Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras - 4 dalis

QUOTE(katiniuks @ 2007 03 01, 13:25)
o kokioj čia parduotuvėj tokios kainos,nes senukuose mes matėm šitas plyteles 2 lt pigiau(mes patys jas ruosiamės pirkt)

Cia Irise tokios kainos ax.gif

QUOTE(SoJa @ 2007 03 02, 13:37)
Mergaitės, o kaip Jums tokio tipo plytelės ?
Noriu tokių, kad nenusibostų po metų,  doh.gif kuo labiau neutralių  blush2.gif

Man asmeniskai tai schmoll.gif Man asmeniskai tai rusvos labai atsibode rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 03 02, 13:37)
user posted image
user posted image

user posted image

Man tai gražios.Labai neiššaukiančios.
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2007 03 01, 15:26)
pas mus šilutiškiai dirba , tai 40lt/m2 užsiprašė , westa lyg 50lt minėjo unsure.gif

jau susitariau su vienu, po 50 irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 03 02, 16:06)
jau susitariau su vienu, po 50 irgi  smile.gif

Jezau, kaip brangiai... Mes po menesiuko pradesim vonios kambari tvarkyti, tai mums rekomendavo pazystami viena vyra kuris ima po 30 lt/kv.m. Sake daug kam dare, visi patenkinti labai. Negeriantis, atsakingas ir sukalbamas del nuolaidu. rolleyes.gif
Atsakyti
blink.gif Nu ir kainos Lietuvoj. Mes kai pries du metu remonta darem mokejom po 15 uz kvadrata ir tai brangiai atrode. O dabar tai isvis kosmosas doh.gif
Atsakyti
Beje, mes issirinkom vonios kambariui plyteles. Tik va kai paskaiciavom, kad vien jos mums kainuos apie 2000lt, dabar galvojam, kad gal dar paieskoti... Bet sitos mums labai patinka. Jeigu daugiau niekas nepatiks, imsim sitas. blush2.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 03 02, 14:37)
user posted image
user posted image

user posted image

Man antroje nuotraukoje gražu, kai dalis sienos dažyta baltai ir tada ne taip nuobodžiai atrodo. O kai visos sienos vienspalvės, man lyg kažko trūksta (bet tai tik mano nuomonė). Bet dekoras labai gražus, ir kad šviesu - gražu, ir svarbiausia, kad tau patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 02 kovo 2007 - 19:41
Zadetas mano vonios plyteliu dekoras.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lunata @ 2007 03 02, 17:28)
Jezau, kaip brangiai... Mes po menesiuko pradesim vonios kambari tvarkyti, tai mums rekomendavo pazystami viena vyra kuris ima po 30 lt/kv.m. Sake daug kam dare, visi patenkinti labai. Negeriantis, atsakingas ir sukalbamas del nuolaidu.  rolleyes.gif

Sakė priklauso nuo projekto, kiek ten tų dekoriukų ir šiaip koks sudėtingumo laipsnis unsure.gif kaina gali ir iki 70 už kv būt, jei sudėtingas klijavimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lunata @ 2007 03 02, 18:42)
Beje, mes issirinkom vonios kambariui plyteles. Tik va kai paskaiciavom, kad vien jos mums kainuos apie 2000lt, dabar galvojam, kad gal dar paieskoti... Bet sitos mums labai patinka. Jeigu daugiau niekas nepatiks, imsim sitas.  blush2.gif user posted image

Man sitos plyteles irgi patinka, tik aisku reikes kazkaip graziai isdestyti, va tas ir sunkiausia.
Papildyta:
QUOTE(Slapux @ 2007 03 02, 16:06)
jau susitariau su vienu, po 50 irgi  smile.gif

O as isvis po 100litu uz kvadrata mokejau ax.gif doh.gif doh.gif doh.gif

O buvo taip kad vieno laukiau du menesius, kaip reikejo ateiti, tai paskambinau jis sako isvaziuoja i uzsieni, paskui per pazistamus susitariau su kitu, tai jo laukiau 3menesius, o tas atsiunte kazkoki visciuka, kuris man sugadino sildoma sgrindis ir vistuvej klisai sudejo sienoj, tada atsisveikinau su juo ir kadangi neuzilgo turejo buti kaledos, turejo vyras gryzti, tai dar per toki kita pazistama suradau du tokius meistrus tai jie su sienu lyginimu ir su visais kampu pjaustymais uzsiprase uz kvadrata 100litu doh.gif , neturejau jau kur dingti, nes ir vyras turejo gryzti ir vos ne puse metu, o plyteliu niekas nesudeda, na tai tie meistrai atejo po keliu dienu ir sudejo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 02, 22:03)
O buvo taip kad vieno laukiau du menesius, kaip reikejo ateiti, tai paskambinau jis sako isvaziuoja i uzsieni, paskui per pazistamus susitariau su kitu, tai jo laukiau 3menesius, o tas atsiunte kazkoki visciuka, kuris man sugadino sildoma sgrindis ir vistuvej klisai sudejo sienoj, tada atsisveikinau su juo ir kadangi neuzilgo turejo buti kaledos, turejo vyras gryzti, tai dar per toki kita pazistama suradau du tokius meistrus tai jie su sienu lyginimu ir su visais kampu pjaustymais uzsiprase uz kvadrata 100litu doh.gif , neturejau jau kur dingti, nes ir vyras turejo gryzti ir vos ne puse metu, o plyteliu niekas nesudeda, na tai tie meistrai atejo po keliu dienu ir sudejo drinks_cheers.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif Gerai, kad galų gale suspėjau rolleyes.gif
Atsakyti
Jau trupui apsveikom tai kibsim i darbus, Vonia laukia//
sad.gif
Atsakyti