Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras - 4 dalis

QUOTE(Aga @ 2007 02 18, 22:38)
Akvilyte, kokią maždaug sumą išleidote voniai?

minejo anksciau, kad apie 5 tukst. bigsmile.gif
Atsakyti
Akvilyte, labai gražus Jūsų vonios kambarys wub.gif
Atsakyti
Akvilyte tavo vonia thumbup.gif . I r mano jau i pabaiga ketvirtadienio nakti iki 4 glaisciau treciadieni iki 3 tuos tarpus doh.gif Siaubas. Nenoriu net prisiminti . Tai db vyrui dar sios dienos laisvos tai turetume pabaigti. Laukiu nesulaukiu. nes sis kampas labai jau ilgai uzsitempe. na bet ka cia po darbu daug ir nudirbsi. Si ryt vyras su manim kelesi kad ilgai neuzsimiegotu, ir sake eis i vonia darbuotis. liko plintusus sudeti, luboms viena lentele uzkalti, ventiliatoriu ideti. ir visa technika sutempti, ir sujungti. manau kad per sia sav susitvarkysim.
o si savaitgali i kaima buvom isvaziave tai nieko ir nepasistumejom. blush2.gif
Atsakyti
Akvilyte o cia benrai dusas su tuoletu?
Atsakyti
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 02 19, 10:45)
Akvilyte o cia benrai dusas su tuoletu?

taip 4u.gif
Atsakyti
cia musu wc....norejom kuklaus.....idomiausia,kad viska pasidare pats vyras!!!!plyteles klijavo 2 karta gyvenime...... ax.gif labai sunkiai sekesi fotografuot,nes vietos mazoka....
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovitn: 19 vasario 2007 - 11:26
QUOTE(jovitn @ 2007 02 19, 11:24)
cia musu wc....norejom kuklaus.....idomiausia,kad viska pasidare pats vyras!!!!plyteles klijavo 2 karta gyvenime...... ax.gif labai sunkiai sekesi fotografuot,nes vietos mazoka....

Labai gražu smile.gif spalvos kaip gražiai suderintos ir apšvietimas jaukus thumbup.gif
Atsakyti
Akvilyte, vonia+tualetas thumbup.gif Labai liuks viskas 4u.gif
Atsakyti
plyteles klijavo 2 karta gyvenime...... ax.gif

man šitas spalvų derinys dabar mieliausias wub.gif

o mūsų vonioj, plytkas klijavau AŠ biggrin.gif pirmą kartą gyvenime tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 02 18, 20:53)
mes irgi galvojome apie duso kabina ir apie masazine, paskui apie paprasta kampine vonia, bet kai sena vonia atsiplove ir tapo kaip nauja, visi variantai atkrito  smile.gif  siaip man grazu kampine vonia  rolleyes.gif

Jo man ir gražu kampinė,tik dar pasimatuoti ar tilps?
user posted image

Labai gražu ,man patinka toks apšvietimas.Nėra per ryškus.

Atsakyti
Labai gražu smile.gif spalvos kaip gražiai suderintos ir apšvietimas jaukus thumbup.gif

aciu 4u.gif
Papildyta:

o mūsų vonioj, plytkas klijavau AŠ biggrin.gif pirmą kartą gyvenime tongue.gif

ir man dabar kazkaip labai prie sirdies wub.gif ...tik va nezinau kokias plytkas voniai pasirinkti.......
geras tu pati!!!!!!!!!!!!!!!atrodo labai profesionaliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitn @ 2007 02 19, 12:17)
Labai gražu smile.gif spalvos kaip gražiai suderintos ir apšvietimas jaukus  thumbup.gif

aciu  4u.gif
Papildyta:

o mūsų vonioj, plytkas klijavau AŠ  biggrin.gif  pirmą kartą gyvenime  tongue.gif

ir man dabar kazkaip labai prie sirdies  wub.gif ...tik va nezinau kokias plytkas voniai pasirinkti.......
geras tu pati!!!!!!!!!!!!!!!atrodo labai profesionaliai  thumbup.gif

Ot šaunuolė!
Atsakyti