teks pirkt mandra
QUOTE(Lilajar @ 2007 02 22, 18:28)
gal kam bus idomu, lenkiskame forume radau faina vonia. Irgi tokios noreciau.
Labai fainų dalykėlių čia parodei.Man labai patiko!
Gal kam reikia gyvatuko? Labai gera kaina.
http://www.supermama...howtopic=156117
http://www.supermama...howtopic=156117
Merginos, gal padesit - pas mane vonioj analogiskas variantas, t.y. po kriaukle didele nisa. Norecia ten isirengti spintele (ne krepselius), kurioje galima butu uzdaryti visas smulkmenas, ranksluoscius ir pan. Gal patarsit kokia firma, kuri galetu pagaminti lentynas, dureles, gal stalciukus, zodziu - balda voniai?
QUOTE(Jonažolė @ 2007 02 24, 11:55)
Merginos, gal padesit - pas mane vonioj analogiskas variantas, t.y. po kriaukle didele nisa. Norecia ten isirengti spintele (ne krepselius), kurioje galima butu uzdaryti visas smulkmenas, ranksluoscius ir pan. Gal patarsit kokia firma, kuri galetu pagaminti lentynas, dureles, gal stalciukus, zodziu - balda voniai?
Pagamintu man atrodo bet kokie meistrai kurie skelbiasi kad gamina kietuosius baldus, dauguma tu kur ir virtuves gamina
QUOTE(Gilvydomama @ 2007 02 24, 21:08)
Pagamintu man atrodo bet kokie meistrai kurie skelbiasi kad gamina kietuosius baldus, dauguma tu kur ir virtuves gamina
O gal kokia firma parekomenduotumet, kuri jums kokybiskai pagamino? Butu drasiau uzsakineti
as pati tik dar uzsisakysiu, tai neturiu supratimo ar kokybiskai padarys.
QUOTE(Gilvydomama @ 2007 02 25, 09:39)
as pati tik dar uzsisakysiu, tai neturiu supratimo ar kokybiskai padarys.
Tikėk ir bus gerai!O jei kas blogai tai sakyki ir tegul taiso savo klaidas!
Noreciau jusu paklaust Gal kas turit Ravak firmos vonia Rosa II ? Kokie atsiliepimai apie ja? Ar labai taskosi, kai ten maudausi, kaip po dusu? (su ta specialia stikline sienele)
Buciau labai dekinga uz pasisakymus, nes vis dar svarstom, ka pasirinkt - duso kabina su giliu padu, ar tokia vonia su stikline sienele
Buciau labai dekinga uz pasisakymus, nes vis dar svarstom, ka pasirinkt - duso kabina su giliu padu, ar tokia vonia su stikline sienele
sveikos merginos, Mano vonia dar vietoje stovi. Savaitgali buvom isvyke tai nieko nenuveikeme. O taip greiciau norisi. Kas gero nutiko tai kad nusipirkom reikiama gyvatuka
Na radau tokių vonios interjerų, sakau gal kam kokia įdėja kils
Šitas toks labai jau saldus
O šitas pasirodė praktiškas, kai mažai vietos yra
Šitas toks labai jau saldus
O šitas pasirodė praktiškas, kai mažai vietos yra
Mūsų vonia dar tik popieriuje. Po ilgų svarstymų pagaliau išsirinkome Dvarčionių Aveniu švieses ir šokoladines plytkas. Labai šauni dizainerė Rūta viską išdėliojo, tai dabar ieškom meistro ir renkamės santechniką bei baldus