Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras - 4 dalis

QUOTE(akvilyte @ 2007 02 20, 18:08)
nu jo.. kai aš pamačiau kainas tai bloga pasidarė  unsure.gif  bet visai neblogai susipirkau.... popieriaus laikiklių išpardavimas senukuose.. tai sumokėjau 2.90 cool.gif  sakaiu bus š... tai išmesiu, bet visai liux tongue.gif  (metalinis),  lentynėlė dušui metalinė- 9lt  rolleyes.gif  JYsk'e seniuose vėlgi nuo 40lt  cool.gif  o ten nedidelė kompaktiška ir viskas tilpo  bigsmile.gif šepetys klozetui... nu nžn.. norėjau pakabinamo.. tai irgi kainos  doh.gif  nu galvoju iš principo su 100lt klūziko nevalysiu  schmoll.gif vėlgi akcijinis.. 19.90. maano aklim paprastas gražus ir kolkas liux valo  bigsmile.gif  na ir dar reikėjo muilinės skystam muilui ir indelio susidėt pastai ir šepetukams.. nežinojau ką daryt, nes nenorėjau apkraut spalviršio.. nu ir radau JYSKE super dalykėlį  bigsmile.gif  vienas masyvus indas... jame ir muilinė ir indelis, ir dar trečias skyrelis tik nelabai atkasu kam jis  blush2.gif  kainavo apie 25lt. ir viskas.. man lyg ir nieko nereikjo  rolleyes.gif  žodžiu siūlau neskubėt ir pamažu susirinksi viską  rolleyes.gif

Taigi kad jau norisi kažkaip viską judinti prie pabaigos... Tūliku tai naudojamės, o kai nėra net šepečio, tai kažkaip... lotuliukas.gif Reikės senąjį plastmasinį išsitraukti ir pagerinti LAIKINAI vonios interjerą g.gif
Na, reikės dar senukuose dažniau prasukti pro aksesuarų skyrių, nes tikrai nesinori kelių šimtų Lt išmesti kažkokiems priedams...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svaigule: 22 vasario 2007 - 09:41
QUOTE(Mameluke @ 2007 02 21, 21:31)
Taigi apie dušo kabinas ir aš noriu pareikšti savo nuomonę.

Ko dabar tai nedaryčiau, tai nebedėčiau dušo kabinos su padu. Turėjom prieš porą metelių įsidėję, tai vienas minusas, kad vandeniui paleidus barška. O kai namie dar mažas vaikas, tai jau kaip ir nelabai schmoll.gif .
Kitas man nepatikęs dalykas tas, kad buvo toks reikalas ir reikėjo ta kabiną išmontuoti. MB jau taip atsargiai ją išmontavo, bet padėklas vis tiek deformavosi ir dabar atrodo, kad mes ten būtumėm kokias malkas skaldę.
Aaaa dar labai rūdys sėda. Kai kitąsyk iš mūsų vandentiekio paduodą ypač gero ir brangaus vandenuko su įvairiais metalais(rūdimis), tai jau kaip kart reik jas šveisti nuo pado, nes kitaip atrodo lyg būtumei visą mėnesį neplovęs. Prieš tai buvo tarybinių laikų vonia, tai tokios broblemikės net nepastebėjau.

Dabar galvojam pasidaryti kabiną be padėklo su nuolydžiu. Keli pažįstami turi, tai patenkinti. thumbup.gif

Kad vandeni paleidus nebarsketu reik padekla uzpildyti montazinem putom ( pildyti po sureguliavimo ) rolleyes.gif Tada padas ir ismontuojant nebesideformuoja. Lazbai svarbu kad padas butu ant metalinio karkaso. Kad rudziu nebutu reikia filtra isidet smile.gif Negi geriat toki brudna vandeni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 02 21, 23:48)

Oi kokaip fainai kaip tikrai koiame vandenyja. thumbup.gif
Atsakyti
nu gerai skubu pranesti, kad vonioj plyteles jau klijuojamos.
O koki krana pirkti ir i duso kabina ir prie kriaukles?
Kokios firmos?
Kai parduotuvej duso kranus apziurejau man jie tokie visi nerimti tokie kinietiski (nors buvo ir kitu valstybiu:)) pasirode...
Atsakyti
QUOTE(S@V@N@ @ 2007 02 22, 12:36)
nu gerai skubu pranesti, kad vonioj plyteles jau klijuojamos.
O koki krana pirkti ir i duso kabina ir prie kriaukles?
Kokios firmos?
Kai parduotuvej duso kranus apziurejau man jie tokie visi nerimti tokie kinietiski (nors buvo ir kitu valstybiu:)) pasirode...

