Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras - 4 dalis

QUOTE(c@stell @ 2007 02 26, 11:58)
Noreciau jusu paklaust  blush2.gif  Gal kas turit Ravak firmos vonia Rosa II ? Kokie atsiliepimai apie ja? Ar labai taskosi, kai ten maudausi, kaip po dusu? (su ta specialia stikline sienele)
Buciau labai dekinga uz pasisakymus, nes vis dar svarstom, ka pasirinkt - duso kabina su giliu padu, ar tokia vonia su stikline sienele  g.gif

as turiu tokia vonia, nieko blogo negaliu pasakyti, tik vat neturiu sienutes tai nelabai gaunasi po dusu atsistojus pasimaudyti, bet kartais maudomes, aisku labai daug taskosi ant grindu, tiesiog dusas arti krasto, bet jei sienute bus tai manau jokios bedos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 02 26, 15:40)
as turiu tokia vonia, nieko blogo negaliu pasakyti, tik vat neturiu sienutes tai nelabai gaunasi po dusu atsistojus pasimaudyti, bet kartais maudomes, aisku labai daug taskosi ant grindu, tiesiog dusas arti krasto, bet jei sienute bus tai manau jokios bedos  rolleyes.gif

Todėl pas mane ir vonios užuolaida kabo, tik ji turi kabėti, kad jos apačia būtų vonioje, o ne ant grindų.
Jei supratot ką turėjau omeny g.gif
Atsakyti
Mergaitės, kurios Jums plytelės atrodo gražiau:
šitos vokiškos
[user posted image

user posted image

ar šitos čekiškos

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SoJa: 26 vasario 2007 - 15:30
man tos zalsvos vokiskos.....gal zinai kokia kvadrato kaina ju?
Atsakyti
QUOTE(jovitn @ 2007 02 26, 15:31)
man tos zalsvos vokiskos.....gal zinai kokia kvadrato kaina ju?

Atrodo 69 litai, bet čia tų kur be gelyčių, tik lygių sienoms ir grindims tokia kaina, o tos kur su gelytėms ir koteliais 20-30 už veinetą berods g.gif
Atsakyti
Man irgi žalsvos gražiausios thumbup.gif
Atsakyti
as tai tose cekiskose nieko konkretaus neiziuriu
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 02 26, 16:11)
as tai tose cekiskose nieko konkretaus neiziuriu

Va čia jos http://www.rako.cz/c...ika/koupelny/93
Man tai kaip tik šitos čekiškos labiau patinka, bet meistras, kuris klos plyteles primygtinai reikalavo, kad pirkčiau vokiškas sad.gif
Tai ir bandau prie tų vokiškų kažkaip pratintis, nors kuo labiau žiūriu tuo daugiau man tie bambukai patinka sad.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 02 26, 16:18)
Va čia jos http://www.rako.cz/c...ika/koupelny/93
Man tai kaip tik šitos čekiškos labiau patinka, bet meistras, kuris klos plyteles primygtinai reikalavo, kad pirkčiau vokiškas sad.gif
Tai ir bandau prie tų vokiškų kažkaip pratintis, nors kuo labiau žiūriu tuo daugiau man tie bambukai patinka sad.gif

Mačiau, jei neklystu, natūroje ir tas, ir tas. Aš - už čekiškas. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 02 26, 15:27)
Mergaitės, kurios Jums plytelės atrodo gražiau:
šitos vokiškos
[user posted image

user posted image

Pas mus millerighe Itališkos, bet mandarino spalvos. Tai bent jau kol kas labai patenkinti jomis
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Svaigule @ 2007 02 26, 16:29)
Pas mus millerighe Itališkos, bet mandarino spalvos. Tai bent jau kol kas labai patenkinti jomis
user posted image

nu jo tos nuotraukos irgi Millerighe kolekcijos blush2.gif Aš jau taip nusprendžiau griežtai, kad jei jas mačiau parduotuvėje "Vokiška keramika" reiškias vienareikšmiškai - vokiškos lotuliukas.gif
Atsakyti
Man labiau čekiškos patiko, nes pati įsivaizduoju savo vonią beveik baltą, o kitos spalvos tik kaip akcentas wub.gif Ir bambuko dekoras gražus. O kur tokias parduoda? Ir kaip suprasti, kad meistras nori vokiškų - ar dėl kokybės?
Atsakyti