisku skiriasi. Labai atsiprasau uz betvarke krepsuose, kai paveikslavau net nepastebejau blush2.gif , bet sie krepsai labai patogu visokiems dalykeliams susideti. Toksai pat yra ir skalbiniu krepsys. Na PUka idejo labai graziu fotografiju, bet man sitokios kriaukles ne pagal kisene, rengemes pagal savo finansines galimybes.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
jolax thumbup.gif net apatnis žandikaulis atsidarė blink.gif
Papildyta:
Tiesa o veidrodį rėminot atskirai, ar jau tokį pirkot?
Atsakyti
jolax, labai gražu, įspūdinga! thumb_yello.gif Man tik krepšiai nepatiko - nebus juose tvarkos, ir šiaip jie ten ne vietoje (na, man taip atrodo ax.gif).
Atsakyti
vakar buvau dvarcioniu keramikoj.....sitos plyteles pelne metu gaminio varda..... smile.gif .....man asmeniskai toks stilius nepatinka,bet nesakau,kad negrazu.....o man kaip tik krepsiai labai grazi detale ir spintele labai grazi thumbup.gif jus ja gaminotes ar gatava pirkot?ir kainike idomu butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2007 03 06, 19:13)
jolax  thumbup.gif  net apatnis žandikaulis atsidarė  blink.gif
Papildyta:
Tiesa o veidrodį rėminot atskirai, ar jau tokį pirkot?

Veidrodi uzsisakinejome reminimo centre.Tai mums viska ir padare : ir pati veidrodi ir remelius ir viska ko dar reikejo isgauti tokiam groziui

Papildyta:
QUOTE(Saja @ 2007 03 06, 19:33)
jolax, labai gražu, įspūdinga!  thumb_yello.gif Man tik krepšiai nepatiko - nebus juose tvarkos, ir šiaip jie ten ne vietoje (na, man taip atrodo ax.gif).

Del tvarkos gal tu ir teisi, bet , matai, siaip tikroveje tu krepsiu turinys nelabai ir matosi, o kai paveikslavau teko fotika pakreipti, kad viska apreptu.
Papildyta:
QUOTE(jovitn @ 2007 03 06, 19:49)
vakar buvau dvarcioniu keramikoj.....sitos plyteles pelne metu gaminio varda..... smile.gif .....man asmeniskai toks stilius nepatinka,bet nesakau,kad negrazu.....o man kaip tik krepsiai labai grazi detale ir spintele labai grazi  thumbup.gif  jus ja gaminotes ar gatava pirkot?ir kainike idomu butu  ax.gif

Spintele gaminome, bet negaliu pasakyti kainos, kadangi vienu metu gaminome keleta baldu vienoje firmoje, todel mums buvo paskaiciuota bendra suma, sorry
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2007 03 06, 18:04)
Mes taip pat neseniai isirengeme vonia. As esu labai patenkinta ir savo dziaugsmu labai noriu pasidalinti su jumis. Plyteles pirktos Dvarcionyse ,,Pirk preke lietuviska" biggrin.gif . Ir , manau, kad ne ka prastesnes uz italisku firmu, o kaina aisku skiriasi. Labai atsiprasau uz betvarke krepsuose, kai paveikslavau net nepastebejau blush2.gif , bet sie krepsai labai patogu visokiems dalykeliams susideti. Toksai pat yra ir skalbiniu krepsys. Na PUka idejo labai graziu fotografiju, bet man sitokios kriaukles ne pagal kisene, rengemes pagal savo finansines galimybes.
jolax, kaimynėle thumbup.gif tokia sakyčiau į prabangesnę pusę vonios kambarys, bent jau plytelės ir pats stilius sudaro tokį įspūdį, mūsų pasirinkimas visai kitoks blush2.gif bet gražu thumbup.gif nors ne mano skonio

norėjau užklaust, mūsų vonios plytelės tokios mėlio spalvos ir tamsiai pilai juodos lyg ir...norim užsisakyti spinteles, tai va...man atrodo, kad tos standartines baltos bus negražiai...norėčiau smėlinės spalvos kaip ir dalis plytelių.....ką manot? ar verta tas baltas pirkt?

ir dar help.gif klaipėdietėms
kas galit parekomenduoti firmelę ar meistriuką, kuris galėtų pagaminti vonios spinteles (reikia 3 ) taigi labai daug darbo nebūtų unsure.gif juk voniai pvz stalviršis tinka toks pat kaip ir virtuviniam, ar kaip? cool.gif

jolax, kokioje firmoje gaminotės? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 06 kovo 2007 - 19:06
QUOTE(Cikadelė @ 2007 03 06, 20:00)
jolax, kaimynėle thumbup.gif tokia sakyčiau į prabangesnę pusę vonios kambarys, bent jau plytelės ir pats stilius sudaro tokį įspūdį, mūsų pasirinkimas visai kitoks blush2.gif bet gražu thumbup.gif

norėjau užklaust, mūsų vonios plytelės tokios mėlio spalvos ir tamsiai pilai juodos lyg ir...norim užsisakyti spinteles, tai va...man atrodo, kad tos standartines baltos bus negražiai...norėčiau smėlinės spalvos kaip ir dalis plytelių.....ką manot? ar verta tas baltas pirkt?

ir dar help.gif klaipėdietėms
kas galit parekomenduoti firmelę ar meistriuką, kuris galėtų pagaminti vonios spinteles (reikia 3 ) taigi labai daug darbo nebūtų unsure.gif

Pirmiausia turi nuspresti ka vonioje nori isryskinti (kad kristu i akis) plyteles ar spinteles. JEi plyteles-tai spinteliu spalva daryk kuo neutralesne(kad ir ta pacia balta,aisku jei vonia , klozetas balti). Bet jei nori isryskinti spinteles-tai tavo spalvu variante turi daryti drastiska spinteliu spalva. MAnau, kad balta tau visai tiktu,kaimynele biggrin.gif
Atsakyti
jolax, super atrodo tavo vonios kambarys thumbup.gif
Ypatingvai veidrodis wub.gif
Renku vonios fotkes jau metus, buvau nusprendusi daryti, modernų, ale "europietišką" interjerą.... kuo toliau, tuo labiau jis man pradeda atsibosti. Tavo variantas - kitoks, labai idomus drinks_cheers.gif
Atsakyti
PAmirsau parasyti mes visus baldus gaminome Kretingoje UAB ,,Medis"
Atsakyti