Mes pirkom Ermitaže Gustavsberg maišytuvus. Nepigūs doh.gif Bet kažkaip esam įsitikinę, kad tokie bent jau laikys ilgai.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svaigule @ 2007 02 22, 13:42)
Mes pirkom Ermitaže Gustavsberg maišytuvus. Nepigūs  doh.gif Bet kažkaip esam įsitikinę, kad tokie bent jau laikys ilgai.. wub.gif

ir kiek tas malonumas kainavo?....kas pirko imontuojama i vonia dusa?kaip sitas dalykelis?ar gerai?
Atsakyti
gal kam bus idomu, lenkiskame forume radau faina vonia. Irgi tokios noreciau.

user posted image
Papildyta:
Ir dar dusas is to paties namo. labai man patiko kontrukcija, ant kurios kriaukle stovi...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mameluke @ 2007 02 21, 21:31)
Taigi apie dušo kabinas ir aš noriu pareikšti savo nuomonę.

Ko dabar tai nedaryčiau, tai nebedėčiau dušo kabinos su padu. Turėjom prieš porą metelių įsidėję, tai vienas minusas, kad vandeniui paleidus barška. O kai namie dar mažas vaikas, tai jau kaip ir nelabai schmoll.gif .
Kitas man nepatikęs dalykas tas, kad buvo toks reikalas ir reikėjo ta kabiną išmontuoti. MB jau taip atsargiai ją išmontavo, bet padėklas vis tiek deformavosi ir dabar atrodo, kad mes ten būtumėm kokias malkas skaldę.
Aaaa dar labai rūdys sėda. Kai kitąsyk iš mūsų vandentiekio paduodą ypač gero ir brangaus vandenuko su įvairiais metalais(rūdimis), tai jau kaip kart reik jas šveisti nuo pado, nes kitaip atrodo lyg būtumei visą mėnesį neplovęs. Prieš tai buvo tarybinių laikų vonia, tai tokios broblemikės net nepastebėjau.

Dabar galvojam pasidaryti kabiną be padėklo su nuolydžiu. Keli pažįstami turi, tai patenkinti. thumbup.gif

o tu manai kad plyteliu nereikes sveisti nuo vandens nuosedu, ten nuosedos dar labiau kaupsis nei ant duso padeklo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Svaigule @ 2007 02 22, 13:42)
Mes pirkom Ermitaže Gustavsberg maišytuvus. Nepigūs  doh.gif Bet kažkaip esam įsitikinę, kad tokie bent jau laikys ilgai.. wub.gif

mes irgi Gustavsberg'a pirkom tik ne Ermitaze, kiek teko dometis tai vieni kokybiskiausiu maisytuvu, garantija 5 metai, tie kas turi kelis metus niekuo nesiskundzia ax.gif
be to pas juos man ir dizainas idomesnis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2007 02 22, 19:28)
Ir dar dusas is to paties namo. labai man patiko kontrukcija, ant kurios kriaukle stovi...

Stilinga, įdomu pažiūrėti. Bet man, ko gero, būtų nejauku, kai taip daug kampų... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 02 22, 18:06)
Stilinga, įdomu pažiūrėti. Bet man, ko gero, būtų nejauku, kai taip daug kampų...  schmoll.gif

O man kaip tik tuose kampuose ir pats grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2007 02 22, 18:28)
user posted image

Man tokia vonia tai kaip koks miegamasis su diiiidele lova! biggrin.gif Gulėčiau ir gulėčiau... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susiena: 23 vasario 2007 - 14:29
QUOTE(Lilajar @ 2007 02 22, 18:28)

user posted image
Papildyta:

user posted image

user posted image

nu zinok, as toki komplekta turiu Simsu zaidime biggrin.gif
Papildyta:
Ai dar norejau pasiguosti... biggrin.gif del kranu... mes tai biski ispausti i kampa, kadangi vonios maisytuvas ir dusas jau yra (brangus labai ir mandras, buvo bute), o kriauklej nera... tai kazkaip ipareigoja pirkti mandra maisytuva i kriaukle... bet brangu, o pinigiukai nenori padeti... o dar ir kriaukle mandra... pasimeciau... g.gif
Atsakyti