Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras - 4 dalis

Eik tu sau, man dzin ta firma, svarbu tiktų thumbup.gif
Ir tau turbūt niekad gyvenime nesusitaupysiu vonios remontui, tragiška vonia doh.gif
Ir dar tavęs prašysiu tada santechniko kontaktų, jei nelabai brangiai ėmė blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 02 20, 18:23)
610lt, čia ir pusvonė ir durelės stiklinės ir pristatymas į namus(jis nemokamas)  rolleyes.gif ai ir net sifonas buvo  bigsmile.gif gal skeptikai pasakys kad greit "pareis" ar sulūš kasnors.. nu bet žiūrėsim  rolleyes.gif  kap sakoma kas keik gali tas tiek moka  tongue.gif

O kur tokiu pigiu galima rasti? blush2.gif smile.gif Nes mes kuria nusiziurejom, tai vos ne trigubai kainuoja doh.gif

Tokia duso kabina, su giliu padu, nusprendem irgi, tik del maziaus. Vyrui visai vonios nereik, o man kad ir noretusi vonios, bet patogiau nusimaudyt po dusu. Ai galvos skausmas man nusprst ka pasirinkt... smile.gif Reik jau uzsakinet, o mes dar neapsisprende.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 02 20, 18:08)
tikrai pakankamai gilus  mirksiukas.gif  net ir aš su savo "kukliais" gabaritais buvau susirangius pabandymui.. nors man vonia nereikalinga, o gilų padą dėjom TIK dėl vaikų... vaikui per akis  thumbup.gif

user posted image
.. popieriaus laikiklių išpardavimas senukuose.. tai sumokėjau 2.90 cool.gif  sakaiu bus susirinksi viską  rolleyes.gif

Na tikrai geras dalykėlis toks padukas. thumbup.gif
Ir kaina padori fainai.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 02 20, 19:23)
610lt, čia ir pusvonė ir durelės stiklinės ir pristatymas į namus(jis nemokamas)  rolleyes.gif ai ir net sifonas buvo  bigsmile.gif gal skeptikai pasakys kad greit "pareis" ar sulūš kasnors.. nu bet žiūrėsim  rolleyes.gif  kap sakoma kas keik gali tas tiek moka  tongue.gif

lotuliukas.gif  bet noriu ir antro berno  cool.gif  o paskui ir trečio.. bet čia tema ne apie tai  blush2.gif

Akvilyte šauni tavo vonia thumbup.gif O kur tokią dušo kabiną su pusvone pirkot,aišku jei nepaslaptis 4u.gif
Atsakyti
ir man įdomu? g.gif
Atsakyti
anokia čia paslaptis irnesakyk.gif pirkom urme, ten yra dvi vietos tos pačios firmos... ten pirkom ir maišytuvus virtuvei ir vonaii prieš porą metų.. nu nesiskundėm.. jie beje ir revak firmos prekiauja.. gal pigiau nei pardėse g.gif aš kai nesidomėjau tai negaliu pasakyt rolleyes.gif
Atsakyti
O, jei bazėj, tai žinau kur thumbup.gif Maišytuvus ir kriauklę esam pirkę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 02 20, 20:51)
O, jei bazėj, tai žinau kur thumbup.gif Maišytuvus ir kriauklę esam pirkę thumbup.gif

nagi nagi tai kur ten?????dar kazkokia girdejau prie kliniku parduotuvele yra tai ten acet ir viskas pigiau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 02 20, 19:51)

QUOTE(jovitn @ 2007 02 20, 19:59)
nagi nagi tai kur ten?????dar kazkokia girdejau prie kliniku parduotuvele yra tai ten acet ir viskas pigiau... g.gif

jie ten turi dvi "skyles"viena didesnė, kt mažesnė.. tai va abi reik apiet.. abiejuose rampose man rodos.. penktam ir septintam sandėly dal.. nu nzn.. bet prie įėjimo yra parašyta kad santechnika ir toks dramblys nupieštas berods g.gif
Atsakyti
QUOTE(magma @ 2007 02 20, 11:35)
Kas dėl nuolydžio:  be abejo statant trapą reikalingas šioks toks nuolydis jo link, kitaip visas vonios kambarys  kaip bala atrodys - klojant plyteles reikia tai galvoje turėti - dar vienas privalumas pas mus - praktiškai visame name pas mus šildomos grindys - jei ne visą vandenuką trapas surinks  tai šildomos grindys tikrai išdžiovins  thumbup.gif

Gal jau žinote bet tokiu atveju reikia būtinai rinktis geresnį trapą, ne patį pigiausią nes kitu atveju gali išdžiūvus vandeniui atsirasti ne koks kvapelis rolleyes.gif Ir bent mes kiek domėjomės tai vis tik geriau rinktis duris su slenksčiuku, nes nuolydį vis tiek nepadaro labai įdealiai kad subėgtų iš karto visas vanduo schmoll.gif
Atsakyti
Taigi apie dušo kabinas ir aš noriu pareikšti savo nuomonę.

Ko dabar tai nedaryčiau, tai nebedėčiau dušo kabinos su padu. Turėjom prieš porą metelių įsidėję, tai vienas minusas, kad vandeniui paleidus barška. O kai namie dar mažas vaikas, tai jau kaip ir nelabai schmoll.gif .
Kitas man nepatikęs dalykas tas, kad buvo toks reikalas ir reikėjo ta kabiną išmontuoti. MB jau taip atsargiai ją išmontavo, bet padėklas vis tiek deformavosi ir dabar atrodo, kad mes ten būtumėm kokias malkas skaldę.
Aaaa dar labai rūdys sėda. Kai kitąsyk iš mūsų vandentiekio paduodą ypač gero ir brangaus vandenuko su įvairiais metalais(rūdimis), tai jau kaip kart reik jas šveisti nuo pado, nes kitaip atrodo lyg būtumei visą mėnesį neplovęs. Prieš tai buvo tarybinių laikų vonia, tai tokios broblemikės net nepastebėjau.

Dabar galvojam pasidaryti kabiną be padėklo su nuolydžiu. Keli pažįstami turi, tai patenkinti. thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti