Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras - 4 dalis

QUOTE(lioliuke @ 2007 02 19, 14:37)
o maniskis uzsispyres kad butinai reikia tepti tuos tarpus tuo skysciu kad tipo spalvos nekeistu ir netrupetu, nzn sako ka db daryti ten net vaikscioti jis nenori nes tipo ka tai blogo padarysim

Čia gal apie impregnantą "Delfin" eina kalba? Tai juo tik impregnuoji tarpelius, bet ne dėl trupėjimo (glaistas pats geriausiai sukietėja po 5 parų), o kad vandens mažiau įgertų ir per laiką nuo nešvarumų spalva nekistų. O dėl grindų, tai ant Ceresit 40 glaisto parašyta, kad vaikščioti galima po paros. g.gif O galutinai sukietėja po 5 parų.
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2007 02 19, 14:48)
Čia gal apie impregnantą "Delfin" eina kalba? Tai juo tik impregnuoji tarpelius, bet ne dėl trupėjimo (glaistas pats geriausiai sukietėja po 5 parų), o kad vandens mažiau įgertų ir per laiką nuo nešvarumų spalva nekistų. O dėl grindų, tai ant Ceresit 40 glaisto parašyta, kad vaikščioti galima po paros.  g.gif O galutinai sukietėja po 5 parų.

Kaip viską reikia žinoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 02 19, 15:03)
Kaip viską reikia žinoti doh.gif

Instrukcijas reikia skaityti. lotuliukas.gif
Atsakyti
na as kaip grysiu namo tai tiksliai paskaitysiu ka daro tas impragnantas ir kam skirtas. tikiuosi perkalbesiu savo uzsispyreli kad greiciau jungtu visa iranga
Atsakyti
Akvilyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tik as buciau pasirinkus pisuara su dangciu, nes kazkaip man atviras tai namuose schmoll.gif Cia tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti
Mano virtuvėj glaistas po kokių 3 metų pradėjom byrėt, o kaip pamenu dar kokį brangų išsirinkom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 02 19, 16:17)
Mano virtuvėj glaistas po kokių 3 metų pradėjom byrėt, o kaip pamenu dar kokį brangų išsirinkom  doh.gif

g.gif Gal anksčiau kitokie glaistai būdavo? g.gif Na, šiaip ir aš tiksliai nežinau, gal po 3 metų ir maniškis trupės? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 02 17, 18:23)
nu kūūūū.. pagaliau galiu pasirodyt ir savo vonios kambarį, kuriuo iki šiol negaliu atsidžiaugt  wub.gif  baigėm tik vakar....  (na dar kampe spintelės trūksta irnesakyk.gif )prašom kritikuot  bigsmile.gif  tongue.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Nu pasaka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tik dar norejau pasiteirauti, kokia vonios kvadratura
Atsakyti
QUOTE(omni @ 2007 02 19, 13:36)
o gal zinai kiek jinai kainuoja???

kazkur nuo 1500-1700 cia jau kaina su sienele....sita vonia yra akmens mases.
Papildyta:
QUOTE(lioliuke @ 2007 02 19, 15:37)
o maniskis uzsispyres kad butinai reikia tepti tuos tarpus tuo skysciu kad tipo spalvos nekeistu ir netrupetu, nzn sako ka db daryti ten net vaikscioti jis nenori nes tipo ka tai blogo padarysim

kiek zinau dabar jau to surisejo yra ideta tiesiai i ta mase kuri skirta tarpukams uztepti smile.gif
Atsakyti
super thumbup.gif tikrai labai graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sinsiliuks @ 2007 02 19, 17:32)
Nu pasaka  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tik dar norejau pasiteirauti, kokia vonios kvadratura

ačiū rolleyes.gif

3.6kvadrato... sujungtas standartinio daugiabučio WC su vonia 4u.gif
Atsakyti
labas,
akvilytes vonia labai grazhi thumbup.gif

norechiau paklausi, gal kas matet ar kur uzhtikot kokiu ideju dusho kabinai, kad butu be padeklo, bet su stikline pertvara, na kazhka panashau i tai:
user posted image

su uzhuolaidom machiau ideju, bet mane domina su pertvara ir kad grindyse nebutu jokiu pakilu, tik nuolydis vandeniui nubegti 4u.gif
ish anksto achiu aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo X-iuke: 19 vasario 2007 - 21:41