Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras - 4 dalis

Mes ir žadam vonią remontuoti,tai man baisu kiek kainuoja? Ir kaip norisi kažko įdomesnio?
Atsakyti
QUOTE(mamutas @ 2007 02 18, 14:00)
Rubai skalbiankej gerai dar del to, kad, kai jau pridedu ja pilna, tai iskart ir "uzkuriu", o anksciau kaupdavau viska iki sestadienio, gaisdavau savaitgalio laika  doh.gif

o kaip del sviesiu ir tamsiu skalbiniu? visus skalbi bendrai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 02 18, 16:51)
Mes ir žadam vonią remontuoti,tai man baisu kiek kainuoja? Ir kaip norisi kažko įdomesnio?

na pas mus irgi panasiai 4-5 t. dar darem grindu sildyma ... vien plyteles kainavo 1000lt g.gif

Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 02 18, 18:25)
na pas mus irgi panasiai 4-5 t. dar darem grindu sildyma ... vien plyteles kainavo 1000lt  g.gif

na tai dar palyginus normaliai.O vonia tualetą keitėt?
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 02 17, 17:23)
nu kūūūū.. pagaliau galiu pasirodyt ir savo vonios kambarį, kuriuo iki šiol negaliu atsidžiaugt  wub.gif  baigėm tik vakar....  (na dar kampe spintelės trūksta irnesakyk.gif )prašom kritikuot  bigsmile.gif  tongue.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Labai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KLEVELIS @ 2007 02 18, 20:39)
Labai gražu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

labai gražu
Atsakyti
Čia visos namuose pačios darot remontą gal galite patarti kokia virtuvės sieną reikia daryti vieną tai plytelės o kitą noriu kažką su kamštine medžiaga + dar tapetai ar būna tokios sienos grublėtos, bet nežinau kaip padaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(KLEVELIS @ 2007 02 18, 20:41)
Čia visos namuose pačios darot remontą gal galite patarti kokia  virtuvės sieną reikia daryti vieną tai plytelės o kitą noriu kažką su kamštine medžiaga + dar tapetai ar būna tokios sienos grublėtos, bet nežinau kaip padaro  g.gif

būna dekoratyvinis tinkas gruplėttas.Mes darėme vieną tokią sieną.Galėsiu nuotrauką gal ryt įdėti.
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 02 18, 22:32)
na tai dar palyginus normaliai.O vonia tualetą keitėt?

pacia vonia palikome, nes as ja atploviau bigsmile.gif net nesitikejau smile.gif o visa kita keitem smile.gif kas man labai patinka musu vonioje tai sildomos grindys rolleyes.gif tikrai vertos to vargo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalaa: 18 vasario 2007 - 20:49
QUOTE(Lalaa @ 2007 02 18, 20:48)
pacia vonia palikome, nes as ja atploviau  bigsmile.gif  net nesitikejau  smile.gif  o visa kita keitem smile.gif

aisku,mes žadam gal kampinę dėti ,o gal tik dušo kabiną?
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 02 18, 22:50)
aisku,mes žadam gal kampinę dėti ,o gal tik dušo kabiną?

mes irgi galvojome apie duso kabina ir apie masazine, paskui apie paprasta kampine vonia, bet kai sena vonia atsiplove ir tapo kaip nauja, visi variantai atkrito smile.gif siaip man grazu kampine vonia rolleyes.gif
Atsakyti
Akvilyte, kokią maždaug sumą išleidote voniai?
Atsakyti