Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras - 4 dalis

QUOTE(Jurg@ @ 2007 02 28, 16:04)
Mes i mazaja vonia kur bus su kabina  issirinkom stai  sitas plyeles  ax.gif
user posted image

Gražios. Einu ir aš į Iris puslapį pasidairyti blush2.gif o tai dabar ir nebežinau noriu aš tų bambukų ar ne g.gif
O kieno gamybos šitos plytelės ? Kokia kaina ?
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 02 28, 16:19)
Gražios. Einu ir aš į Iris puslapį pasidairyti  blush2.gif o tai dabar ir nebežinau noriu aš tų bambukų ar ne  g.gif
O kieno gamybos šitos plytelės ? Kokia kaina ?

Cia yra lenkiskos ax.gif sienine 20x25 38Lt/kv., grindines 33x33-43Lt.,o dekorai-6,50vnt.
Atsakyti
o musu visi darbai sustojo, palauze gripas cry.gif
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2007 02 28, 22:32)
o musu visi darbai sustojo, palauze gripas  cry.gif

Niu tai sveikit greiciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2007 02 28, 18:19)
Cia yra lenkiskos  ax.gif sienine 20x25 38Lt/kv., grindines 33x33-43Lt.,o dekorai-6,50vnt.

o kokioj čia parduotuvėj tokios kainos,nes senukuose mes matėm šitas plyteles 2 lt pigiau(mes patys jas ruosiamės pirkt)
Atsakyti
nuotraukos nuoroda tai iš Iris.
O kaip dabar apskritai su kainom ? Nuo šiandien gi viskas turėjo brangti 10-20 procentų verysad.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilike: 01 kovo 2007 - 13:38
QUOTE(SoJa @ 2007 03 01, 14:28)
nuotraukos nuoroda tai iš Iris.
O kaip dabar apskritai su kainom ? Nuo šiandien gi viskas turėjo brangti 10-20 procentų  verysad.gif

Viskas?! blink.gif Aš tai supratau, kad tik čekiškos plytelės "Greslitėje" brangs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 03 01, 13:35)
Viskas?!  blink.gif Aš tai supratau, kad tik čekiškos plytelės "Greslitėje" brangs  unsure.gif

Nu kiek žinau tai nuo šiandien ir Vilpra pabrangino savo produkciją 10 proc. tai skubėjau vakar sumokėt avansą.
Atsakyti
Pasakykite savo nuomonę, jei vonios kambaryje langas yra didelis, tai normalu, ar visai "be ryšio"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kishkute @ 2007 03 01, 15:29)
Pasakykite savo nuomonę, jei vonios kambaryje langas yra didelis, tai normalu, ar visai "be ryšio"? g.gif

Man tai labai praktiška, tik aišku daryčiau matini
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2007 03 01, 13:34)

as tai labai noreciau va toki dusa pasidaryti bigsmile.gif bet pas mus vonia labai mazyte, o ir vonios pacios labai norisi, taigi apie dusa tik pasvajosiu si kart bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kishkute @ 2007 03 01, 14:29)

man tai aplamai vonioj ar tulike langas yra kazkoks nesusipratimas doh.gif alia cia tik mano nuomone wink.gif
Atsakyti